Joga Bonito

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dunga
hívd fel infovonalat, v küldj mailt

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

dunga
De hátha lehet még neten, de ha lehet, sztem cska az uccsó pár játéknapra.
Ha meg felmennétek csak ugy vmelyikre ugy nemyo?:O

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Anthony001
nem pesti vok..nem tok nevezni

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

dunga
mert?:>

Anthony001
akkor nem megyek:S

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

dunga
helyszínen van még nevezés

DONGUBA
haverek voltak csak vereseg de azt mondjak kalap szar az egesz meg a szervezes is

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Anthony001
Lehet még nevezni?:)

Sziasztok!

Mi is megyünk 21-én, találkozunk a döntõn :)
Tudja valaki, hogy mekkora a pálya és a kapu?

dunga
valaki yön a 28-ai idõpontban? (Kárpát utca)

Anthony001
De nemtom, mert a kék mercurial az rendes 5-ös méret volt. A Fehér-Arany volt a 4-es

Fyrex
én gondoltam veszek egyet de nem volt nálam annyi erre

6450et kicsit soknak éreztem :S

Avanti Crociati!

ja én is csak 4est láttam belõle Szegeden

Tojesz
Majdcsak nem méretezték el:)
Ha kisebb, akkor könnyebben lehet trükközgetni
Szerintem...Bár Ronaldinho egy 50 éves bõrfocival sem lenne béna<#smile>
Csak a Nike kihozott egy labdát, az adidas VB labdája ellen biztosan

Anthony001
Sziaszok!

Láttam egy Ilyen mercurial vapor labdát az egyik nike boltban, és kisebb volt mint a rendes 5-ös focilabda..direkt kisebb nem?

letöltöttem, csak gondoltam belinkelem :)

hunbasser
ezt is lelehet tölteni a nikefootball.com-ról

ReaL MaDRid x siempre

az új nagyon tetszik amelyik bemutatja a labda útját
link

köszike:D
hunbasser
ott vannak jobb oldalt a videók,rájukmutatsz,ott a download,ott ráklikkelsz,h milyen lejátszóra szeretnéd letölteni(mármint h melyik platformra),aztán quality,hát itt high,ha a jobb minõséget szeretnéd,és aztán felbukkan egy kis ablak,ott lesz benne olvasható,h right click here,erre a szövegre ráklikkelsz jobbegérgombbal és Cél mentése más néven.

ReaL MaDRid x siempre

de hogy????????????????????????????????
Fyrex
nah tippelj...nikefootball

Avanti Crociati!

honnan lehet leszedni és hogyan a JOGA BONITO-s videokat??????????????
hunbasser
nálam meg nem mindig sikerül elém tenni:\

ReaL MaDRid x siempre

9csöves9
nekem mindig elakad a bal lábfejemben:\

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

hunbasser
ezt a cselt énis megtudom csinálni,már vagy 2 hete gyakorlom(mert ugye már a nikefootball.com-on régebbóta fent vannak ezek a reklámok)

ReaL MaDRid x siempre

Fyrex

Avanti Crociati!

Fyrex
majd még gyártok

Avanti Crociati!

egypszichonauta
ez óriási kösz hogy így megcsináltad(bár láttam az orginal vált. is,de ez a legjobb benne)!

Fyrex
jáccatok szépen sg-sek ;)

Avanti Crociati!

hunbasser
az a baj,h pont cantona mondja,h ne hagyjuk,h elrontsák ezt a csodálatos játékot,amikor anno még õ rúgótt pároslábbal a nézõk közé...akkora vadállat volt a cantona,h majdnem meg is haltak...illetve meg is halhattak volna...a cantona sem volt amúgy vmi technikás,elég paraszt volt a pályán.

ReaL MaDRid x siempre

Tojesz
Jól nyomják ezek az emberek is, tényleg
De szinte mindegyik ugyanazt

Mondja Cantona, hogy játsz szépen meg minden
De megnézném Torghellét mikor nyomna ilyen cseleket<#smile>A labdalevétel is nehezére esik néha:P

tigeroo
yeahh most ez lesza trendi?:D
Tojesz
Meglesem:)

Matthew Prosac
alulról töltögess és egyre följebb menjél.
Palle, Touzani, Abbas, Beto > õket nem érdemes kihagyni. Magyar videók közül is egyik másik srác elég ügyes. <#kacsint> Amúgy bennvagyok a profil-oldalon, mert én is csinálom, de nem árulom el melyik vagyok <#vigyor>

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

allock
melyik videót érdemes leszedni? :D

#hhwnd

jaja az nagyon jó oldal!

REAL MADRID

allock
szint úgy "gipszben vok"

#hhwnd

Matthew Prosac
www.freestylefoci.hu
itt 100x nagyobb videók vannak

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

egypszichonauta
nagyon nagyok azok a videók persze hogy letöltöttem mindet...

Matthew Prosac
ha felépülök... éppen gipszben vagyok <#vigyor><#szomoru1>

gandal
Mi lehet megyünk:D...
Amúgy sziasztok!:)

allock
tud :D

#hhwnd

precision
ezen beszartam...amolyan shaolin soccer feeling :)

Bazinga!

dunga
én, illetve mi megyünk ;)

allock
"train your feet, use your skills....." :D
naná hogy profik <#hawaii>

#hhwnd

Tojesz
Most lesz a magyar torna
Megy valaki innen?<#smile>

gabber_saviola
kinyitottam újra, bár reklám projekt marad semmi több

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

gabber_saviola
egyszer már zártam egy ilyen topikot, ez csak egy nike reklám projekt semmi több
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=955734980

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

én letöltöttem egy csomó, és meg kell mondjam: nagyon profik!