myVIP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ez fogad ha megosztásra megyek
oldalon belül meg piros felkiáltójel..
pff, köcsögök :D
a belépõs mail cím megszûnt, viszont csak oda tudnak küldeni mailt amivel lehet változtatni (vagyis amivel elfogadom h változzon), szóval nagyon jó... pedig volt is hitelesítve a profil, meg minden...
http://9gag.com/gag/5135249
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
Segítséget szeretnék kérni, vajon miért van az, hogy ha be akarok lépni Myvip-re, csak egy fehér üres oldal fogad miután megadtam az e-mailt/jelszót, aztán már a sima myvip.com betöltése után is csak egy totál fehér képernyõ fogad??!
asszem törlés itt is, bár régen én még hitelesítettem is magam :o)
http://9gag.com/gag/5135249
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A Myvip.com oldalra nem kell meghívó, mivel szabad regisztráció van.
Szia
Dexter87<#wave>#wave>
Elõre is köszönöm! :)
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Elõre is köszönöm.
[email protected]
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Nem ver földhöz, csak kíváncsi vagyok.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
miért van az, hogy most csomó embernek nem jelennek meg a képei? csak sima fehér négyzet... nálam va na gond, vagy a myvipnél?
Nem tudjátok, hogy mi lett a myvipchat-tel?
Napok óta nem lehet használni.
de ha csak én nem tudom, akkor nem szóltam.
/Nincs kiírva h tiltva lenne a kérés, ezért merészkedtem beírni, haverok.hu topic pedig nincs/
valaki pls!!
Hol lehet beállítani azt,hogy csak az ismerõsök tudják elolvasni a kép kommentárokat?
Mindenhol jól jön
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
csak elfeljetettem -fav -olni a topikot, de most megteszem :D
bb
Bazinga!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
<#banplz>#banplz><#beka2>#beka2><#idiota>#idiota><#nyes>#nyes><#gun>#gun>
Valaki küldjön, és azonnal jelzem, ha megkaptam.