Axe Click

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na látod<#vigyor4> tudjuk mi a jó!! Jó volna egy hatalmas virágcsokorral gratulálni neki és és ...
Nekem pont a jelenlegi elsõ helyezett tetszik a legjobban <#kacsint> De egyébként második helyre én is a 8. helyezett csajt választanám, szóval jó az ízlésed <#vigyor>
Én már voksoltam!! A 8. helyezett a legszebb lány <#kacsint> jó lenne ha bekerülne az elsõ 3-ba. Szívesen találkoznék vele, vagy legalább csak egy tánc erejéig <#vigyor2><#taps>
Tök jó, hogy megtaláltam ezt a fórumot, alig várom már ezt a bulit! Még 38 napunk van, hogy szavazzunk az Angyalokra, legfõbb ideje, hogy elkezdjük! 😊 Ti már voksoltatok?
Elvileg úgy lenne izgalmas, ha a mi szavazataink alapján döntenének. Mi vagyunk többen, nem a zsûri <#gonosz1><#vigyor2> Hajrá csajok!!!
Szerintem leszünk egy páran kíváncsiak a csajokra 😄 Kíváncsi leszek, hogy mi alapján dönt a zsûri... Remélem azért figyelembe veszik a szavazatainkat.

Köszike!!!! Ott leszek ígérem!!! <#eljen>
Ahogy mondtam március 24-én lesz a Club Play-ben a buli. Addig meg megy a szavazás az oldalon. Nagyon jó buli lesz!!

Axe Angyalok?? <#kacsint> Jól hangzik!!! Hol is lesz ez pontosan megrendezve??<#vigyor><#bee1>
Én nézelõdtem, és a party calendarban nincs nagyon most semmi, de lesz egy buli március 24-én, ahol az Axe Angyalok döntõje lesz. Hallottatok már róla?

Köszi az infot😊

Most van az oldalukon egy "party calendar" lehet válogatni mikor milyen buli lesz 😉

Aug. 30. Rio képei fönn a honlapon! Szétröhögtem magam rajtuk! <#vigyor2>

Ja, ez aranyos 😊 Tévében is láttam már a reklámját. A Tied meg egy sorozat, nekem ez a kedvenc részem 😊
manome
Na, én meg ezt a videót találtam! 😄 Randi és Csoki Bocsi a linket, de ezt nem lehet kihagyni. <#nevetes1>

34 es hozzászólásban már leírtam😄
De köszi hogy megerõsítetted😄

hellobello
annyira jó kis illat !
új és egyedi !

én már ki is próbáltam !
Az axe piacra dobott egy új terméket az Axe Dark Temptaion néven.
Én már ki is próbáltam 😊
Hát, lehet azt még nem szagoltam, de meg fogom😊

akyyy
nemtom nekem az annyira nem jön be, tán tusfürdõbe volt olyanom. a zöld meg kék jó ami nekem tetszik😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ennek topikot nyitni......... <#conf>

Az új Axe-nak nagyon ott van az illata a neve: Dark Temptation, barnás doboza van, és Csokis sráccal reklámozzák😄

majd ha megyek vásárolni megnézem
Az én barátom is Axe-ot használ, nem tudom mi a fajtája, csak hogy fekete-zöld a doboza 😄 De nagyon szeretem az illatát 😊
Nekem nagyon bejön az illata. A barátnõm vett nekem 1et régebben, mert tetszett neki, azóta én is mindig azt veszem. 😄
On: Használja valaki az Axe Click parfümét? Kinek jön be kinek nem?

Mrena
az hát
az africa a legjobb

vegicsek
Szerintem exe click valami szörnyû, de ez magánvélemény...

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

És itt a legújab videó: kretens <#circling>
reklám!

Szijasztok!

A feromon parfüm tuti nyerõ!
Feromon parfüm leírás!
jaja, jó a reklámja😊
én még nem vettem ilyen kütyüt, valahogy nem szántam rá 2 rongyot😊😊

CybeRick
poénnak tényleg jó. Melóhelyen a csajok dõltek a röhögéstõl, mikor elkezdtem bent klikkelni egy számlálóval (nagyon hasonlót használunk a cégnél ahol vagyok). És nem volt égõ szerintük se. A dezodort még nem próbáltam, de a reklámja miatt biztos kipróbálom <#vigyor3>

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

hehe😊
hol vetted amúgy? és mennyiért?

gameplusz
Én vettem, számolom, h mennyit szívok havonta 😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

k8bal
a dezodornak jó illata van...
de ilyen klikker akármiért nem hiszem hogy pénzt adnék.. pláne nem klikkelgetni is vele! <#banplz>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

hehe😊
amúgy akinek kell a reklámzene szóljon, megvan😛

CaviaR
ez jó ötlet, még használható is lehet. 😊 buli után úgysem tdja az ember mennyi mente el tegnap.. 😊

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

prezi
<#vigyor1>

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

ki fog akadni a számláló😄

prezi
én beszerzek egyet csak a cigit számát clikelem 😄D

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

12 hozzászólás elolvasása nem a világ vége..

CheAteR88
ÁÁÁÁ
Hol lehet kapni és mennyi:?D
veszek eggyet😄DDDD

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

új illat, a számláló, elég lol, de poénnak jó, másra nem, utcára lehet én se mennék ki vele...

ez kurvajó mitakartok<#ravasz1>

lol

de ez most új illat is, vagy csak ilyen számlálót adnak hozzá és ez a poJén?

a dezodor szerintem jó, pont a héten vettem egyet
de klikkerrel nem égetném magam

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

alert
Számláló szarságot tényleg adnak az illat meg szubjektív. A számlálóval ökörködhetsz nagy reklámfogás az egész semmire nem jó, pénzlehúzás, felesleges. Szvsz értelmetlen az egész topic 😊

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Oldal 1 / 2Következő →