Egy kis valószínűségszámítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy aránylik 2 a hatodikon -1-hez
ha ez kiszámolod és megszorzod százzal annyi százalék
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ha feldobunk 6 érmét, akkor mi a valószínûsége annak, hogy mind a 6 érme fej lesz?
SoF II: C4z0rla
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ebbõl következõen pedig persze hogy lehetséges😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Egy kérdés:
van annak valószínûsége, hogy pl holnap bp-i idõ szerint 13:00kor a világon minden repülõ egyidõben lezuhan, miközben a világ minden miniszterelnöke szívrohamban meghal? Ez most lehetetlen, vagy mivel külön külön mindegyikre van egy kis esély, ezért lehetséges?
Hány 5-tel osztható 5 jegyû szám képezhetõ a 0, 1, 2, 3, 4 számjegyekbõl ha minden számjegy csk egyszer szerepelhet?
//Várom a megoldásokat 😉 Sokn az osztálytársaim közül nem tudták megcsinálni 😛
SoF II: C4z0rla
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
a sorrend nem számit és kiválasztás:i. n. kombináció
5 nyerõ számból ki kell választanod 3-at,ezt ennyiféleképpen lehet
85 nem nyerõ számból meg 2-t kell kiválasztanod.
Ezek szorzata megadja a lehetõségek számát
Ramadamammy rapidrandi
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
Ramadamammy rapidrandi
Kombinatorika.
az ötöslottón ha minden lehetséges variációt megjátszunk, akkor hány darab 3 találatos szelvényünk lesz.
Erre szeretnék S.O.S. megoldást!<#lama>#lama>
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
<#vigyor1>#vigyor1>
ArtlessDesign!!!
túltárgyaltuk <#vigyor4>#vigyor4>
tényleg on <#hawaii>#hawaii>
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Ami a szavak használatát, alakját (értem ez alatt a különbözõ módosulatokat) illeti, az függ az adott régiótól, iskolázottságtól, mûveltségtõl stb.
Tisztára a homousion vs. homoiusion vitára kezd emlékeztetni a dolog, amiben köszönöm, nem veszek részt, hanem a coito ergo sum jegyében kellemes jó éjt kívánok mindenkinek. <#papakacsint>#papakacsint>
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Székesfehérvár áll székes fehér és vár szavakból vagyis egy tökéletes rövidítési lehetõség sz(ékes)f(ehér)vár de a fakultációnál ez nem igaz, hiszen az alapszó a fakult és van egy áció képzõ toldaléka, tanultam latint is vagy 4 évig onnan is levezethetném, de inkább nem érd be ennyivel
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Spread De Love!
Nincs piros: 8 alatt a 3
Komplementer esemény.
20 alatt a 3-ból kivonod a 8 alatt a 3-at, és az eredményt elosztod 20 alatt a 3-mal.
Ez a megoldás.
Spread De Love!
😊))
ui: légyszi kérdezd már meg, de tényleg😊 én is megfogom😊)
The Matrix has you...
Gondolkozz el egy kicsit a #16-ban írt Székesfehérvár vs. Szfvár alakon...
asszem
The Matrix has you...
Elméletileg nekem is tanították már egy párszor, de sose tartozott a kedvenc témaköreim közé, pedig néha hasznos lenne érteni hozzá.
Tegnap (ma) hajnali négyig túrtam a netet, 20 féle rossz megoldást kipróbáltam, aztán feladtam. <#falbav>#falbav> Amiket kipróbáltam azokhoz képest egész egyszerû a megoldás, bár én soha nem jöttem volna rá.
Még1x thx
Egyébként fakt. Ha majd egyszer jársz fõsulira/egyetemre, ott is faktnak mondják. <#email>#email>
mellesleg fak., már csak a magyar helyesírási szabályok szerint is, meg ugye a gyakorlat is gyak. nem gyakl
Vagy kihúzod, vagy nem 😄
TommoT
The Matrix has you...
fakt - jobban hangzik
matekfak
matekfakt
fak <-- ezt egy angoltanár félre is értheti<#vigyor>#vigyor>
TommoT
kövezzetek😊)
The Matrix has you...
#5 remélem is (hogy bajnok lesz)<#vigyor>#vigyor>
TommoT