Castlevania: Dawn of Sorrow
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hollywoodi szar lesz a Castlevania? Degáz <#levele>#levele><#levele>#levele><#schmoll2>#schmoll2>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
<#vigyor5>#vigyor5>

Film készül a játékból Paul W.S. Anderson rendezésében... http://www.imdb.com/title/tt0488982/
Én 27éert vettem egy használt DSt metroid demoval és most hozzá 30ért egy CFes M3at meg egy írót hozzá és szerintem megéri. Ha valaki vesz használtat (szerintem megéri, mert olcsó és metroid demó is van hozzá zsal játékot se kell venni) jól nézzen körü, mert én 27ért vettem konzolstudioba használtan és eléggé karcos most meg itt van 28ért tökéletes. Bár szerintem ha valkai most akar DSt venni várja meg inkább a liteot, mert akkor szerintem a sima ára is jól le fog menni meg azé talán jobb a lite.
Töltsük le az internetet!
Részben annyi. Kell az alapgép ami 30-35e ft, kell valami CF/SD adapter is hozzá (supercard, m3, movieplayer, stb...) amivel tudsz rom-okat futattni, jobb esetben 30e ft, és még kell egy eredeti játék is, ami 12e... Szóval ennyi.
33-40

A képek felbontása ne tévesszen meg senkit aki még nem játszott rajta, mert sokkal szebb.Töltsük le az internetet!
2Ds Nintendo DSes játék. Az árát nem tudom, de szerintem 12000 körül van.
ezt a játékot mennyibe lehet megszerezni?
hasonlit a resident evil4hez vagy a dmc-k hez?
hasonlit a resident evil4hez vagy a dmc-k hez?
...Leondídász, és 300 bátor katonája...
Köszi sikerült. Igaz még csak egy mentõtermet találtam, de fent szóval innen már könnyebb lesz.
ha jól emlékszem a double jump után a garden of madness be kell eljutni,ott kell felugrálni, asszem ott kell elõször harcolni Darioval
PSN ID.: Beegabor
Tudna valaki segíteni az elsõ kérdésemben? Szinte már az egész pályát átvizsgáltam, de nem jutottam sokra. Találtam pár tárgyat meg bevásároltam, de semmi más.
esetleg a Final Guard lelke jó szolgálatot tehet,kivéd minden támadást
ja meg 56-os szinten jutottam hozzá, muramasa (legjobb katana),lehet az is segített :D
ja meg 56-os szinten jutottam hozzá, muramasa (legjobb katana),lehet az is segített :D
Én kb 15X-ör próbáltam legyûrni de nem ment :(((
Biztos béna vagyok, de eddig sikerült az összes Castlevania-t lenyomni de ezt nem :((
Biztos béna vagyok, de eddig sikerült az összes Castlevania-t lenyomni de ezt nem :((
Abaddon??
:D taktika?? 9 potion,9 high potion,9 mind up,9 high mind up,9 rotten meat(ghoul lélekkel gyógyít nem sebez), aztán ataaaaack , kb ennyi volt a taktikám
próbáltam párszor kitalálni hozzá vmit, de hagytam a francba és inkább letámadtam:D
Pedig utána már a fõellen jön+ a jó befejezés
:D taktika?? 9 potion,9 high potion,9 mind up,9 high mind up,9 rotten meat(ghoul lélekkel gyógyít nem sebez), aztán ataaaaack , kb ennyi volt a taktikám
próbáltam párszor kitalálni hozzá vmit, de hagytam a francba és inkább letámadtam:D
Pedig utána már a fõellen jön+ a jó befejezés
Seth, mondjuk én már régen jáccottam ezzel de nem emléxel, hogy hogyan lehet hatásosan legyõzni azt a fõellenfelet amelyik madarakat szór??Mert folyton megöl s ezért hagytam abba anno :(
majd késõbb, ha legyõzöd az egyik fõllenfelet(puppet master),annak a lelkével tudsz majd átjutni a kis réseken. Víz alatt szintén majd az egyik fõellenfél legyõzésével tudsz közlekedni
Jaaaaaa! És olyat lehet, ogy hasonló módon "átteleportálódni"? Mert pl a harangos szobában is van egy iylen hely ahol van egy kisebb rés és nem nagyon tudok ott átmenni. Ja meg azon a vizes váraton hogy lehet átmenni aminek ilyesmi az alakja:
I______I ?
I______I ?
mindössze felderítésre szolgál. Teszemazt magasabb helyekre ahova még nem tudsz feljutni, vagy egy rácson nem tudsz túlmenni, megnézheted mi van arra
És a ghost képességet vagy mit amikor ilyen csillogó gömb jön ki a csávóból azt hogy lehet használni és mire jó?
hát hogy konkréten hova kéne menni arra már nem emlékszem, de van kb 50 hely ahova anélkül nem tudsz felmenni, visszamész a legelejére és végigjársz újra mindent
Úgy gondoltam, ogy nyitok egy ilyen topicot, mert eléggé jó játék ez és megér ennyit. Rögtön lenne is egy kérdésem: mit kell csinálni miután megszereztem a dupla ugrást?
← ElőzőOldal 2 / 2