Jönnek a gondolatokkal irányítható játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze meg kellene szabni a határt<#confused>#confused><#falbav>#falbav>
Csá
A szimulátotokról nem is beszélva!
Mellesleg ehhez a gondolatos irányításhoz már ultra-hiper szinten meg sem kell mozdulnod, most legalább a kezünkel püföljük a billennyût meg rángatjuk az egeret.
Hirtelen egy nagy potrohos, pocakos fehérbõrû izzat, büdös dagi gyerek jut eszembe egy félhomályos koszos szobában, a fején egy furcsa szerkezet és bámúl egy nagy képernyõt, és nem hall és nem lát már semmit a való világból.
:-( Kiábrándító!
az emberek majd felveszik ezt a sisakot és beszopnak egy vírust OMG... a suliból való lógás teljesen új korszaka fog beköszönteni😄
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Már vagy 10 éve kísérleteznek vele. De egy ilyen technológiát nem könnyû bevezetni, nagyon sok tesztelés kell.
Egyfelõl nagyon örülök, hogy a cikket olvashattam, másfelõl viszont van némi hiányérzetem: semmit sem tudtunk meg az agyhullámok frekvenciájáról, feszültségszintjeirõl... Vagy csak a fejbõr rángatódzásait érzékeli a sisak? Szóval ez így egy picit messze van még a tudománytól
No jó, persze ha mûködõképes a dolog, akkor nem verik nagydobra a mûködési elvét... De ha nagytömegben piacra dobják, akkor úgysem lehet nagyon eltitkolni.. szóval kíváncsian várom
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
http://st0rmy.blog.hu
mondjuk repkedni lehetne meg mátrixszerûen átélni az akrobatikus harcokat 😄
vagy MMORPG... az ilyesmi skilleket fokozatosan tanulnánk meg ^^
Ez egy agyhullám-érzékelõ;
Szerintem semmit nem tud visszajelezni.
Csak érzékeli mire gondolsz, aszerint irányítja a gépet.
Ez valami olyasmi lehet mint ha gondolatal vezérelnéd az egeret és a billentyûzetet.
Az tény hogy szerintem is fárasztó lehet, a korhatárban nem vok biztos mert végüis több belelés csak akkor lehetne ha az érzékelõ is jelezne az agynak.
Mondjuk szentem totál baromság mert azzal pl az FPS értelmét vasztené, az agy ponotsabb bármilyen aim-nál.
Meg amúgy is...jó ez így ahogy van.<#fejvakaras>#fejvakaras><#idiota>#idiota>
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
---Szia fiam, mien volt ma a suli?
durr placcs reccs "áááá" kreccs tumpf paff "JÁÁÁJ!", hörgés....
biztos hogy jo ötlet ez?<#confused>#confused>
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
és beszélgetni sem nagyon fogsz tudni közben az elsõ használatok során, hiszen akkor még azzal leszel elfoglalva hogy arra menjen amerre te akarsz...
persze várom már azt amikor billentyûzet sem kell mert csak rágondolsz a szóra és írod is lefelé...
Most vettem 15ezer HUFért egy Logitech G15 Billentyûzetet, h nem sokára kidobhassam!!! És helyette ilyen hülye sityakot pakolhassak a fejemre!!! De így legalább már messzirõl is felismerehtõek lesznek a Monitor fejüek 😊
\"Amikor a szeretet hatalalma legyõzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
A közbeszerzés lényege, hogy közbe szerezzünk is valamit.
Kár, hogy nem tudok regényt írni mert elkezdett körvonalazódni a fejemben egy gondolat, történet... Az ilyen cégek ezzel a fejpántal lassan uralmuk alá vonják az ezt használókat... csak ne adjak senkinek ötletet! Tucatfilmet lehetne belõle csinálni. Persze hasonló volt a Batman 3-ban is... ;-)
Én úgy tom hogy csak irányítanak vele.
agy-->eza netomi-->gép dordítva nem megy nem?<#idiota>#idiota><#kuss>#kuss>
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.