Luxusautó Show

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
énis ezt hangsúlyozom miota irtam ide,
#124 : "meg átkaroltak 3-an és ugy mosolyogtak 😄 nameg énis mert volt pofám a seggüket fogva fotozkodni, amit Õk csak ez laza mosollyal (ilyen: nyugodtan megendedem mert látom hogy nemvagy kis gyökér paraszt, hanem látszik a szemedbõl hogy csodálod milyen szép vagyok, és tisztelsz és felsõbb rangunak tartasz ) amit jol látott a szemembõl." ezis spec róla szól...

u dont have to listen anybody else but me

Sland
a bal oldali a legszebb. nagyon szép lány! nemtok szóhóz jutnu mióta beraktad
<#szeret><#szeret><#szeret><#szeret>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

VRSDM
persze még igyis nagoyn szép

VRSDM
jaja, a jobboldalinak kicsit olyan bocsánat a sértésért de " lóarca " van...

Sland
bal oldali és a középsõ jön be nagyon!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

VRSDM

jó bõrõk nemgyõzõm hangsulyozni hogy fõleg a bal oldai a 2kettõ arca annyira nem tetszik nekem... meg érdekes ahogy világit a fehér bõrõm a szolis testük mellett 😄

Sland
<#szeret>

VRSDM
mindjárt dobok pár csajok képet...

Mauro
Ezekkel csajokkal jó párral van közös fotóm.<#wink>

FORZA FERRARI!!!!! http://www.autogespot.com/spots?spotter=Mauro82

MikX
ez jobb? heee

Hár nekem az Enzo üt mindent...
Ezt a félig bugattit meg nem is hasonlítanám hozzá...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Sland
Csajokról is rakjatok képeket!

Mauro

Sland
NEM AZ ÉN KÉPEIM!

És a melltartú nélküli csaj. Tévedtem, a Koenigseggnél volt.
Linkelve mert nagy a felbontás

VRSDM
hát nemtudom ti hogy vagytok de nekem ez az enzo annyira nem átütõs, vannak sokkal jobb ferrary-k meg eleve kocsik is... szerény véleményem szerint

VRSDM
én csináltam egy casjrol vagy 20 képet, csak a kárytát havernál hagytam de majd adom 😄

Mauro

http://kep.tar.hu/daninokia

VRSDM
köszi a lányokat 😄

Sland
Helyes link!

VRSDM
csak nem küldik a válaszmailt... :S

VRSDM
már regeltem most..

DJ Skyline
"Bejelentkezés a Tár.hu adminisztrációs felületre"

Sland
kep.tar.hu

Sland
Luxusauto show lányai
Pontozzátok légyszi a galériát! 😛

VRSDM
sebaj...

az FTPm-re meg faszán nem sikerült 99%nál a képfeltöltés ugyhogy most uj helyet keresek

Sland
nincs 😞

DJ Skyline
nem,hanem alapjába véve nem érdekelt az egész kiállítás,néha gondolkoztam 10 másodpercet rajta,hogy most kimenjek-e rá,de a képeket nézegetve sok érdekes nem lett volna számomra

VRSDM
ha ezt a banneres célzásom miatt irtad akkor tévedsz a kocsik is oda tették magukat rendesen csak én meg csajmániákus vagyok, és hááát 😄

VRSDM
rola nincsen képed?

Sland
áááááá nem. 😊

DJ Skyline
na látom akkor nem vesztettem sokat,hogy nem mentem el a kiállításra!😊

Sland

Sland
Pénteken a Pagani Zondáknál volt egy csaj, azon nem volt melltartó, és fehér topp volt rajta. Nah az poén volt, bár nem voltak nagy mellei.
Viszont a látogatók között is nagyon szép nõk, csajok, lányok voltak.

VRSDM
BÁMULATOS NÕK
a luxusautóshown

igy akartam

VRSDM
lassan csinálhaték egy uj bannert... avagy. BÁMULATOS NÕK [aproa lususautó show-n[/apro :E csak vicc,

Sland
Még egy kör:

A jobb oldali csaj a Vivára emlékeztet

<#szeret>

Sland
én szombaton vittem úgy el, hogy 78 kép után lemerült 😄. Pénteken jó hofy nem volt semmi baj 😄

VRSDM
nameg én idiota elvittem a fotogépet 4 üres elemmel 😄 igy rendesen sporoltam

VRSDM
nálam még Õ volt a tuti befutó, csak a fenéért sem tudtam szembõl lefotozni, pedig olyan arca mint neki nemigen volt még a shown- egykettõ-t kivéve

VRSDM
kár... pedig Õ is nagyon szép egy nõ...

