DVD másolásvédelem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kéne némi segítség... Van egy bõ 9Gb feletti iso fájlom. Hogyan lehetne kiírni 2db dvd5-re, vagy 1db dupla-rétegû és 1db szimpla rétegû dvd-re, úgy hogy bootoljon ?
Köszi!
DINNYE!!! KUSSHADJ!!!
Létezik olyan másolásvédelem ami fizikális a lemzen?
Most arra gondolok, hogy a DVD lemez gyártásánal a kerül valami ezüstös réteg a lemez arra a részére ahol a tárcsa összefogja és az írás elkezdõdik.
Az új fiókom: DevLupius
Valaki mesélje el hogy egy eredeti dvd-ét hogy másoljak át egy üres dvd-re😄 (hülyét kapok)
Már DVD descripteltem is de az 5,6 gigás filet csinált nekem az emg nem fér rá egy dvd-re, clone dvd-ét is kipróbáltam de no siker inkább csak felesleges idõpocsékolás....
valaki segítsen:S
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
megvan nekem eredetiben a tokioi hajsza és szeretnék csinálni egy biztonsgái másolatot mert egy kicsit karcos. milyen programmal tudnám feltenni mert a dvd shirnk és a decypter nem viszi
MSI K8N SLI Fi, A64 3700+ San Diego, Inno 3D 7600GST + Zalman VF-700 AlCu LED, 768 MB DDR 400 RAM. A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas!!
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
dvddecrypter<#worship>#worship>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
StarForce Tök olcsón rárakják...