Kezdetét vette az európai "piramis" ásatása

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt szeretem , amikor "hozzáértõ" emberek akkor mondanak véleményt, amikor még kezdeti eredmények sincsenek..Várjátok már meg legyetek szivesek azt, hogy megtegyék az elsõ "kapavágást "....utána lehet véleményezni .

DanyyX
Hmm, érdekes...

Nekem errõl két dolog jut eszembe, egy valóságos, és egy fiktív:

Alien vs. Predator címû film ("A szakértõi csoport rábukkant egy 3,8 kilométeres alagút szûk bejáratára, ami elvileg a két domb egyikének belsejébe vezet.")

A másik a Mittelwerk...

De akármi is az, remélem hamarosan kiderül, hogy piramis-e, vagy bármi más.

\"Pitét evõ lányok... nyalom a pitétek.\"

craesh
1: elég érdekes. ritka lenne ha valami természeti dolog lenne alatta (értsd: föld, humusz stb) nem nagyon jellemzö arra a területre az ilyen szabályos forma

2: kötve hiszem hogy piramis :D aztény hogy vmi épitmény, de ha nekem a domb aljáról elökaparnak egy szarkofágot, akkor az összes történelemkönyvet kidobhatjuk...

Ha a piramis épitésekor ismerték a karbidot
akkor már nem volt lehetetlen semmi.
A Sumir táblák szerint:az Emberiség "szülõföldje"
a kárpátmedence.
A szíriuszt kihagytad. <#nyes>

A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Ha az egyiptomo piramisokat a rabszolgák építették
( akármilyen módszerel) az még nem válasz arra, h a Dél-Amerikai piramisokat kik és miért építették ( és fõleg hogyan).
Amúgy találtak megalitikus építményeket Óceánia szigetein is.
Pl volt egy nagy épület, amit teljesen szabályos hasábokból raktak össze. Persze a követ egy jó messzi szigeten bányászták, és elég nagy hajó kellett ahhoz, h átszállítsák a másik szigetre.
Szal ezt nehéz lenne az egyiptomi rabszolgákra fogni.. Ha a Föld minden pontján találnak piramisokat, megalitikus építményeket, Európa miért maradna ki a sorból?

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Gratulálok... nehezen hiszem el, hogy az egész kontextusból nem vált számodra világossá, hogy geológiai jelenségekrõl beszélek.
Tök olyan, mintha kilenne betonozva...

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

ScarY MAN
Amugy meg ha valaki lusta rakeresni annakitt vannak kepek rola.
Erdekesek..en aszondom hogy en epitettem:D A jovobol visszajottem...Es ezt ennek a ciknek koszonheti a vilag:D /Remelem hagytam valami uzenetet magamnak:D/

...

ScarY MAN
ez viccesebb kep :D

...

Hátttõõõ...olvastam pár idõfizikával kapcsolatos könyvet. 1 gáz van velük. Vagy a szimmetriából, vagy a matematikából indulnak ki. Tehát kísérletileg nem bizonyítható ez az idõ kiáradás, piramis ami gyûjti az energiát+tárolja az idõt...stb. Nem azt mondom, hogy nem lehet, de azért nem kéne matematikai elven bármit is bizonyítani. Pl statisztikát is lehet készíteni, de elõfordul gyakran, hogy nem az jön be.

Mert 1:
Nem ismerjük még annyira mi kiszámítható és mi nem.

2: Az ember olyan állatfaj ami szokott tévedni, mind elméletben, mind számolgatásban.

sz4bolcs
A természetnek Te is csak az egyik megnyilvánulása vagy, erre akartam csak kilyukadni. :)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
"a természetben meglehetõsen ritkák a szisztematikus és szabályos formák" - saját magad szerinted valahol a világon, és természeten kívül/felül lebeg?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Azt már eddig is támasztották alá teóriák sõt festmények is, hogy Európában is voltak piramisok. Személy szerint én érdeklõdve várom majd az elsõ eredményeket, és kicsit bizakodom is a felvételek és a mért méretbeli adatok alapján. Persze nem zárható ki, hogy ezek természetes képzõdmények, de azért lássuk be: a természetben meglehetõsen ritkák a szisztematikus és szabályos formák - kivétel a kagylógyöngy :]

Hogy a piramisok hogyan épültek, arra számtalan-számos teória létezik már, aki nem lusta utána olvas, és eldönti a neki szimpatikusat. A legújabb realista álláspont szerint mesterséges vízmedencét hoztak létre, és abban a köveket jelentõsen könnyebben és pontosabban tudták mozgatni. Az ezoterikus magyarázat szerint a köveket mágikus energiával (telekinézissel) mozgatták. Az alien-fanoknak is megvan a saját elképzelésük, miszerint idegenek építették. Emellett hallottam már idõutazásos elképzelésrõl is, és egyéb számomra hajmeresztõ marhaságnak tartott dolgokról. Mondom: akit érdekel, nézzen utána, csak könyörgöm, ne szajkózza, hogy mi kizárólagos igazság, mert egyrészt idegesítõ az 5-ik után, másrészt még egyik teóriát sem tudták bizonyítani mindent kielégítõen.

