A PC áram fogyasztása?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Problémám:a HDD idõközönként felpörög (kb mint induláskor) és olyankor kattogó hangot ad ki (mint régen a floppy-k hoz hasonlóan) ilyenkor megfagy a rendszer ,van hogy újra indul,van kék halál,van hogy csak fél perc múlva tovább megy.Ilyenkor a HDD mindig szenved kattog,felpörög.
Mi lehet a baj?a tápra gyanakszom
Fx-6300
M5A99X asus alaplap
8GB Ram
Ati7790 1GB
CHIEFTEC 500W iArena
WD 1TB RED 7200rpm
+ egy DVD iró/olasó
pls help!!!
Hogy pontosan mennyit fogyaszt, azt meg egy fogyasztásmérõ-berendezéssel (például ilyesmivel) tudnád meghatározni.
Proci:Amd Athlon 64 x2 dual core proci 4200+
Vidkari:GigaByte Geforce 8600 gt ddr3 256 mb memória
Memória:2giga kingmax
Alaplap:GigaByte alaplap fejböl a többi adatot nem tom:S:D
Táp:valami 420 wattos
Vinyó:Samsung 160gb
Valaki megírna itt vagy elküldené privibe a eredményt?:D
Mi az a windows?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mennyivel ehet kevesebbet a notebook havona forintban. vagy nem eszik kevesebbet?:D
PC: Asus lap, 3200+ athlon proci, 1 giga ram, 160 vinyó, 400as táp, 6600 geforce kártya, 19" TFT
Notebook: 2x1.8Ghz Athlon AMD, 2x1giga ram, 80HDD, ati 2400XT, 15"-os a noti.
Tudom nem könnyû ilyet megmondani nem is fontos árakat írni elég százalékosan:D
Vettem egy 3 váltóérintkezõs (ipari) relét, 10A. Papiron 500ms de úgy néz ki eddig szépen átvált 2 gépet.
HP+
Beégés nem volt, nagyteljesítményû relé volt, érintkezõnként asszem 10 amperrel volt terhelhetõ, PC meg felvett max másfelet.
Mi az a windows?
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Érdekes hogy a pc nem veszi észre a váltást, gondolom valami jobbfajta gyors relét alkalmaztál. Mennyi ideig bírta nálad, a relé érintkezõje nem égett be idõvel ?
Arra gondoltam veszek egy teljesítmény relét (16A csak elég ).
HP+
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Mi az a windows?
Ezek szerint lehet üzemeltetni készülékeket legálisan az éjszakai áramról ami jóval olcsóbb mint a nappali áram. Na most ha az a készülék papíron automata mosógép vagy légkondi,szauna akkor miért ne lehetne egy szünetmentes tápra kapcsolt pc is akár.
Tud róla valaki hogy létezik-e boltban megvehetõ Nappali-éjszakai fogyasztói átkapcsoló vagy gányolni kell egy relés megoldást házilag ?
HP+
Ha napi 10orát megy monitor nélkül (letöltés)
MSI K9N Ultra F AMD am2 5600+ 4gb ram 300sata vinyo sata Samsung DvD iró
8800GTS 500w Coolink táp... Mennyit ehet ? Forintba ?:)
köszi a segitséget
MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütõ
Ezért rinyálnak az emberek hogy drága az áram...
MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütõ
Mi az a windows?
nekem napi 12-16 órát megy a gépem, és ez amikor még szegeden laktam nem jelentett olyan nagy plusz villanyszámlát.(kb 6000ft volt havonta a számla), de most egy kis faluban vagyok.
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
egy belinea 17" crt mennyit ehet?
elõre is köszi a segítséget!
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
Ilyen programot csak akkor lehetne ajánlani, ha lenne árammérõs csatlakozóaljzatod +a számítógéphez való interfészed (vagy mindez beleépítve a tápegységbe). Az tudna adni pontos eredményeket. Az interneten található különbözõ kalkulátorok csak hasraütésbõl számolnak, a különbözõ diagnosztikai szoftverek (Everest, Aida) ugyancsak nem tudják megállapítani a pontos fogyasztást.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Mi az a windows?
Next PC upgrade: 2022
Okés, okés, én csak hozzászóltam, teljesen világos hogy a szoftveres sz*t sem ér ha nincs mellé valami fizikai egység.
Én csak úgy észrevettem, hogy van egy ezzel foglalkozó topic is, ahogy böngésztem a témákat.Gondoltam, hátha tudok egy-két okosságot mondani, mert érdekes a felvetett téma.Ja, a link is felettébb jó, köszönet érte.
kisviku: Mindezzel van egy igen komoly probléma: a sw-es feszmérés önmagában paradox, mivel a mérõkört maga a mérendõ kör táplálja. Tehát eleve nem megbízható. És a másik, hogy ezek az alaplapi "mérõkörök" egyáltalán nincsenek hitelesítve!
Ahogyan mondtam, ez szerintem egy fontos dolog lenne.Látnánk mennyit eszik a gép, ha valamivel bõvítjük, mennyire terheli le, mennyit bír még a táp stb.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Fõleg itt vannak a mai nagyteljesítményû videókártyák, kíváncsi lennék, hogy terhelés alatt mennyit fogyaszt és mennyit hagy az egész rendszernek a mûködéshez.
Én egyetlen módon tudom mérni, van egy szünetmentes tápom, ami kiírja az aktuális terhelését.Ez egy irodai gép, nem nagy hardverrel, ennek 134-145 watt a fogyasztása.Alapállapotbban 130 watt, munka közben 140,max 150 watt.