Paksi SE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
akkor megvan a 2. helyezett,ez a vasas ma gyenge nagyon

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

king82
67 percben Csehi beemelte balról a hosszún érkezõ Bödének, aki felugorva a hálóba fejelt 2:0!!!

www.bundesliga.de www.kicker.de

king82

HAJRÁ HAJRÁ PSE!!!

A mérkõzés 43. pecében Magasföldi beadását Böde a kapuba vágta! 1-0-ra vezet eddig a Paks a féidõben. Már csak egy félidõ választja el a Paksot a bajoki második helytõl.

king82
Ma a mumus (Fábián Mihály) vezeti a mérkõzést! Remélem ma gyöztesen jövünk le a gyeprõl.

king82
Mai napra várható összeállítás:
Csernyánszki Norbert – Heffler Tibor, Éger László, Gévay Zsolt, Szabó János – Bartha László, Mészáros István, Sipeki István, Nagy István – Kiss Tamás, Vayer Gábor

king82
Jó reggelt!

Nefeledjétek ma délután Paks - Vasa mérkõzés. Aki valami oknálfogva nem tudja a helyszínen élvezni a meccset az éjszaka a Spor1-en 22:45-tõl megnézheti.

drukkolok nektek a 2. helyhez, remélem meglesz:)
azért egy 2. hely és egy Ligakupa gyõzelem nem lenne rossz:)

king82
Egy kis matematika vagy inkább józan ész és az már magunk elõtt látjuk, hogy az 5. hely fixen meg van. Viszont egy Pénteki gyõzelemmel hazai pályán ünnepelhetjük a 2. helyünket a bajnokságban. A csapat történelmében a legszebb eredményt produkálná az együttes. Ahhoz hogy az álmok valóra váljanak csak egy szép eredményre van szükség. Aki teheti pénteken látogasson ki a mérkõzésre és buzdítsa a csapatot!

king82
Jó reggelt!

Nagy gratuláció a bajnoki aranyért a Vidi-nek!
Nekünk is jól jött a gyõzelmük hisz így az üldözõk közül a Kaposvár kieset.
Na de most már tekintsünk a jövõbe hisz pénteken 17:00-tól Paks - Vasas derbi lesz. Nem könnyû mérkõzésre számítok de azért be kéne húzni ismét a 3 pontot ha 2. akarunk maradni.

king82
Jó reggelt!

Minden jó ha a vége jó! Ügyes pont osztozkodás lett a vége a tegnapi Fradi - ZTE (4:4) mérkõzésnek.
Ma pedig hajrá Vidi!

king82
Holnap nagy mérkõzést fog vívni a Vidi és a Kaposvár!

king82
Közben egy részeredmény az üldözõrõl. Fradi - ZTE 1:4! Kitartást ZTE!

king82
Sajna ez nálatok benne van a pakliban.
Ha jók az információim Bödérõl már több csapat is gondolkodik, de mint ha külföldre is lenne lehetõsége. Majd kiderül. Az EL pedig egy jó kis kirándulás lesz ha szerencsék van nem csak egy forduló erejéig.

igen, én is félek h szétszedik a Paksot
Böde, Heffler, Bartha, nekik biztos sok kérõjük lesz
igen jó lenne ha jól szerepelnénk a BL-ben,de sajnos az az érzésem h ameddig Mezey lesz az edzõ addig csak az arcoskodása fog menni meg a kifogások keresése

king82
Hát igen ahogy mondani szokták az egyetlen olyan csapat ahol csak MAGYAR játékosok vannak. Talán ebbõl is látszik nem csak légiósokra lehet építeni. Viszont kérdéses még kik maradnak és kik mennek a nyár folyamán. Hát hogy az európai szereplésben mire megyünk az meg a jövõ rejtélye.
Jó lenne ha a Vidi ismét magára találna. Remélem a BL-ben jobban fognak szerepelni mint idén az Európa ligában.

köszi h nyertetek így nem játék nélkül leszünk bajnokok:D
am drukkolok nektek a 2. helyért nagyon szimpatikus csapat a tiétek

king82
A röhej az hogy egy hasonló hajrában bukta el a Vidi a bajnokságot legutóbb. De ezt csak alsó hangon mondom.

king82
IGEN!!! Fél lábbal ott vagyunk de ez a mai gyõzelem nagyon fontos volt hozzá. Két igen kemény meccs vár ránk. Egyik se lesz sétagalopp ezzel a kerettel a sok sérült miatt. Na a napokban okosabbak leszünk ki milyen állapotban várja a hétvégi fordulót.

