Mortal Kombat Armageddon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

watto
a gép a játék nálam ebbe az üzibeXD

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

watto
platinumba olcsóbb nem?egyébként megvan a gép!van egy kérdésem!a vért ki lehet szedni? mer az öcsém is játszani akar vele de sztem vérrel elég durva:P

Seth
Egy év alatt több mint 600.000 példány kelt el belõle

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok meg tudná mondani valaki mitjelent föleg ps2 játékokon a PLATINUM felirat???
watto
cs!ezt a gamet át lehet emulálni pc-re???

Start vagy Select gomb? Combo list vagy ilyesmi.

Az elõzõ hozzászolásom hibás volt szóval szeretnék Mortal Kombat armageddonhoz(PS2)mozgás leirást és kivégzést.A neten számomra értelmetlen angol leirásokat találtam.Ti tudtok segiteni?
Üdv
Én soha nem foglalkoztam MK-val de érdekelnének a mozgások PS2-re fõleg Kung Lao mozgásait, hogyan tudnám elõ varázsolni?És esetleg kivégzéseket tudnátok ?
Anubys
De, valaki tud... :)
(Na jó, nem köcsögölök, www.gamefaqs.com, beírod, hogy mortal kombat deadly alliance, klikk search, klikk FAQs Walkthrougs, klikk movelist, játszik, nyomkod, fröcsköl, élvez... :D )

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Hello.Valaki nem tud a Mortal Kombat Deadly Alliancehez fatalityket?
Mi köze a Mortalhoz???????

http://gportal.hu/portal/fightfan/
találatam,gondolom jól jön!

Hazaérek melobol kiprobálom én is.
Ma reggelre jött le <#eplus2>
mike0013
jó neked, tanulj meg keresni, mert nekem érdekes, az elsõ oldalon amit kidobott a google megtaláltam a letöltési linket

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Egyépként már néztem a googlet!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mike0013
nagyon szívesen;)

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Kössz!!<#violent><#violent><#violent><#violent>
mike0013
egyik kedvenc oldalam:P

Fido4life
látom bejött neked ez a lap :D

mike0013

bõvebben!<#pardon1>
Valaki tudja hogy hogy lehet beütni a kódokat az Armageddonhoz?<#help>
mike0013
segítek: AZ INTERNETRÕL

Aki tudja honnan lehet letölteni a MKarmgeddont az írjon ide!
Ps1-es irányitóval próbáltad? Ha ogen akkor az a probléma mert nálam is ha ps1-es irányitóval próbálkozok néhány játéknál nem ad be semmit! Ha meg ps2-es irányitón akkor fogalmam sincs!
Sziasztok. Hogy lehet egyszerre két játékossal játszani? Nem adja be sehogyan sem. A shaolin monks-ba lehetett ketten is játszani. Elõre is köszi a segítséget.
A konquest mód szuper!

Szerintetek a Mortal kombat Armageddon mennyit ér el egy 10-es skálán és egyaltalán mik a hibái és erõsségei?
Nuno88
jaja :D

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Fido4life
ismerõs ? :)

Nuno88
tudom mirõl beszélsz :D

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Fido4life
óóóó a régi szép Sega Mega Drievos idõk amikor állandóan a Kódmestert lapozgattam Mortal Kombat kódokért....hmmm <#vigyor><#nyes><#smile>

Nuno88
kösz, de a régi Mk-khoz volt fatality leírás, a kódmester címû kis könyvben pl. :)
na az volt jó, ilyen kellene ide is :D

nincs ,de egy bemutató movi van :)
mk wii

zola2000
Talán www.Gamefaqs.Com

A

Nuno88
kivégzésekre nincs vmi leírás?

zola2000
Közeledik a mortal kombat armageddon wiire. Teljesen jól megoldott mozgásérzékelésel jó lehet majd (gondoljátok pl a kivégzésekre)

A

martin23
hy all!vki nem tudja h kell(PS2) megcsinálni h fatalitynél letérdeljen az ellenfél?:Delõre is kösz a választ:D

Dragon Ball Z,GT 4ever

Majd kiderül. Szerintem jó lenne egy MMORPG bunyóval ötvözve új MK játék. Csak ez is konzolra fog megjelenni gondolom<#shakehead>. Nálam meg PC rulz<#eljen>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

baggins
"Az Official Xbox Magazine áprilisi számában egy vaskos iromány fog a Mortal Kombat 8. epizódjáról szólni. A cikk azt találgatja, hogy vajon a 8. epizód egy MMORPG lesz-e, vagy maradnak a hagyományos verekedõs stílusnál. A dolog azért is érdekes, mert Ed Boon, a játék kreatív igazgatója tavaly olyan kijelentéseket tett, mely szerint: "a Mortal Kombat 8 olyan irányba fog elmozdulni, amire senki sem számítani". A fejlesztõcsapat teljesen meg akarja változtatni a szériát, hogy az megfeleljen a mai kor követelményeinek, de hogy ennyire eltérjenek a szériát jellemzõ stílustól, majd meglátjuk, lehet csak áprilisi tréfának szánják." (Forrás: GameCON)

Hehehe...ez azért tetszene. Persze mellette kidobhatnának egy bunyós anyagot is.

Smithie
Talán itt: http://cheatcc.com/psx2/mortalkombatarmageddoncheatscodes.html

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Nuno88
nem tudtuk egy fatality listát adni?

zola2000
A wii elsõ játékai nincsenek optimalizálva, azok épphogy jobbak mint a ps2. Amik idén jönnek már jobb grafikájuak mint az xbox1 (de a 360at nem érik el). Én szívesen vennék wiit csak mindenhol hiánycikk (kivétel pár üzlet ahol 90 000ért adják a 70000res gépet (de azért van pár ember aki onnan is elviszi).

A

Fido4life
de a nextgen konzolok közé emelik..

Nuno88
hali

a move listben benne vannak a kivégzések?
ja és h tudok ugrani? :D

amúgy nagyon tetszik a game csak bele kell majd jönni, Budokai után azért kicsit fura :D

scorpeeon
A wiinek köze nincs a nextgenséghez, grafikailag legalábbis... Ugyanaz a látvány, mint PS2-n.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

zola2000
Hát fog annyit fejlõdni mint a ps2 az elsõ játékoktol mostanáig, mivel ez fogy a legjobban ez lesz az alap, erre a hardverre fognak majd csontig optimalizálni (tehát késõbb kb úgy fog kinézni sd tvn mint a 360).

A

Fido4life
háát elég érdekes... mondjuk én azt vártam a Wii-tõl, mint next gen konzoltól, hogy látványilag is sokat fejlõdik..

zola2000
Menjetek fel a www.youtube.Com oldalra, keressetek rá hogy mortak combat armageddon wii és kidob néhány videót az irányításáról. Mindenképp nézzétek meg nagyon jó!

A

keresek eladó Mk Arm. játékot!Akinek van mûködõképes:) az írjon!