Kezdetét vette az európai "piramis" ásatása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem errõl két dolog jut eszembe, egy valóságos, és egy fiktív:
Alien vs. Predator címû film ("A szakértõi csoport rábukkant egy 3,8 kilométeres alagút szûk bejáratára, ami elvileg a két domb egyikének belsejébe vezet.")
A másik a Mittelwerk...
De akármi is az, remélem hamarosan kiderül, hogy piramis-e, vagy bármi más.
\"Pitét evõ lányok... nyalom a pitétek.\"
2: kötve hiszem hogy piramis :D aztény hogy vmi épitmény, de ha nekem a domb aljáról elökaparnak egy szarkofágot, akkor az összes történelemkönyvet kidobhatjuk...
akkor már nem volt lehetetlen semmi.
A Sumir táblák szerint:az Emberiség "szülõföldje"
a kárpátmedence.
A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
( akármilyen módszerel) az még nem válasz arra, h a Dél-Amerikai piramisokat kik és miért építették ( és fõleg hogyan).
Amúgy találtak megalitikus építményeket Óceánia szigetein is.
Pl volt egy nagy épület, amit teljesen szabályos hasábokból raktak össze. Persze a követ egy jó messzi szigeten bányászták, és elég nagy hajó kellett ahhoz, h átszállítsák a másik szigetre.
Szal ezt nehéz lenne az egyiptomi rabszolgákra fogni.. Ha a Föld minden pontján találnak piramisokat, megalitikus építményeket, Európa miért maradna ki a sorból?
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Erdekesek..en aszondom hogy en epitettem:D A jovobol visszajottem...Es ezt ennek a ciknek koszonheti a vilag:D /Remelem hagytam valami uzenetet magamnak:D/
...
Mert 1:
Nem ismerjük még annyira mi kiszámítható és mi nem.
2: Az ember olyan állatfaj ami szokott tévedni, mind elméletben, mind számolgatásban.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Hogy a piramisok hogyan épültek, arra számtalan-számos teória létezik már, aki nem lusta utána olvas, és eldönti a neki szimpatikusat. A legújabb realista álláspont szerint mesterséges vízmedencét hoztak létre, és abban a köveket jelentõsen könnyebben és pontosabban tudták mozgatni. Az ezoterikus magyarázat szerint a köveket mágikus energiával (telekinézissel) mozgatták. Az alien-fanoknak is megvan a saját elképzelésük, miszerint idegenek építették. Emellett hallottam már idõutazásos elképzelésrõl is, és egyéb számomra hajmeresztõ marhaságnak tartott dolgokról. Mondom: akit érdekel, nézzen utána, csak könyörgöm, ne szajkózza, hogy mi kizárólagos igazság, mert egyrészt idegesítõ az 5-ik után, másrészt még egyik teóriát sem tudták bizonyítani mindent kielégítõen.
Ugyanakkor szerintem érdemes nem jómagyarember módjára (pesszimistán) hozzáállni a kérdéshez, már csak azért is, mert ha beigazolódik, annak komoly gazdasági hatásai lehetnek a megnövekedett turizmus miatt, valamint ne feledjük: öreg kontinensünk egy újabb ékszerrel gyarapodhat, és szerintem ezt mindenképp megérné ha nem is tisztelettel, de legalábbis az elsõ eredményekig türelmesen, fenntartással kezelni.
"kvantum meg egyéb, felgyülemlett idõ kkicsapása éjaszkánként." Mmmmicsodaaa??? :DDD
"
Terry Pratchett - Piramisok<#nezze>#nezze> Mindenkinek csak ajánlani tudom aki tudni akarja miköze a kvantumnak a piramisokhoz!:D Nameg a téridõszövedéknek, a valóság szövedékének és a korongvilágnak.:))
Szemétdomb köz 13, Pszudeopolisz, Sto-síkság, A Korongvilág, A Nagy A\'Tuin hátán, A Világegyedem, ür. nr. Még több ür
...+.
(ááá szédülök és fáj midnenem érzõdik a tegnapi auróra-csorda koncert hatása<#buck>#buck>
Szemétdomb köz 13, Pszudeopolisz, Sto-síkság, A Korongvilág, A Nagy A\'Tuin hátán, A Világegyedem, ür. nr. Még több ür
Elgondolkodtató...
...+.
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
Tudtam, hogy elõbb-utóbb valaki megfejti a titkot... <#eplus2>#eplus2>
Nem az a fontos, hogy honnan jössz, hanem hogy mit iszol.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
A kutatók meg mayd nagyon néznek mikor
agyonnyomja õket a nagy kaparászás közbe egy Hatak =)
/*Bit-bit csóka, lag varjúcska, rendszergazdám kéreti a szerverét, nem adhatom oda, n00bok ülnek rajta. HackHackHackHackHack....*/
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Na jó, elolvasom a cikket :)
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Ezt csak azoknak akiknek azzal kezdõdik a történelem, hogy Washington átkelt a Dealware folyón...
A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.
Bár maga a domb elég érdekesen néz ki: http://www.galaksija.com/planeta/piramida/Bosanskapiramidamjeseca-Pljesivica.jpg
Mindenesetre szép nagy! <#buck>#buck>
Blackmail the Universe
Kurva földönkivüliek segítették a fejlödést.
Next PC upgrade: 2022