Készül a vízen járó robot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként a vízen járó robotnak sok értelme van, pl. újracsak a harcászatot figyelembe véve. Ha 1 titkos akciót akarnak végrehajtani, akkor ezzel sokkal 1szerûbb, mint 1 kétéltûvel, vagy hidroplánnal, na meg ez a kis robot még sokminden alapját képezheti...<#taps>#taps>
Egyszeru Dal
Haxoror, te meg jól beszélsz! <#beka2>#beka2>
felesleges de qrva jól néz ki sztem!!<#vigyor3>#vigyor3>
😛
http://www.lohere.net - a MagyarChan
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Az emberi módszer hatékonyabb, mi nem milliárdnyi fajta robotot gyártunk amibõl egy-kettõ aztán mûködõképesnek bizonyul hanem kreatívak vagyunk és még mielõtt elkezdenénk bármit csinálni már fejben elõre levariálva egy csomó kudarc lehetõséget ejtünk, ez szerintem csodálatos.
Igen, a mi bölcsõnk is a természet de egyetlen felnõtt sem élheti le az életét bölcsõben, ha jobbnak bizonyulunk akkor majd továbblépünk a természeten 😊
(vallási fanatikusok, grínpíszesek, jöhet a kõzápor! <#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>)
nah asszem belõlem sem lesz nagy üzletember 😄
Ah majd el felejtettem és az ugyebár nem párszáz tudós és nem volt elötte semmilyen példa amirol koppinthat...elgondolkoztál azon hogy mennyire érdekes és csodálatos dolog hogy pont olyanok vagyunk amilyenek és mekkora dolgoknak kellett ezekhez történnie én pont ezen gondolkoztam a minap szerintem tök érdekes.
Egyszeru Dal
<#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile>
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Én sem látom semmi hasznát de a gyerek el lezs vele! <#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy foglalt, senki el ne vegye addig tõlem.
<#ejnye1>#ejnye1>
Kara kánként folytatom tanításom.
Kara kánként folytatom tanításom.
Ráadásul, ha lelövik a társát még föl is tudná támasztani!!! :-) <#fejvakaras>#fejvakaras><#nevetes1>#nevetes1>
Remélem senki vallási meggyõzõdését nem sértem, csak viccelek! <#idiota>#idiota>
A megoldás kézenfekvõ: Fix légpárnát kell a lába alá tenni. Így ugyanúgy tud sétálni a robot földön és vizen is...
Szerintem ebben a projektben sokkal fontosabb volt a tudat, hogy le tudják utánozni a természetet.
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
De kell neki. A gyík is eszik, és agya is van.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
És nem kell sem akkumulátor, sem külön vezérlõchip a gyíknak 😊 Miközben fut a vízen közben ( gondolom ) mûködik mind az 5 érzékszerve, reagálni képes a külsõ hatásokra stb...és közben ( úgy mellékesen) a vízen fut..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
"utánzás ember szokás"
Blackmail the Universe
koszi