X-Com Apocalypse

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
nem rémlik, hogy mi volt a neve ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

...taky...
Légyszi küld el priviben,hogy honnan szerezted...thnx

ABIT IC7;Intel 2800GHz/800MHz;inno3D 6600GT 128MB;2X512MB Kingston;80GB 7200rpm Samsung;SB Live;Logitech MouseMan Dual Optical;Logitech Deluxe ACCESS;TT Xaser III-v2000;Chieftec 420W;LG 775FT

takysoft
keress egy progit, amivel a windows kimenõ jeleit le lehet kapni, és elmenteni wav-ba.
asszem winamphoz is volt ilyen plugin talán..

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Shiwo
úgy gondoltam, hogy mid-ben, vagy neadjisten mp3-ban...én annó prócáltam kiszedni windóz alatt (elég amatõr technológival..) nem sok sikerrel..

takysoft
az komoly egy zene. tényleg jó.
csak maga az elsõ rész gázos picit.
a Dos-os hibás(van hozzá patch, azal jó)
a collectors meg olyan bugos, hogy szinte halál. az inrto-ban nem hallani a hangokat, csak a zenét. az idõ is bugosan meg
én inkább Dosbox-szal nyomom.(a régi dos-os 1.2-es verzió, mert 1.4-esben csak a hangok mások, szarabbak valami peres ügy miatt vannak más hangok. de a régiek jobbak)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Shiwo
ha már x-com-nál tartunk...valakinek nincs meg az elsõ rész intrójának a zenéje valami emberbarát minõségben ?

takysoft
köszi

Nekem a harmadik rész (azaz ez) is nagyon bejött, a menedzselõs része meg a nagy város az nagyon tuti. A leggyengébb az a 2. volt (majdhogynem csak a szöveget meg a képeket cserélték ki az 1.-hez képest) az elsõ az meg ugye azért alap, mert hát mégiscsak õ volt az elsõ.

Az apocalypse-ot majdnem végégvittem - akkoriban, amikor nyomultam vele, sajnos rosszul rippelt verzióm volt (net meg még csak a gazdagoknak, esetleg) és az utolsó pályán kifagyott.

Amúgy a legfontosabb, hogy az úfók úgy erõsödnek, ahogy egyre több ellenséget ölsz meg harcban. Ezért amikor pénzért mész a maffiához (asszem van valami bûnszervezet benne) akkor csak kábitófegyvereket használj, igy a gyilokszám nem megy pillanatok alatt az egekbe.
Legalábbis valami ilyesmi rémlik 10+ év távlatából :)

takysoft
a magyarítás mindkét verzióval megy.
belenéztem a játékba... picit bonyesz így elsõre...
tutorial elkelt volna...

Shiwo
hát a 3. rész nem lett olyan jó, mint az elsõ kettõ...nekem is 2 verzió volt..a különbség: ha jól rémlik a kék magyar volt és nem fagyott ki, mint a másik..

takysoft
Sziasztok!
Legyen egy Apocalypse topic is, ha valakit érdekel a játék.

Akkor egy kérdéssel nyitok:
2 verziót is "vásároltam", és érdekes módon a kettõnem megegyeznek a file-ok, szinte mindegyik, kivéve a nemü háttérképét.
Az egyikben egy ilyen kékes szörny van, a másikban pedig egy nagy vörös kép egy X-el.

ami különbség még van:
-a vörös képes verzióban az INSTALL könyvtárban van egy Gsetup.exe az esetup.exe mellet, ami a másikban nincs meg
-a vörösképes verzió readme-je picit más, amúgy 1997.06.20.-án íródott, a másik readme 25.-én.

Mivel minden adatfile byte-ra egyezik, gondolom mind1, melyikkel játszom, de azért érdekelne a háttértörténet, ha tudja valaki:D

Perzse minden más hozzászólás is érdekel a játékkal kapcsolatban, az elsõ 2 rész nagyon tetszett. Mármint az Enemy Unknown(alias Ufo Defense) illetve a Terror from the Deep.
Most kezdek játszani vele, asszem dos-os így Dosxboxban próbálom majd.
Ha vannk jó tippjeitek, akkor hajra:D
Köszönettel:
Taky

← ElőzőOldal 4 / 4