Sland
A piros kiscsaj egyébként csak 5 percig volt ott kb, mert csak lefényképzte õt egy fényképész jó sokszor, meg ott volt kb 4 srác rajtam kívül. jókor értem oda 😛

VRSDM
erre a pillanatra gondoltam, mellesleg ma voltak azok akikrõl irtam, ezek akik itt vannak cask VIP-n voltak nem? az alsó szökét kivéve, azt ma is láttam...

MikX
pázzeeeeg!
Tudtam, hogy korábban kellett volna menni...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Sland
Még egy kicsi a csajokról

Figyeled kire néz a csaj... 😊

MikX
Hmm...
hogy ma miért nem voltak ien csakok...
Néhány volt, de inenek nem nagyon...

VRSDM
igen pont rájuk...csak pont nem erre a kettöre hanem a harmadik hosszuhaju barnára akit a galériámba tettem, az a nõ... ááá.

Sland
"szombaton is azért voltak eléggé vetközött lányok egyszál tanga, rajta egy 10cm-es miniszoknya 😄 meg egy ugyan az a szoknya cask a mellük elé téve... "

ilyenre gondolsz?

VRSDM
meg ma pozoltak egy olyat hogy a kocsi elejére felfeküdtek és az egyik felhuzta a másik lábát, és ott simogatták egymást... namármost oldalrol láttam fotoztam egybõl. megyek középre hogy onnan is erre nem beszart a vaku meg az egész gép lefagyot :S:S:S pedig a szoknya alól (ami inkább egy öv 😄) kilátszott az a rész ami mögött az van, meg mivel tangában volt igy bevágott és azis látszott :S:S:S kár hogy nem fozothattam... mert meghalt a masina

Sland

Erre a képemre vagyok a legbüszkébb. Nagyon jól sikerült szerintem 😄

VRSDM
"pénteken is volt szerencsém látni átöltözni egy ilyen hostesscsajszit. nem sikerül lefényképeznem, de nagyon formás cicijei voltak"
ááá te gyilkos vagy... szombaton is azért voltak eléggé vetközött lányok egyszál tanga, rajta egy 10cm-es miniszoknya 😄 meg egy ugyan az a szoknya cask a mellük elé téve...
akkor lehet hogy te pont rosszkor fotoztál, nekem a 83 képembõl csak 1be másztak bele, a másikba mega a haverom, szoval ilyen téren jó volt. nekem cask 2 hostess volt ma akiért feladnám az elveimet akármirõl is legyen szó. a többit is csodáltam de nálluk nemvolt meg az a varázs.

Sland
annyival nem értek egyet, hogy nem másztak bele az emeberek a képbe.ennyi sok tapló parasztot még nem láttam. ott állok mmár 5 perce hogy csinálhassak egy képet a havromról úgy h egy kocsi mellet áll, és senkit nem érdekel. belemásznak, leszarják hogy valaki fényképezni akar. ha meg azt mondtam hogy legyen szíves arréb menni, akkor jön a válasz hogy nem az enyém a kocsi, meg én mondom meg hogy mikor fényképezhetnek mások stb.
csajokat én is fényképeztem.
pénteken egy lány volt, aki tetszett, vagyis kettõ de mind a kettõ kocsiban ült végig, szal azokkal nem tudtam fényképezkedni. Az egyik az az a csajszi volt aki a gallardo safetycarba ült. gondolom nem kell bemutatni 😄. a másik egy piros polós csajszi volt aki a fekete tuning porscén pozólt. az mosolygott rám rendesen amikor fényképeztem és nagyon jól pózolt 😛.
Szombaton már voltak bejövõsebb csajok, de csak fényképeztem õket, nem álltam össze velük 😞 . ezt úgy utólag bántam is. de egyébként nagyon jó volt minden.
a VIP napot még megnéztem volna mert ott jobban vetkõzött csajok voltak. de azoknak a csajoknak a feje nagyon szörnyû volt.
Mondjuk pénteken is volt szerencsém látni átöltözni egy ilyen hostesscsajszit. nem sikerül lefényképeznem, de nagyon formás cicijei voltak<#finom>.