PlayStation 3 bemutató az E3-on
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem nem.
Csak van benne mozgásérzékelõ ...
2. Miért is nagyker árakat veszel alapul? Szinte senki se tud vásárolni nagykerben, ahol lehet ott drágább kis tételben, mint boltban.
3. Ennyiért normális inteles alaplapot nem nagyon kapni.
4. "Ezen a cuccoson minden mai játék fut 800x600 -ban"
Ezt erõsen kétlem. Vagy minimál beállításokra gondolsz?
Mért is új ez a kontroller? Nekem semmi új nem tünik fel rajta, ugyanaz a számomra undormány kontroller mint ami a korábbi PS-ekhez is járt. Ez persze egyéni szubjektív vélemény, de ettõl eltekintve mi az új a kontrollerben?
MÁS:
Szerintem baromi csúnya a gép, inkább a BOX, ez legalább jól is néz ki. (Szerintem)
Azert nem emlitem meg,mert ennek a felhanytorgatasa nem erv.
Es en erdekes emlekszem a nevere is ezeknek a konzoloknak, amire te nem nagy okos, szoval nem kell osztanod masnak az eszt, ha meg ezekre sem emlekszel.
Kozben meg jossz azzal, hogy "Mert én a kezdetektõl rajta voltam ezen az iparon, ezért nekem tényleg rálátásom van a dolgokra!"
Na oreg annyira van ralalasod a dolgokra, hogy meg a konzolok neveit sem tudod.
Es hogy en a kirakatban lattam ilyet ? 😛
Nem hiszem, hiszen en emlekszem a nevukre is, veled ellentetben.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
>progi volt variálva, a faltenisz!!"
>
>Te butuska azt hivtak Videoton-nak.
>http://oldmachines.tripod.com/hun_videotontvjatek.htm
>
>Hat meg ennyit se tudsz ennyi evvel a hatad
>mogott ? 😛
Hát annyira még nem vagyok öreg, de én láttam ám 197(8?)-as elektronikai könyvben, hogy kell otthon összerakni Pong játékgépet. Szóval a Videoton vagy 10 évet késett a játékhoz képest 😉
Én ide csak annyit akarok beírni hogy 9 éve van PC-m konzolom meg 15éve persze nem ugyanaz 😛 minek vitatkozni? játszani a PC-n és a konzolon is lehet.. csak a konzolt kevés más dologra lehet használni ennyi... mellesleg láttam már konzolos játékot is szaggatni... kiábrándító élmény volt .. egy életre meg is utáltatta velem az Xboxot. Megy itt a vita a grafikáról.. akkor adjunk neki.. mennyi a PS2 X-Box játékok felbontása? mennyi egy PC-é X360asé? PS3-é? ne hasonlítgassuk össze a jelenlegi PC-t a PS2vel mert nincsenek egy súlycsoportban. X360-PS3-PC itt meg a konzolok nyertek a fix hardwarrel, teljesítménnyel. de lesz ez még így se. Mert míg ugye a konzol 5-6-7 évente fejlõdik addig a PC folyamatosan. és ha nem lenne pcs fejlõdés nem lennének egyre újabb csúcstechnikás konzolok mert a konzolos játékokat sem tudnák a kedves programmer bácsik/nénik min megírni.
Ennyi voltam ide. Ez egy felesleges vita. Mindkét félnek igaza van, és senkinek sincs igaza.
😊 a forumot is PS2on nyomod ?😊 Nemtom most mit kell erolkodni ? Telleg nagyon jokat lehet jaccani konzolon, ezt a feelinget csak 1-2 PCs game tudta atadni. A PC multifunkcionalisabb, hat ennyi.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
2: Nem globálisan, hanem 1 developer cégre levetítve.
3: NINCS olyan kártya ma kereskedelmi forgalomban, amin fél éve megjelent játék 1024x1280-ban full effektekkel, FSAA stb.-val röcögés mentesen futna. 800x600-ban meg játszál te a 120ezer ft-s videokarin.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az egész flame ott indult, hogy a pc-sek bejöttek és ráröfögtek a listára, hogy igy szar a konzol meg úgy szar, de a PC milyen isten játékra!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Arra azért kíváncsi vagyok milyen módon oldják meg a 3d-s mozgásérzékelést ilyen kis helyen.
számítógép meg munkára, számításra, meg ilyesmire.pl. nagytelj. meteorologiai tesztek de funkciói közöz ott van a kikapcsolodás is,szoval azért lehet azon is játszani
Mert én a kezdetektõl rajta voltam ezen az iparon, ezért nekem tényleg rálátásom van a dolgokra!
Ha neked annyi konzolod lett volna mint amit írtál, nem istenítedéd a pc-t, de szerintem te a kirakatban láttál ilyet max, vagy a vaterán!
A bevetel 5%-a sincs az otthoni felhasznaloktol.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Te butuska azt hivtak Videoton-nak.
http://oldmachines.tripod.com/hun_videotontvjatek.htm
Hat meg ennyit se tudsz ennyi evvel a hatad mogott ? 😛
Csak akkor azt nem ertem, hogy hogy mered az eszt osztani a nalad fiatalabbaknak, hogy te mar mikor rendelkeztel konzollal, ha meg a nevuket se tudtad megjegyezni. <#hehe>#hehe>
Igen! Sikerült magadat megcáfolni!!!! Errõl ugatunk!! Ha PC-d van vásárolgathatod a legújjabb kártyákat, mert erre megy a pc játékipar!!!
