Joga Bonito
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Ha meg felmennétek csak ugy vmelyikre ugy nemyo?:O
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Mi is megyünk 21-én, találkozunk a döntõn :)
Tudja valaki, hogy mekkora a pálya és a kapu?
6450et kicsit soknak éreztem :S
Avanti Crociati!
Ha kisebb, akkor könnyebben lehet trükközgetni
Szerintem...Bár Ronaldinho egy 50 éves bõrfocival sem lenne béna<#smile>#smile>
Csak a Nike kihozott egy labdát, az adidas VB labdája ellen biztosan
Láttam egy Ilyen mercurial vapor labdát az egyik nike boltban, és kisebb volt mint a rendes 5-ös focilabda..direkt kisebb nem?
ReaL MaDRid x siempre
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
De szinte mindegyik ugyanazt
Mondja Cantona, hogy játsz szépen meg minden
De megnézném Torghellét mikor nyomna ilyen cseleket<#smile>#smile>A labdalevétel is nehezére esik néha:P
Palle, Touzani, Abbas, Beto > õket nem érdemes kihagyni. Magyar videók közül is egyik másik srác elég ügyes. <#kacsint>#kacsint> Amúgy bennvagyok a profil-oldalon, mert én is csinálom, de nem árulom el melyik vagyok <#vigyor>#vigyor>
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
REAL MADRID
itt 100x nagyobb videók vannak
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=955734980
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.