Brothers In Arms: Hells Highway
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kb 3000 forintból meg lehet szerezni az elõzõ kettõ részt külön külön! Vagy van egy "Duble Time" verzió amely mind a kettõt tartalmazza!
Kicsit más még a játék de nagyjából ugyanazal a taktikával végiglehet vinni. Ami nagyon ott volt szerintem az elsõ részben az az amikor felmászol a tank tetejére és bedobsz egy gránátot a belsejébe!
Kicsit más még a játék de nagyjából ugyanazal a taktikával végiglehet vinni. Ami nagyon ott volt szerintem az elsõ részben az az amikor felmászol a tank tetejére és bedobsz egy gránátot a belsejébe!
Eleinte szidtam a mentési rendszert, mint a bokrot, mert rühellem ezt a checkpointos marhaságot, de visszagondolva itt dobott a túlélés feelingen. Ha bármikor menthettem volna, akkor túl könnyû lett volna. Így nagyon para volt a golyózápor közepette a fedezék mögött szorongani a társaimmal és várni, hogy az ellenség újratöltsön 😄
Nemrég értem a végére. Nagyon bejött a játék, igyekszem az elõzõ részeket is beszerezni. Tetszett, hogy nem "john smith clonel-general-major-rel" kell lenni, hanem igazi karakterek egyéniségek vesznek körül, mindegyik figura érdekes. A játékmenet is nagyon bejött, tetszik, hogy nem CoD-os, viszont annyira talán mégsem hardcore, mint egy ARMA. Néha 15-20 percen át lõttük egymást 5-6 méter távolságból, mert az ellenség se volt hülye, meg én se nagyon dugtam ki a fejem, mert a legnagyobb nehézségen egy golyótól meghalok. 😊 A grafika hangulatos, örülök, hogy kerülték a divatos szürkés, sárgás árnyalatokat, ízléses volt a grafika. Bugokkal nem nagyon találkoztam, összesen kétszer próbálkoztak az embereim a fedezék rossz oldalánál, de amúgy elég jól lereagálták a dolgokat, még ha nem is fedezék közelébe sikerült küldenem õket, akkor is kerestek maguknak. Az emberink jelenléte nagyon jó, nemcsak, hogy parancsokat adhatunk nekik, hanem hasznuk is van. Nem úgy mint más ilyen jellegû játékokban, ahol hiába vagyunk többen a társaim nem nagyon lõnek le senkit, nekem kell mindenkit leszedni. Itt önállóan is leszedik az ellent. Visszaolvastam és sokan panaszkodtak bugokra, nem találkoztam ilyesmivel, sem a warez, sem pedig az eredeti esetében. A sokak által kritizált kórházas küldetés sem volt olyan nehéz. Nagyon várom a folytatást, igazi háborúban éreztem magam, de mégis megvolt a "jó" feeling köszönhetõen a karaktereknek. kár, hogy a taktikai rész a végére rutinná vált, de nem lett unalmas!
Jöhet a folytatás.
Jöhet a folytatás.
Nem hiszem hogy sok köze lenne ennek a szerencséhez!
Ha esetleg késõbb összekapsz egy másik gépet , akkor szerintem kapd elõ még egyszer és próbáld ki hogy megy e rajta!
Ha esetleg késõbb összekapsz egy másik gépet , akkor szerintem kapd elõ még egyszer és próbáld ki hogy megy e rajta!
Engem is érdekelne már hogy mi okozza a problémátokat mert nálam se a Warez sem késõbb az eredeti nem produkálta ezt a jelenséget!
Akkor meg el tudom képzelni hogy a gépetekkel lehetett a baj!
Nem támogatott valami vagy mittomén!
Anno tapasztaltam egy játéknál hogy bizonyos videókártyával nem futott rendesen. Akadt holott jóval a követelmény szintjén felül volt.
Néha nem mindegy hogy ATI vagy Nvidia. Sajnos.
Bár szerintem itt nem ez lehetett a ludas.
Akkor meg el tudom képzelni hogy a gépetekkel lehetett a baj!