McFrost
IRÁNY EURÓPA!!!!!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

king82
Holnap a Vidinek játékot és gyõzelem kell produkálnia ha bajnok akar leni. Nemsokára kezdõdik a Fradi - ZTE mérkõzés (Spor1 19:45). Ehhez talán csak annyit hajrá ZTE!

king82

Siófok - Paks 1 : 3

king82
Éger tizenegyesével ott a 3. is. 1:3!!!

king82
Böde is lesérült na majd késõbb kiderül mennyi idõre. Egyre kisebb lesz csapat kemény magja.

king82
3 méterrõl ekkora kapufát rúgni. Az biztos, hogy a szerencsével nem állunk rosszul.

king82
A topik nevét is átírattam zöldre.

king82
Közben egy kis információ. A Debrecen se akar leszakadni az élbolyról. Szolnok - Debrecen 0:2.

king82
Igen ez még nem a vége. Sajna a sérültek is csak fokozatosan térnek vissza a kispad pedig igen csak rövid. De ha lesz egy kicsi szerencsénk és még egy gólt rúgunk akkor talán meg lesz a 3 pont.

McFrost
Az a baj, hogy fordulók óta gyengélkedik 1-2 játékos és sajnos rövid a keret, hogy frissüljenek.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Mesze még a vége.

king82
Na a fordítás is sikerült 1:2!

king82
Na most rád cáfolhatnak mert pont most egyenlítettünk.

McFrost
Simán kikapunk, napok óta ezt mondom mindenkinek.

king82
Ez igaz de kiindulásnak nem rossz.
Sajna nem úgy indul a mérkõzés mint kéne és a Siófok meg szerezte a vezetést. Honma 14 percben szerzett találatával.

McFrost
Elõre leadott kezdõ még sosem felelt meg a valóságnak!

king82

king82
Csak csöndeben jegyzem meg ha botlik a Paks bár isten ments bajnok a Vidi.

king82
A fiúk az öltözõben a közönség már melegít a B-közép hangol. Pár perc és kezdetét veszi a hétközi forduló Siófok - Paks Mérkõzés. Aki nem tudja a helyszínen végig szurkolni az a Sport1 mûsorán nézheti.
Nem egy sétagalopp lesz ez a mai derbise hisz a Paksnak is és a Siófoknak is szüksége van a 3 pontra. Hát akkor nincs más hátra:

Hajrá PSE!!!

McFrost
Képek vannak a hivatalos oldalon és a paks.hu-n.

king82
Köszi! Akkor valamit megpróbálok alkotni. Aztán a finomítást a banner-mûhelyben befejezik. Gondolom jó lenne egy link is a hivatalos honlapra. Esetleg neked valami ötlet mi kéne még bele?

McFrost

McFrost

McFrost

king82
Igen kéne idõvel minden elkészül. De oda kéne képanyag ami sajna nincsen. Meg gondoltam rá a fejlécet is le lehetne cserélni valami topikhoz méltóra.

McFrost
Szép az oldal!
Szöveg doboz és a háttér szép lett.
Új banner kell.

king82
Jó reggelt!

Ha az utolsó három fordulót is sikeresen teljesítjük és maradunk EL helyen akkor számunkra is fontos dátum lesz Június 20-a hisz aznap fogják sorsolni a selejtezõ párosításait. Az elsõ mérkõzés várhatóan Június 30-án lesz.

McFrost
<#eljen>

king82
Jó reggelt!

Visszaolvastam néhány dolgot és láttam anno ezt kérted ide. Amíg nem készül valami jobb ez lesz fent.

McFrost
1 hete is Siófokon hesszeltünk az asszonnyal, a Galeriusban. Csak úgy eltûnsz barátom az éterben, hogy lehetetlen utolérni:)

9csöves9
na jó aláírom,duzzogva.de akkor jövõre valamelyik derbin összehozunk már egy mítinget:D

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

McFrost
Lajosom!
Nem tudok menni, de 3 pontot kaptok, mert elfogyott a zoxigén és lilák lerúgtak 3 alapembert ma.
Jó lesz?