Catania

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
hupsz 2-2 jó kis meccs:D

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
hopp 2-1 nektek:)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
1-1 kiegyenlített a Catania de mivel a gólszerzõnek volt már 1 sárgája és megkapta a másodikat kiálították mert neki vetkõzött...Ironikus...

Cucmey
Catania - Messina
Gyõzzön a jobbik! <#vigyor>
Bár... Nyerjetek ti mert nektek kevesebb pontotok van.

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

gabber_saviola
gratulálok itt, is igazi Derbi Sicilia volt

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Tono34
Köszi, bár a végeredménnyel nem lennék elégedett. Ha ezt a teljesítmény hoznák a fiúk akkor nem hiszem, hogy kiesnénk.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Cucmey
Gratulálok a tegnapi meccshez!! Remélem bennmaradtok és jövöre is játszuk mondjuk egy 9-4es meccset. Persze a mi javunkra. <#nyes><#nyes><#nyes>

Tono34
Meglepõdtél?? Nem értem .... :)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

gabber_saviola
meglepõdtem, mit nem mondjak :P

Tono34
Sikerült gyõzwlelemmel kezdeni:

Cagliari <0 - 1> Catania
27' sárga G. Falsini
34' sárga G. Sardo
51' Sárga D. Conti
54' A. Sottil
55' <0 - 1> G. Corona
62' sárga C. Silvestri
70' sárga D. Baiocco
90' Piros D. Conti

gabber_saviola
Mercato, Vargas al Catania
Il Catania ha ufficialmente ingaggiato il peruviano Juan Manuel Vargas Risco dagli argentini del Colon di Santa Fe. Vargas ha firmato un contratto quadriennale.

Tono34
Olasz Kupa:

Taranto <2 - 0> Catania

35' <1 - 0> Catania
84' <2 - 0> Mancini

Tono34
09:44 del 18 agosto
Il Catania sogna Alvaro Recoba ed è disposto ad accogliere l'attaccante uruguayano dell'Inter pagandone il 40% dello stipendio.
(Corriere dello Sport)

16:27 del 17 agosto

Il Catania ha acquistato il 23enne peruviano Juan Vargas, difensore del Colon, club argentino. I siciliani hanno battuto la concorrenza del Portsmouth che non ha trovato un accordo con il Colon. "Possiamo dire che la trattativa con il Catania si è felicemente conclusa" è stato il commento di Carlos Delgado, manager del calciatore.

Tono34
Rimini-Catania (2-2)
di
Aug 12, 2006, 21:09

Sesta amichevole stagionale per il Catania, la più importante. Al cospetto del forte Rimini di Acori, fra le più accreditate formazioni del campionato cadetto dopo la faraonica campagna acquisti, Mister Marino dice stop agli esperimenti e mette in campo la formazione che gli fornisce più garanzie. In pratica, qella della scorsa stagione, con il solo Colucci in attacco a sinistra e il conseguente spostamento di Topolinik a destra a fare il De Zerbi:

Catania (4-3-3): Pantanelli (1' st Polito); Silvestri (16' st Sardo), Sottil, Bianco (1' st Minelli), Sabato (38' st Lucenti); Biso, Baiocco, Caserta (29' st Millesi); Colucci (16' st Del Core), Spinesi (16' st Rossini), Mascara (45' pt Corona). All. Marino

Il Rimini risponde con un 4-4-1-1:

Rimini (4-4-1-1): Pugliesi; Vitiello (25' st Bravo), Digao, Porchia (1' st Peccarisi), Regonesi; Pagano (1' st Baccin), Barusso, Tasso (1' st Valiani), Jeda; Ricchiuti (34' st Pischeri); Moscardelli (1' st Matri). All. Acori

gabber_saviola
Mercato. Il Catania ingaggia Stovini
Il Catania ha ufficializzato l’acquisto del difensore del Lecce, Lorenzo Stovini.
Il giocatore che ha già raggiunto il ritiro di Assisi, ha firmato un contratto di tre anni.

Tono34
Persze, hogy várom a kezdést. Mi leszünk a meglepetéscsapat :)
Elsõ évünkben elég lesz ha nem lesznek kiesési gondjaink, majd 2010-11-re BL gyõzelem :)

<#vigyor2><#wink>

Tono34
FM-ben is nagy kedvencem volt ;)

gabber_saviola
jah azt mondják nagy spíler volt nálatok

várod már az idénykezdést?

Tono34
De Zebri-ért nagy kár szerintem. Remélem a benntmaradáshoz elég lesz.

gabber_saviola
berakom akkor a merdáim igazolásait is :P

JÖTT
Rossini (a, Udinese), Corona (a, Catanzaro), Plasmati (a, Andria), Sardo (d, Piacenza), Minelli (d, Albinoleffe), Izco (c, Argentina), Edusei (c, Torino), Millesi (a, Avellino), Morimoto (a, Tokyo Verdy), Nardini (c, Modena), G. Colucci (c., Livorno)

MENT
Plasmati (a, Crotone), Paschetta e Lo Monaco (d, Gallipoli), Terra (d, Arezzo), De Zerbi (a, Napoli), Brevi (c, Siena), Patanè (d, Juve Stabia), Romano (p, Juve Stabia)

JÖHET
Pinga (a, Treviso), Foggia (c, Milan)

Te jó Isten milyen csapat ez :)

kiket igazolt a klub a nyáron ??
gabber_saviola
Mercato. Il Catania ingaggia Colucci
Il Catania ha acquistato dal Verona il centrocampista Giuseppe Colucci.
L’ex veronese che ha raggiunto il ritiro di Assisi, arriva in Sicilia con la formula della comproprietà.