Nem támogatott valami vagy mittomén!
Anno tapasztaltam egy játéknál hogy bizonyos videókártyával nem futott rendesen. Akadt holott jóval a követelmény szintjén felül volt.
Néha nem mindegy hogy ATI vagy Nvidia. Sajnos.
Bár szerintem itt nem ez lehetett a ludas.
Sajnos én is úgy érzem, hogy pénzkidobás volt, mert lehet hogy így valamivel jobban bele tudom élni magam, de csak a következõ mentési pontig ha szerencsém van mert ott kifagy és ez így már nem túl szórakoztató sõt inkább felháborító. Mind1 ez van csak vegye a sok hülye júzer a szart aztán legyünk gazdagok.<#rinya>#rinya>
Ilyen is van: Video
Bár nem Pc re!
Bár nem Pc re!
Szerintem nem is lesz már hozzá!
Mondjuk mielött megvettem nagyonszerettem ezt a gémet, de mióta Magyarul beszél meg kilép, és eredeti...addig jutottam el, amig a bomba megáll a nácik meg rámogják a fegyvert, vagy nemis emléxem, mindegy, szoval engem már nemfoglalkoztat!<#idiota>#idiota>
Mondjuk mielött megvettem nagyonszerettem ezt a gémet, de mióta Magyarul beszél meg kilép, és eredeti...addig jutottam el, amig a bomba megáll a nácik meg rámogják a fegyvert, vagy nemis emléxem, mindegy, szoval engem már nemfoglalkoztat!<#idiota>#idiota>
Nem indítottam el a játékot vagy két hétig és most mûködik bár nem tudom meddig remélem nem csak a következõ mentési pontig. XD
Amúgy még mindig nincs valami patch a játékhoz hogy ilyenek ne forduljanak elõ?
Amúgy még mindig nincs valami patch a játékhoz hogy ilyenek ne forduljanak elõ?
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy a Sink ezredes címû fejezetnél mikor a szanatórium-s pályán vagyok mindig kidob a játék. Mikor átmennék egy ajtón kiírja hogy betöltés és kifagy. Tegnap érkezett meg a gém és eddig nagyon tetszik de itt nem jutok tovább. Legyetek szívesek segítsetek. Valami patchet kell felrakni vagy mi? Win 7 32-bites op rendszer Ati 5770-es vga a legfrissebb driverel. Nem igazán tudom mi lehet a baj nem nagyon találtam itt a fórumban se ilyen problémát. Köszi elõre is!<#worship>#worship>
Az lenne a problémám, hogy a Sink ezredes címû fejezetnél mikor a szanatórium-s pályán vagyok mindig kidob a játék. Mikor átmennék egy ajtón kiírja hogy betöltés és kifagy. Tegnap érkezett meg a gém és eddig nagyon tetszik de itt nem jutok tovább. Legyetek szívesek segítsetek. Valami patchet kell felrakni vagy mi? Win 7 32-bites op rendszer Ati 5770-es vga a legfrissebb driverel. Nem igazán tudom mi lehet a baj nem nagyon találtam itt a fórumban se ilyen problémát. Köszi elõre is!<#worship>#worship>
Hát "+!%+!/%/+='"+!janak meg ha még egy részt nem bírnak ki a Második világháborúval!
Ugye most jönne a következõ nagy offenzíva, az Ardennek a 101.eseknél.
Elég kevés játék foglalkozott ezzel! Nem örülnék ha most itt is kimaradna.
Utána aztán tõlem modernizálhatják!
Egyébként még mindig nem értem hogy a videókban egy rakás katona zubbonyán ott a füstgránát és azt miért nem lehet használni a játékban?
Minek rakták egyáltalán bele?
Ugye most jönne a következõ nagy offenzíva, az Ardennek a 101.eseknél.
Elég kevés játék foglalkozott ezzel! Nem örülnék ha most itt is kimaradna.
Utána aztán tõlem modernizálhatják!
Egyébként még mindig nem értem hogy a videókban egy rakás katona zubbonyán ott a füstgránát és azt miért nem lehet használni a játékban?
