myVIP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Hol lehet megváltoztatni a myvip játék nevemet? 😄 xD
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Csak az az idegesítõ, hogy a myvip sokkal pofátlanabbul teleszórja reklámokkal a kódot, mint az iwiw😄
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
Lehetne egy oylan, mint az iwiwnél, hogy az üzenõfalról kiszürné azokat akike tnem akarjuk látni, vagy ha SPAM, azt se jelenítené meg
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Azt hittem csak photoshop.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nekem is tudna vki meghívót küldeni a coldadam02(kukac)gmail.com címre?
Fontos lenne!
Elõre is köszi.
Köszi!!
ELTÛNT az ÖSSZES KÉPEM! 😮
Ennyire instabil lenne az egész?
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Ja és mindegyik levél szövege ez: "
Az elsõ oldal 20 levél, továbblapozok hát mennyit küldtem, és a 400. levélnél már meguntam.
400 értitek?! Mindet általam ismeretlen embernek küldték. Ez azért szerintem túlmutat egy emberen.
Úgy gondoltam írok a myvip valakijének, még nem tudom. Kiváncsi vagyok mit mondanak.
reklám msg -t persze kaptam már tonnányit, de hogy úgy küljdön a myvip üzenetet a nevemben hogy nem tudok róla, olyan biztos hogy nem volt
kimenõ üzeneteknél látsz vmi olyat amit nem te küldtél el? a myvip.com vagy myvip.hu oldalon keresztül lépsz be és nem vmi más siteról navigálsz oda? változasd meg azért a jelszavad, biztonság kedvéért
Bazinga!
Kapok egy csomó üzenetet, válaszolnak hogy honnan ismernek. Én nem küldtem semmit, de egy páran anyáznak, meg írják hogy szívesen felvennék velem a kapcsolatot.
Nem ismerek olyat aki betörhetett volna hozzám (nem is vagyok rosszban senkivel tudtommal, a jelszavamat se mondogatom el másnak)
Veletek történt ilyen, hogy 'elméletileg' úgy küldtetek üzenetet, hogy nem tudtatok róla, vagy ez valami újféle spambot, vagy betörés lehet?
aztán vártam egy hetet, és felraktam egyszerre kb 20 mp3at és jó lett mind
Bazinga!
nem a böngészõtökkel van baj hanem a myvip img serverével... majd megjavul
Bazinga!
A 4. böngészõvel próbáltam most meg, vagy 20* próbálkoztam és SEMMI! -.-
Sosem töltök fel képet, de most ezt fel szeretném rakni! :@
Ritkán töltök fel képet, de ha töltenék szinte mindig szar<#levele>#levele>