Bugok a játékokban

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Kicsit felélesztem a topikot, hátha 😊

Most lőttem, mafia3. Amikor a 2K gamesnél megalkotják a tökéletes random NPC generátort.

gibson9

gibson9
Halott topicnak a csók

Nem tudtam, hogy a vukik is rendelkeznek erõ fojtással <#idiota>

És még a maradék, sorry a triplapostért.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Vol 2. (nem tudom mennyi képet enged betenni 1 postba a fórum ezért volt elõzõben ennyi)

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nos kedveskedek egy kis csokorral.

ja a max payne-ben én is láttam olyat, csak nem az én gépemen, és az azért volt mert örökélet kód volt rajta.. akiknél láttam ezt, még így se bírták kijátszani...pont emiatt a leesés miatt...LOL
dinomano
:-P nah, ezek jo kis bug-ok! :-P GTA-kban mindig van jopár hiba... :-) Amugy anno a MAx Payne1-ben (nem minden configon jött elö a problem; azt hiszem egy TNT2-es kb.500 Mhz-s Celeronon tapasztaltam 1X - az elsö nightmare-es palyanal): ugy jartam, h. kiestem a palyarol, és orak hosszan futhattam a fekete semmiben...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

DJ Skyline
akkor ez?😊 megérkeztem!😄

dinomano
itt csak BUG.-os képek a téma? Ennyi erövel at lehetne nevezni a topic-ot grafikai bug-okra...nem hinnem h. a graf. bug-ok az igazi bug-ok; max. viccesek; de ami igazi gányaság+ritkabb dolog, azok a gém-menet bei bug-ok (azok nem ilyen latvanyosak, mint a screenshot-ok+csak elmeselni lehet öket az igaz; meg az hiszi el aki akarja - de én az engine hibait+jatekmeneti hibakat tekintem igazi bug-nak...) pl. mikor a driver2-ben kiesel a palyarol, stb... :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

istenostora03

GTA:San Andreas
Nem a kormányt fogja.<#taps>

Carlos
"magy"
megy?

Þór vígi þessi rúnar

CaviaR
"küldjtek"

Bagoly mondja.. 😄DDDD

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

CzGobe
Screenshot-ban küldjtek a hibákat
+e -o +j
de amúgy jó topic 😊 vicces 😊
(az 1. hozzászólás jó, akkor mér nem magy a cím is 😛)

eom$

ok, nem baj
DJ Skyline
per.pill. nincs más játék fent!😄

hihetetlen, hogy ennyi bug van a gta részekben... de azért lehetne vmi más gammából is feltenni bugképeket
alibá a mezőrűl
Eddigi legkülönösebb bug 😄DD

Aquir
A Bombák a hátulján is ottmaradnak, ha megy a kocsi közben 😊)

Ez meg elvileg meghalt, csak függölegesen fexik😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
htx =)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

bazs1
Ja ez elég idegesítõ! Mikor U1ezni akarok le kell törölni a MW-t! Azt ugyanez visszafele!

armageddon666
nagyobban nemtudnád berakni a képet? vagy csak linkele vagy vmi mert igy nm igazán látszik.

@

Ja, télleg van elsõsorban egy idegesítõ bug a NFS:MW-ban még a feltelepítés elõtt(!). Hiszen ha fenn van az Underground 1(amivel bátyám jáccik) akkor kiírja hogy már fel van telepítve (csak az az Underground). Mondhatom király...😞(

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

<#nevetes1>

Carlos
Nesze: szkrínsotban bug:

Þór vígi þessi rúnar

Launcher
Ilyen van SA-ban is.

Rage47

GTA:VC
😊
DJ Skyline
GTA SA / parkolóház / földszint
az elsõ emeleten lévõ motor árnyéka látszik a falon,plafonon!

parkolóház / elsõ emelet
íme a motor ami árnyékot vet a földszinti falra,plafonra az elsõrõl!😄

RelakS
Biztos olvasta Douglas Adams: Az Élet, a Világmindenség, meg Minden c. regényét 😊

Úgy tudsz repülni ugyanis, hogy földre veted magad. Ez eddig még menni is szokott. A vicces a második rész, miszerint el kell vétened a földet. Ez nem is olyan könnyû, ráadásul ha nem sikerül, csúnyán megütöd magad.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

sweech
<#idiota>

😄Dd

Sanyix
Az új lebegõ hajó, amely víz nélkül is tud levegõben úszni 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

CattiBrie
az egy kiskutya

[/spam]&#8482;

nyami
fude hülye vagy xD

DJ Skyline
Oahu szigeten

Fido4life
ENNÉL kissebbet ? Where u Live ?

NeoMaN
felkúrta a gammát vagy a brightnesst, csak attól van

Snecie Smicie
semmi különös, csupán bebaszódot egy rakéta .o.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

mila69en
valóban.... deaz nõi arc<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Csuhai G
Tényleg!! 😄DD

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

DJ Skyline
<#eljen><#eljen>

gnar killer
gta alap nálam (;

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

Akos 001
ige,gyakran elõfordul benne😛
stefi,te és a san andreas?😮O

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Rage47
😄DDDDDDDDDDd
bazs1
te jól vagy?😄 Orvossal nézesd meg magad! 😄 Kicsit tényleg olyan!

DJ Skyline
nem tudom miért,de felfedeztem egy emberi arcot a paca közepében!😄

Rage47
ez tényleg fura topik, minden game tele van bugokkal
bazs1
Oda nem néztem csak elõre és jobbra!

DJ Skyline
gondolom a "vérfolt" a sziklán!😄

gnar killer
pasikám elfelejtett a földre esni..

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

Oldal 1 / 2Következő →