A fényekben bízik a SETI
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ITT tessék nézelõdni.:-)) Jó, egy része magán kézben van, de hát az USA-ban mi nincs?:-))
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
egyetértek. találnak valami véletlenül felénk bocsájtott fényjelet tegyük fel hogy a Naphoz legközelebbi csillag mellõl (4.2 fényévre lévõ Proxima Centauri),elõször is nem biztos hogy õk is figyelik a más civilizációk fényjeleit, de tegyük fel hogy igen, és megértik a "helló ki van ott" fényjelünket, akkor még legkevesebb 4 év mire visszajön a válasz. ok mostmár tudunk velük chat-elni igaz kicsit lassan.
A másik h a Nasa leggyorsabb ûrhajója 58.400km/h sebességre képes (leszámítva persze tanult kollégáim által is felvázolt térugrás, térgörbítés és teleportációs lehetõségeket). 1 fényév 9 460 500 000 000 kilométer, tehát ezzel a hajóval is 18500 év lenne a legközelebbi csillagig elérni, és ha már ott vagyunk akkor persze még 4 év mire visszajön az infó hogy "NE GYERTEK IDE EZ ENEMY.. .. ááááááá..."
A másik h a Nasa leggyorsabb ûrhajója 58.400km/h sebességre képes (leszámítva persze tanult kollégáim által is felvázolt térugrás, térgörbítés és teleportációs lehetõségeket). 1 fényév 9 460 500 000 000 kilométer, tehát ezzel a hajóval is 18500 év lenne a legközelebbi csillagig elérni, és ha már ott vagyunk akkor persze még 4 év mire visszajön az infó hogy "NE GYERTEK IDE EZ ENEMY.. .. ááááááá..."
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Mondjuk, hogy eredetileg a NASA programja volt a SETI amúgy semmi.:-D
Az a szó h "világ", télleg csak illúzió, hisz csak egy szó...melynek értelmét próbálták ráhúzni mindarra, ami minket körülvesz...de ezek a dolgok melyek körölvesznek remélhetõleg léteznek, és a világ szót használjuk, hogy jellemezzük....
értelmetlen ilyen dolgokon gondolkodni, h létezik-e az h "világ" vagy sem...sztem csak azoknak nem létezik, akik boldogulnak saját magukban, és nincs szükségük olyan szavakra mint pl a "világ" ahhoz hogy magukkal komunikáljanak, hisz saját magunkat a saját gondolatainkból megértjük...éspedig a másokkal való komunikálás során igenis szükséges a "világ" szó, akármennyire is fiktív, hogy kifejezzük a sajátmagunkat...
;)
értelmetlen ilyen dolgokon gondolkodni, h létezik-e az h "világ" vagy sem...sztem csak azoknak nem létezik, akik boldogulnak saját magukban, és nincs szükségük olyan szavakra mint pl a "világ" ahhoz hogy magukkal komunikáljanak, hisz saját magunkat a saját gondolatainkból megértjük...éspedig a másokkal való komunikálás során igenis szükséges a "világ" szó, akármennyire is fiktív, hogy kifejezzük a sajátmagunkat...
dixitque deus fiat lux
Arról is mesélj, hogy mi köze a NASA-nak a SETI-hez! Tudtommal nem sok, de szerinted biztos sok, simisimike
Mindenki másik világban él, a saját szubjeciójából szemléli a többi ember világát és fog fel/utasít el belõle részeket. A világ mint egész épp ezért nem létezik, ez egy általánosítás így, egy illúzió. Nem kerek, hanem megszámlálhatatlan szögbõl összeállított epicentrális hazugság - ez a világ.
Most ha találnak valamit akkor mi van?Kommunikálni nem fogunk.Õk nem jönnek ide mi se megyünk oda.
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Ráadásul te is olvasol ezekrõl, vagy legalább hallottál róluk, szóval nem kéne úgy beállítani, mintha kamu lenne, vagy én lennék hülye, mert azt nagyon nem szeretem!
"Ha a teleportáció tudományos lehetõségérõl akarsz olvasni, akkor a kulcsszavak: Kvantumteleportáció, EPR paradoxon" ... nem értelek. Miért külön világ az ha valaki tájékozott?
Nem érdekes, õ egy külön világban él.
Ha a teleportáció tudományos lehetõségérõl akarsz olvasni, akkor a kulcsszavak: Kvantumteleportáció, EPR paradoxon
Ha a teleportáció tudományos lehetõségérõl akarsz olvasni, akkor a kulcsszavak: Kvantumteleportáció, EPR paradoxon
errõl a teleportációs dologról írhatnál bövebben, mert nekem ez új
Na jól van simisimi a NASA-nak.:-D Fejlõdõ képesek, cska kicsit lassan megy nekik. Még azért a teleportációs /q mezõs/ adások befogásával is próbálkozhatának, szerintem arra van a legnagyobb esély. Hiszen ha 2 civilizáció egymástól 50 fényév távolságra van, nem valószínû, hogy fénnyel, vagy rádió hullámokkal kommunikáklnának...szerintem. Ez olyan, mint 2-300 éve füst jelekkel és tükrökkel kommunikáltak pl Francia országban a tartományokon belül.:-) Aztán megjelent a távíró.:-) /szikra távíró/
← ElőzőOldal 2 / 2