Minek rakták egyáltalán bele?
nehogy hisz nincs is befejezve a baker vonal ráadásul to be continued volt a végén... berlinbe jó lenne vagy hol mert arról beszéltek, hogy oda mennek tovább és az jó is lnne mert ez a faluról falura már unalmas...
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Next PC upgrade: 2022
Akkor mi a probléma? Játszd angolul.
ha egy ezrest sem ér meg neked egy játék akkor... sajnállak. nyomjad a rilódidet, angolul.
Forza.
És ijen hun DVD féle sincs a neten amit leszedhetnék a reloded-em helyett.Mert most a reloded megy csak azé ezer forintot mégse nagyon adok ki mert akkor inkább tolom angolul <#vigyor3>#vigyor3>
kb 😊
Én a fém díszdobozost olcsóbban vettem meg mint a rendes verziót!
Csak szét kell nézni.......
Én a fém díszdobozost olcsóbban vettem meg mint a rendes verziót!
Csak szét kell nézni.......
mivel szinkronosan jelent meg ezért senki nem fordította le magánba.3 ezerért már megveheted.
Sziasztok. Nekem is kéne magyar szinkron vagy legalább felirat mert sehol se találok és vissza is olvastam de semmit sema találtam.Nincs valami link vagy ijesmi?Mert nekem is fontos lenne.<#zavart1>#zavart1>
sziasztok
Sziasztok menne a gépemen???
Intel Celeron D 335, 2800 MHz (21 x 133)
2x PC3200 DDR SDRAM (3.0-4-4-8 @ 200 MHz)
Gigabyte GeForce 7600 GS AGP
Intel Celeron D 335, 2800 MHz (21 x 133)
2x PC3200 DDR SDRAM (3.0-4-4-8 @ 200 MHz)
Gigabyte GeForce 7600 GS AGP
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a segítségét!!! )))
Köszönöm mindenkinek a segítségét!!! )))
Szia!
Sajnos nem érkezett meg! Remélem ez nem töri le segítõ szándékod, és teszel még egy próbát! Pedig úgy tûnik jó címet adtam meg.
[email protected]
Szia!
Sajnos nem érkezett meg! Remélem ez nem töri le segítõ szándékod, és teszel még egy próbát! Pedig úgy tûnik jó címet adtam meg.
[email protected]
Szia!
Szeretném ha valaki küldeni egy olyan profilt, ahol az összes pálya nyitott. Így ha körülményesen is, végig tudnám játszani. Sajnos engem 1 ponton következetesen kidob. Az ATI-nak kellene az új driverjében orvosolni a hibát, de lehet nem is tudnak róla. A címem: [email protected]
Köszönöm! Ha valaki elküldi, kérem a fórumon jelezze, ne kelljen a többieknek!
Köszönöm! Ha valaki elküldi, kérem a fórumon jelezze, ne kelljen a többieknek!
Igen, ha kicsit visszaolvastál volna, megis kaphattad volna a választ is!<#wink>#wink>
Én is 5770+win7...alatt játszom, nekem is lefagy, nincs patch, de nálam egyszer továbbenged, egyszer nem!<#fejvakaras>#fejvakaras><#conf>#conf>
Eddig nincs okosság erre a problémára!
Fakkjúbiszoft!😄
Én is 5770+win7...alatt játszom, nekem is lefagy, nincs patch, de nálam egyszer továbbenged, egyszer nem!<#fejvakaras>#fejvakaras><#conf>#conf>
Eddig nincs okosság erre a problémára!
Fakkjúbiszoft!😄
Sziasztok!
Talán tudtok segíteni! Eredeti játékkal játszom win7 alatt. (5770-es videókártya). Az átvezetõ jeleneteknél rendszeresen lefagy a játék. Ilyenkor elölrõl kell kezdeni újraindítás után. Sõt van egy olyan pálya (Fehér ruhás lány), ahol mindig megáll. Találkozott valaki ezzel a jelenséggel? Van patch file hozzá? Legalább egyszer szeretném végig játszani!!!
