Papírrepülõ hajtogatás

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pintér Sándor CIGÁNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
www.kreativv-agy.blogspot.com
sziasztok!
van egy oldalam ( repcsi.info )
aminek a papírrepülõ hajtogatás a témája
feltöltöttem már rá pár repülõ elkészítését
skotter: ..többek között a Tie vadászét is
Tie vadász

zyppy
Saját fejlesztés

Ez az F14
http://www.origami-kunst.de/events/falten-gestalten/flying-fox-tomcat.html
ez a starwars õrület
http://www.happymagpie.com/swdiagrams.html
ez a starwars õrület,
és a 3. at még nem találtam meg szoval eggyenlõre ennyi
Srácok annó tudtam tie vadászt csinálni :D F14 est meg van egy specem persze annó még könyvbõl tanultam de az idõk folyamán elveszett de ha gondoljátok elõkotrom az emlékeimet ;) + volt sikló és concorde is a fegyvertáramban ... :( csak már sokat felejtettem :( de majd belejövök
gyûjtemény eh igy jobb <#idiota>
http://www.stemnet.nf.ca/CITE/paper.htm itt egy kis gyûjtemény <#felkialtas><#vigyor5>
nekem elég jól repülnek
itt egy oldal:http://zonaminada.entertainment.directnic.com/
Zivatar
Nemsokára elkészül a legújabb modellünk... még a Hammer félék is meg tudják majd építeni. Akit érdekel majd, bõvebb felvilágosítást is találtok itt.

Nézzétek miket találtam a net bugyraiban:

Elsõ
Második

Sajnos ez a korlátolt láma nem tudja hogy ki vagy. Világosítsd fel Zacsi. <#ravasz1>

Papirzacsi
Valaki majd csinál egy weboldalt az olyan sötét és korlátolt barmoknak is mint te vagy. De addig várj türelemmel.<#idiota>

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

PrasCo
Mmondja ezt egy ember(?), aki a 'megöregszik'-et k-val írja... <#wilting>
guardian hero
<#eljen>

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

guardian hero
<#kocsog>

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

LeBronjózska
ez de hülye
egy külön weboldal a papír izék miatt?
ez szép, büszke lehetsz magadra

Papirzacsi

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

guardian hero

guardian hero

alibá a mezõrûl
wow micsoda repülõt hajtogattam :D
Cseppet óvodában éreztem magam xD

alert
Nekem volt régen egy origami könyvem amiben marhajó repcsik voltak. Tomcat hajtogatástól kezdve minden és még hasonlított is :) Az volt a gond hogy kiskoromban ezt nem tudtam összehozni a könyv meg eltûnt. Akinek van hasonló az scannelhetne, mert neten sehol nem találok semmilyen leírást látványos papírrepülõ hajtogatásról.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

majd razolunk kézzel praktikákat és beszkenneljük :))

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Aquir
nekem a papír

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

lesz valami hasznos is ebben a topikban? Pl. tapasztalat hogy kinek mi vált be?

... got nothin to share with you...

öö rakétahajtás rulz :D

B0B0
Nem rossz outlet! :)

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Mi még (nem szégyenlem) 15-16 éves korunkban is terveztünk különféle repcsiket. Jó szórakozás volt a leggyorsabb, a legtovább fennmaradó, a legkacifántosabban repülõ vagy a legmagasabbra szálló repcsi elkészítése. Nem kéne valakit azért leszólni, mert errõl akar beszélgetni

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

guardian hero
Bevallom gyerekkoromban szórakoztunk azzal, hogy égõ papírrepülõt dobtunk le a negyedikrõl. Hülye vicc, de elég látványos :). Kicsit ellenõrzöttebb és biztonságosabb keretek között poénos videókat lehetne csinálni a lángoló papírrepcsik zuhanásáról :).

mesor
Legjobb a légikatasztrófát szenvedett égõ papírrapülõ repülése az utcára! :D

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Fülüke
Ez egy tök jó topik. Kár hogy nincs olyan nagy forgalma.

De k*rvajó géped van istenem....

guardian hero
Nem a klasszikus papírrepcsik, de szerintem nagyon jópofák (papercraft - papírmasé):

Paper Warbirds

Idõrõl-idõre változik, hogy melyik modell "szabásmintája" tölthetõ le ingyenesen.

mükszik:D
hogy repül, loál :D

nyami
copypaste

armageddon666
vagy csak copyzta a szöveget :D de akár az is megeshet hogy az

@

Hello mindenki!

Szerintem azokat kellene kibannolni, akik ezt a topikot be akarják záratni.

Anonym!

Te nagyon vágod ezt az aerodinamikai témát. Esetleg te is a valódi repülésben ténykedsz? Vitorlázórepülõ kolega lennél te is? :)

jointeer
haverja _._

köcsög

jointeer
na ne szánalmaskoggy

köcsög

armageddon666
Ki az a danióra???
on
ha beindul a topic akkro fogom olvasgatni :D

@

ja aszittem danióra kapott egy kilónyi újságpapírt :C
on

http://www.lohere.net - a MagyarChan

akyyy
hát ha avégét értem, nobel dijas leszek:D:D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
engem is érdekel az volt a jo mikor suliban tanáriasztalra esett egy..(ofõ elé parkolt le) <#idiota>

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

alert
Engem is :) Ha valaki tud oldalakat, ahol különbözõ repcsik hajtogatását mutatják be, mint az origami könyvek, akkor várom a linket :) kösz!

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

akyyy
engemis

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Slayerboy
<#idiota>

Voltam zárás elõtt. _______________

bazza
engem is!!!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Oldal 1 / 2Következő →