Giuseppe COLUCCI

Anno di nascita: 24/08/80
Nazionalità: Italia
Altezza: 1,76
Peso: 73

gabber_saviola
Mercato. Fausto Rossini al Catania
Il Catania ha acquistato dall'Udinese l'attaccante Fausto Rossini.
L'ex di Atalanta e Sampdoria ha firmato con gli etnei un contratto triennale.

Fausto Rossini 3 évre aláírt ehhez a "csapathoz" :P

LINK

Tono34

Tono34
Mostanában sajna kevés idõm van, ha vki tud vmi újat az legyen olyan kedves és írja le ide. Köszönöm.

Cucmey
áááá ezt jó tudni!! Mûvelõdni mindig kell!! <#smile>

Tono34
Hogy eltapossunk minden ellent. :)

A Dóm tér közepén áll az Elefántos kút, Vaccarini alkotása, a város jelképe. 1736-ban készült. A lávakõbõl faragott elefánt egy egyiptomi obeliszket tart a hátán. Az elefántot tartó alapzaton a cataniai folyók, a Simeto és az Amenano allegóriái, alatta a medencébe vizet öntõ puttók láthatóak.

Cucmey
Miért van elefánt a címeretekben??

Tono34
Catania <2 - 1> Albinoleffe
15' <1 - 0> G. Spinesi
41' <1 - 1> N. Russo
53' <2 - 1> U.D. Core

gabber_saviola
SERIE B

Albinoleffe - Crotone 3-2
13' st Zeytulayev, 22' st Jeda (rig.), 29' st Iacopino, 32' st Minelli, 38' st Joelson
Arezzo - Cesena 1-0
27' st Fabiano
Avellino - Vicenza 2-1
21' pt Cavalli, 24' st Danilevicius (rigore), 25' st Rastelli
Brescia - Torino 0-1
45' pt Abbruscato
Catanzaro - Catania 1-3 (sul neutro di Lecce)
17' pt e 27' st Mascara, 32' pt Caserta, 5' st Mattioli
Cremonese - Ternana 2-2
25'pt (rig) Dedic, 29'pt Amore; 19'st Corvia, 31'st Rigoni (rig)
Modena - Piacenza 1-0
9' pt Bucchi
Pescara - Atalanta 2-2
5' st Cammarata, 8' st Soncin, 15' st Bonfiglio, 36'st Osvaldo
Rimini - Bologna 1-3
27' pt Rabito, 33' pt Della Rocca, 40' pt Zauli, 25' st Costa
Triestina - Mantova 0-1
14' st Sommese
Verona - Bari 2-2
4' pt Italiano, 7' pt Santoruvo, 11' st Vantaggiato, 12' st Adailton (rig.)
CLASSIFICA: Atalanta 81; Catania 75; Torino 73; Mantova 68; Modena 64; Cesena e Arezzo 63; Bologna 61; Brescia e Crotone 60; Piacenza 54; Pescara 53; Triestina e Bari 50; Verona 49; Vicenza 48; Rimini 47; Albinoleffe 46; Avellino 43; Ternana 39; Cremonese 30; Catanzaro 28. Ternana, Cremonese e Catanzaro retrocesse in serie C1.

gabber_saviola
látom ez a Mascara a méregfogatok :P

Giuseppe MASCARA

Nato CALTAGIRONE (CT) - 22/8/1979

Altezza 173 Cm

Peso 60 Kg

Nazione Italia

Ruolo Attaccante

Tono34
Catanzaro <1 - 3> Catania
17' <0 - 1> G. Mascara
32' <0 - 2> F. Caserta
50' <1 - 2> I. Mattioli
72' <1 - 3> G. Mascara

Vigyázat, Jövünk! <#nevetes1><#vigyor2>

Cucmey
Gratulálok a feljutáshoz! <#taps> Alig várom a Palermo-Catania derbiket. <#nyes>

Tono34
Catania - Palermo se lenne semmi. :)

fsgh
látom megy a szekér Grat!:)
Szeretném már látni azokat a Catania-Inter Inter-catania találkozokat:)

Tono34
Catania <3 - 0> Pescara

4' <1 - 0> G. Spinesi
26' <2 - 0> R.D. Zerbi
70' <3 - 0> G. Spinesi (pen.)

Reméltem, hogy simán nyerünk :)

10' Catania <1 - 0> Pescara
4' <1 - 0> G. Spinesi

Cucmey
Remélem fejuttok. Legalább lesz jövõre is szicíliai rangadó ha már egyszer a Messina kiesett.

hunbasser
hány forduló van még?

ReaL MaDRid x siempre

Tono34
Simán nyerünk (remélem).

gabber_saviola
izgulsz-e? :DDDd

Tono34
Ma 16:00 Catania - Pescara

Tono34
Elégnek kell lennie a feljutáshoz.

gabber_saviola
1. ATALANTA 77
2. CATANIA 69
3. TORINO FC 67
4. MANTOVA 64
5. MODENA 60

Tono34
Május 6. Emberelõnyben nem szép dolog kikapni :(

FT Modena <2 - 1> Catania
45' <0 - 1> G. Spinesi
73' N. Frey Piros lap
83' <1 - 1> J. Tamburini
85' <2 - 1> J. Tamburini

Cucmey
Inkább olasz temperamentum. <#nyes>

hunbasser
hát igen,ez az olasz temperamentum<#hehe>(vagy inkább parasztság?:))

ReaL MaDRid x siempre

gabber_saviola
mint ahogy a Serie B-ben voltak