Ugyanakkor szerintem érdemes nem jómagyarember módjára (pesszimistán) hozzáállni a kérdéshez, már csak azért is, mert ha beigazolódik, annak komoly gazdasági hatásai lehetnek a megnövekedett turizmus miatt, valamint ne feledjük: öreg kontinensünk egy újabb ékszerrel gyarapodhat, és szerintem ezt mindenképp megérné ha nem is tisztelettel, de legalábbis az elsõ eredményekig türelmesen, fenntartással kezelni.
"
"kvantum meg egyéb, felgyülemlett idõ kkicsapása éjaszkánként." Mmmmicsodaaa??? :DDD
"

Terry Pratchett - Piramisok<#nezze> Mindenkinek csak ajánlani tudom aki tudni akarja miköze a kvantumnak a piramisokhoz!:D Nameg a téridõszövedéknek, a valóság szövedékének és a korongvilágnak.:))

Szemétdomb köz 13, Pszudeopolisz, Sto-síkság, A Korongvilág, A Nagy A\'Tuin hátán, A Világegyedem, ür. nr. Még több ür

Ahogy megnéztem pár képet a netrõl, meg SG-rõl, nem is olyan biztos, hogy piramis ez..Lehet, hogy csak egy nagyon különleges képzõdmény. De szerintem nem biztos, hogy piramis akkor se...

...+.

felnéztek a napra <#vigyor>

Ezt az iránytûs piramisos dolgot soha az életbe nem értettem. Valaki magyarázza már el légyszi! Komolyan! Azt nem értem, hogy az északi és déli mágneses pólus ugye vándorol! Ez 30-40 év alatt simán észrevehetõ, kimutatható. Ha mondjuk, "csak" 2000 éves piramisokról lenne szó, akkor is a régi pólusok marhára nem ott voltak mint most! Ha meg nem a mágneses pólusokról van szó, hanem az égtályakról, akkor iránytû nélkül ezt hogy a bánatba tudták megállapítani? Mert ugye a csillagok sem állnak.<#merges2><#alien2>

"kvantum meg egyéb, felgyülemlett idõ kkicsapása éjaszkánként." Mmmmicsodaaa??? :DDD

Veszélyes dolgok ezek a piramisok... kvantum meg egyéb, felgyülemlett idõ kkicsapása éjaszkánként... Teppik, az ÕsiKirályság uralkodója is alig élte túl... szerintem nem szabad bolygatni az ijesmit

(ááá szédülök és fáj midnenem érzõdik a tegnapi auróra-csorda koncert hatása<#buck>

Szemétdomb köz 13, Pszudeopolisz, Sto-síkság, A Korongvilág, A Nagy A\'Tuin hátán, A Világegyedem, ür. nr. Még több ür

Véletlenül az ókori Egyiptom után jön a sumír szóegyezés,Õsiráni szóegyezés,Szkíta birodalom,Hun ország a Kaukázusban,kb:4-5.sz.,Kazár birodalom,Levédia,Etelköz,Kárpátmedence.
Elgondolkodtató...
Ha idegenek lennének, vagy ha olyan "érdekes" dolgokra bukkannának, mint az inka templomoknál, úgyis eltitkolnák, mit találtak. De szerintem csak egyszerû piramisok. De majd meglátjuk. ha valami komolyabb, úgysem mondják el a "köznek"

...+.

Még a végén kiderül, hogy Amerikából származik az élet. :banplz:
hogy én erre nem gondoltam <#falbav>

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

<#nyes> <#taps>
Tudtam, hogy elõbb-utóbb valaki megfejti a titkot... <#eplus2>

Nem az a fontos, hogy honnan jössz, hanem hogy mit iszol.

sok kovet egymasra tettek
Doomista
ki tudja, hogy hogyan építették a piramsikokat?

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Warpcore
Jahh =)
A kutatók meg mayd nagyon néznek mikor
agyonnyomja õket a nagy kaparászás közbe egy Hatak =)

/*Bit-bit csóka, lag varjúcska, rendszergazdám kéreti a szerverét, nem adhatom oda, n00bok ülnek rajta. HackHackHackHackHack....*/

És a piramisban nyomják a goa trance partikat? :)

Á, dehogy, az echte ungarische Szíriuszról gyüttünk. Meg a Dzsízösz is. <#eplus2>

Biztos csak az egyiptomiak nyaraltak európában és hogy ne unatkozzanak gyorsan összedobtak vmit.<#vigyor1><#banplz>
Nem úgy értem, hanem, hogy azzal meg kapjuk, hogy épültek a piranisok. Pesze nem jó hogy megtugyuk. Mert ha tényleg az idegenek akkor kampec! vagy nem:)

Az a középsõ biztos befele épült :)

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Valamiért sejtettem, hogy ez lesz az elsõ komment :D
Na jó, elolvasom a cikket :)

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Mi van, ha a három piramis kupacból kapunk egy háromszöget és annak közepén egy másik piramist amit jobb lene nem megtalálni?

A régi Árkádia nem volt messze innen.
Ezt csak azoknak akiknek azzal kezdõdik a történelem, hogy Washington átkelt a Dealware folyón...

A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.

Zocsi
Komoly... remélem fognak találni valamit! Egy halom ufonauta csontváz vagy valami kristálykoponya izgis lenne.
Bár maga a domb elég érdekesen néz ki: http://www.galaksija.com/planeta/piramida/Bosanskapiramidamjeseca-Pljesivica.jpg
Mindenesetre szép nagy! <#buck>

Ezek már az Õsök..

Blackmail the Universe

Hehe ez olyan lehet, mint nálunk a sumér pártus isten tudja mi. Náluk meg kimutatják, hogy valójában egyiptomból származnak. Íme a kissebbségi komplexustól sújtott kis népek <#eplus2><#hehe>

csak aztán nehogy aknára lépjenek :)

magus
haaaaat, kicsit szekptikusan olvastam a hirt, majd meglatjuk...

grebber
Aztán majd itt is piramist találnak olyan szerkezellem ami már akkor fényt bocsátott ki.
Kurva földönkivüliek segítették a fejlödést.

Next PC upgrade: 2022

ezek a Goa'uldok...

← ElőzőOldal 2 / 2