Köszönöm!
Talán tudtok segíteni! Eredeti játékkal játszom win7 alatt. (5770-es videókártya). Az átvezetõ jeleneteknél rendszeresen lefagy a játék. Ilyenkor elölrõl kell kezdeni újraindítás után. Sõt van egy olyan pálya (Fehér ruhás lány), ahol mindig megáll. Találkozott valaki ezzel a jelenséggel? Van patch file hozzá? Legalább egyszer szeretném végig játszani!!!
Köszönöm!
Sziasztok a magyar szinkront honnan lehetne letõlteni a hh-ez vissza olvastam de azok a linkek halottak tudna valaki segiteni köszi
nem, kapcsolódni akkor is fog csak laggolsz
szvsz aki megvette magyarul, szedje le az angolt torrentrõl, ha multizni akar :/ ugysincs már szériaszámcsekk - legalábbis az enyémet nem kérte eddig (bár csak 2-3 alkalommal játszottam egy-egy órácskát)
szvsz aki megvette magyarul, szedje le az angolt torrentrõl, ha multizni akar :/ ugysincs már szériaszámcsekk - legalábbis az enyémet nem kérte eddig (bár csak 2-3 alkalommal játszottam egy-egy órácskát)
Forza.
Biztos az ilyen húzásokkal is arra akrnak buzdítani, hogy vedd meg az újabb részeket. A Codemasters húzásáról nem hallottam, de az is különösen bunkó dolog. Jogszerû, de tahó.
Egyébként a magas ping nem zavarhat be, ezektõl függetlenül?
Egyébként a magas ping nem zavarhat be, ezektõl függetlenül?
Because fuck you. That\'s why.
talán mert azoknak van értelmes multija? nemtom ... HH multi alapján érthetõ.
pl a codemasters 2 év után lelõtte a Dirt1 multiját, nem lenne akkora cucc h egy 5 éves játék nem megy neten - sajna
pl a codemasters 2 év után lelõtte a Dirt1 multiját, nem lenne akkora cucc h egy 5 éves játék nem megy neten - sajna
Forza.
Elég érdekes az Ubisoft hozzáállása, ha a régi BiA játékoknak nem biztosít szervert... ezek 2005-ös játékok. Más, még régebbi II. VH-s játékoknál (MoHAA, CoD 1, Hidden&Dangerous 2) több százan játszanak naponta, a nap minden idõszakában.
az meg olyan régi, h vszeg már nem mennek a szerverek - el sem tudom képzelni, annak milyen lehetett a multija, ha a hh is ennyire gáz
nekem angol verzióm van HH-ból és megy a multi. magyar verzióval SENKINEK nem megy, olvassatok visszza. meg kell köszönni a magyar forgalmazónak ...
nekem angol verzióm van HH-ból és megy a multi. magyar verzióval SENKINEK nem megy, olvassatok visszza. meg kell köszönni a magyar forgalmazónak ...
Forza.
Csak egy tipp: nem az "elfogadási limit" (vagy valami hasonló a neve a menüben amikor ráállsz a szerver nevére) a baj? Az mindenhol 10, és valszeg a pinre vonatkozik, namost nálam az a legjob esetben is 30 körüli. Lehet, hogy ezért nem enged be. (?)
Az Earned in Blood full anfol verzióban van meg de az sem indul online!
Ezek alapján nem ez lesz a gond......
Ezek alapján nem ez lesz a gond......
Tényleg a magyar verzió a gond? <#violent>#violent> Ez nagyon gáz. Erre nem hívják fel a figyelmet a dobozon és a kézikönyvben sem. Baszódjon meg a rohadt uborka és a magyar forgalmazó is, ha ez tényleg igaz. <#gun>#gun>
Csákány. Miért nem lehet csatlakozni online játékhoz? Természetesen eredeti a game. Mondjuk magyar szinkronos, remélem, ne ez zavar be... Láttam, hogy itt egy pár kollégának ugyanez volt a problémaája nemrég, megoldódott valahogy? Thx!