Focus dízel
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Ford Focus második helyet ért el kompakt autók között.
cikk:http://auto.vezess.hu/hir.php?idx=6023
Elkínlódhatunk még...
cikk:http://auto.vezess.hu/hir.php?idx=6023
Elkínlódhatunk még...
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Jaja. Ki nem szarja le az AutoBild statisztikát? Jó az a Ford dízel.
Mondjuk a TDCi többet eszik, mint a TDDI, meg egy kicsit több benne a hibalehetõség is. Egyébként a henger ûrtartalmat(ccm3) nem lehet mással pótolni, szóval, ha erõs gépet akarsz, akkor ne 1.4-est vegyél...
Mondjuk a TDCi többet eszik, mint a TDDI, meg egy kicsit több benne a hibalehetõség is. Egyébként a henger ûrtartalmat(ccm3) nem lehet mással pótolni, szóval, ha erõs gépet akarsz, akkor ne 1.4-est vegyél...
Miért, netán a te szubjektív véleményed alapján mérlegeljek? 😊
Nem kell úgy gondolkodni mint én, vegyetek csak pözsót. Engem ugyan nem zavar 😊
Nem kell úgy gondolkodni mint én, vegyetek csak pözsót. Engem ugyan nem zavar 😊
van 1,6 TDCI 110 lovas, 1,8 TDCI 115LE, és 2,0 TDCI 136 LE. Nem értem, a PSA konszern dízelmotorjait mindenki elismeri, csak most hallok ilyen marhaságokat...
Auto-Bild féle legfrissebb minõségi statisztika:
1. Mazda
2. Toyota
3. Honda
4. Hyundai
5. Nissan
6. Chevrolet (!!!)
7. Volvo
8. Suzuki
9. Mitsubishi
10. Opel
11. Audi , BMW , Smart
14. Skoda
15. Mercedes
16. Ford , Seat , VW
19. Kia
20. Alfa Romeo
21. Citroen
22. Renault
23. Fiat , Peugeot
just for info...
1. Mazda
2. Toyota
3. Honda
4. Hyundai
5. Nissan
6. Chevrolet (!!!)
7. Volvo
8. Suzuki
9. Mitsubishi
10. Opel
11. Audi , BMW , Smart
14. Skoda
15. Mercedes
16. Ford , Seat , VW
19. Kia
20. Alfa Romeo
21. Citroen
22. Renault
23. Fiat , Peugeot
just for info...
figy ilyen alapon ne vegyél jaguárt (új 2,7 dízel), volvot, mazdát, fordot, stb. Ezt a logikát nem értem, a motorral semmi gond nincs. A Focusnál minden tesztben három dolgot szoktak kiemelni: pontos kormányzás, remek futómû, megbízhatóság. Még a tulajok is. Ajánlom bármelyik oldalt.
ja, hogy a fordban is pözsó lincences motor van??? akkor bocsi...
az 1.4-es fusionban is gondolkoztunk, ezek szerint az felejtõs?
Botond: a focusban 1.8-as 110 lovas van, nem hiszem, hogy erõtlen lenne (szvsz)
az 1.4-es fusionban is gondolkoztunk, ezek szerint az felejtõs?
Botond: a focusban 1.8-as 110 lovas van, nem hiszem, hogy erõtlen lenne (szvsz)
A TDCI a pözsótól van benne. Ugyanaz mint a HDI.
Figy, szerintem sasold meg pl az ADAC megbízhatósági statisztikákat az elmúlt 2-3 évre visszamenõleg.
Elárulom neked, hogy az elsõ 5 helyen japán autó van, a franciák pedig az utolsó 5 helyen. De a top10-be ha jól emlékszem a ford sem tudott bejutni (a merci 15. helye pedig egyszerûen lol, de ez más téma). Szal a szlogenbõl csak a második szó pont nem igaz...
Mindenesetre ezen nem fogunk összeveszni, akinek pözsó (motoros autó) kell, az vegyen azt.
Elárulom neked, hogy az elsõ 5 helyen japán autó van, a franciák pedig az utolsó 5 helyen. De a top10-be ha jól emlékszem a ford sem tudott bejutni (a merci 15. helye pedig egyszerûen lol, de ez más téma). Szal a szlogenbõl csak a második szó pont nem igaz...
Mindenesetre ezen nem fogunk összeveszni, akinek pözsó (motoros autó) kell, az vegyen azt.
de az hogy erõtlen, könnyen lefullad, az a motor karakterisztikájából fakad a VW 2,0 PDTDI-je is könnyen lefullad, nagy gázt kell adni, a turbódízeleknél sztem nem ritka
Hugomnak 1.4es Ford Fusion TDCIje van,és jót nem tudok róla mondani. Az egy dolog,hogy szar erõtlen az egész,de még az alapjárat is szar,folyton lefullad. Szerelõk szerint semmi baja.
látom értesz hozzá. Peugeotokban az elektronika rosszalkodik, hogy a motor (fõleg a dízel) gallyra ment volna, még nem hallottam. Nem hiába választja a Mazda, Ford és a Volvo is. Pl. az elõzõ Focus a kategória egyik ha nem a legjobb megbízhatóságú autója volt még a TDCI-vel együtt is.
Más: AUTÓ Mánia topic nem volt jó??
Más: AUTÓ Mánia topic nem volt jó??
Még szép, hogy egyik se 😊
Pözsó dízel úgy kéne mint púp a hátamra...
Pözsó dízel úgy kéne mint púp a hátamra...
A TDDI sima turbódízel, még a régi fajta, és gyengébb is.
A TDCI meg már common rail, modernebb, és jobban is teljesít.
A TDCI meg már common rail, modernebb, és jobban is teljesít.
← ElőzőOldal 2 / 2