Ezért mondtuk, hogy a konzol ezért jó, megveszed, és évekig nem költesz a vasra.
Azért kerülõ úton de te is eljutottál ide, még ha nem is vetted észre az egybites agyaddal!
Én még játszottam azzal a tv játékkal, amin egy progi volt variálva, a faltenisz!!
És ha már itt tartunk, én a középiskolában a ht-1080z-n tanultam programozni!!!
Sõtt R10-esen operátorkodtam, amiben lyukszalagról kellett benyomni az adatokat! Szóval lehet hogy én fogadnálak téged örökbe némi rugdusás reményében!!!
Ha nem értesz a PChez eléggé, akkor nyilván jobb a konzol, legalább nem tudnak átverni a boltban.
Na mind1, én most beleuntam a témába, azt javaslom mindenkinek, h sosem jó az elvakultság, hallgassátok meg amit a másik ember mond, hátha nem hülyeség. bye
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Pedig a kérdés nagyon egyszerû. Ki mit akar csinálni? Csak játszani? PSx, X360, mittomén zsebtetrisz. Játszani is? PC. Ennyire egyszerû.
Valaki írta visszafelé hogy ez meg az ennyibe meg annyiba kerül, és x összegbe erre meg arra a vasra a játék. Tény hogy egy normális PC-t 200-250e környékén mérnek (igen a sarki hardwares) De ha pl most vennék egy X360-at fullost nem a Core szutyit, meg hozzá 6-8 játékot azzal ugyan úgy ott vagyunk a 200K körül. Szal mind1 a dolog. És itt megvédem a konzolosokat mert télleg minõségi cuccot kapnak érte, gyönyörût, de a pc-seket is mert az anyunak lehet még receptet gépelni két TOCA3 menet között.
Viszont most valamilyen szinten magam is meghazuttolom, mert a PS2-mre van egy állandó játékom a másikat meg egy konzolos boltban cserélgetem. Engem speciel kiakaszt az a nézet, hogy egyben kell 150 játék a cucchoz. Kérdem én minek? Az az 1 ami megvan az a Metal Gear Solid 3, talán a legjobb játék amivel életemben játszottam. A másik mint mondtam cserélõdik ahogy meguntam/kijátszottam egy egy gamét. PS2-re még a mi kisvárosunkban is kb 3-400 gamét találhatok. Viszont tény az is, hogy jelen pc-m nélkül nem lenne PS2-m mert ebbõl élek, és játszani is szeretek rajta.
Ami a lényeg: idegesítõ és egyszerûen idiotalizmus veszekedni ezen a témán. Egyrészt a másikat úgy sem fogyja a másik meggyõzni, másrészt mindenkinek van valami igaza.
Fel kéne már nõni, és tiszteletben tartani a másik véleményét, és nem mindíg minden fas*ság miatt egymásnak esni...
Csakhogy a gazdasagi mutatok a bevetelekbol allnak iparagankent es nem tudod a ket agytekervenyeddel felfogni, hogy a masik oldalon nem csak abbol all a beveteli forras.
VGA chippekbol tobb a bevetel evente mint az osszes konzolgep bevetele egyutt.
De ezt te nem tudod felfogni, mert ket mercevel mersz.
Egyik srác most panaszkodott, hogy megvette a legújabb grafikai csodakártyát 150.000-ért és full grafikával még mindíg szaggat!
Ennyit errõl.
Neked volt ennyi egyaltalan ?
Fogadom kepen kivul te meg Atari 2600at sem lattal, sot szerintem azt sem tudod mi az.
Ja hogy neked az Xbox nem konzol ? Akkor mi a csocs ? Vagy a NES,SNES,SEGA MASTER SYSTEM,GENESYS,DREAMCAST es sorolhatnam ?
Uraim a pc általános felhasználásu szgép, amivel játszani is lehet ezer más dolog mellett.
A konzol gyors, egyszerû kikapcsolodás amit még öreganyám is képes kezelni.(kis túlzással)
Miota az eszemet tudom volt pc-m de nem fikázom a konzolt, mondjuk az is volt már.
A ps3-ra valszeg beruházok majd, de nem fogom kihalyitani a pc-met!
De meguntam az állando fejlesztést,drájver sz*rozást installálást,stb.
Egy szaros játék kb 10-20 perc mire felrakod beállítod,stb,nem egy mozdulat míg berakod a cd-dvd-t.
A pc-nek számtalan apro szar kellemetlensége van, mindamellett imádom mert nélküle hogy neteznék,nettelefonálnék,szövegszerkesztenék,képeket babrálnék,stb.
Ugyhogy ,légyszives ne egymást akarjátok meggyõtni hogy a másik miért szar,mindegyik jo vagy rossz csak nézõpont kérdése. <#help>#help>
Egyébként warez fronton a pc nagyon erõs. A játékok 90%-ra van törés. Ha nagyker árakat veszel alapul akkor:
- Új típusú cerka 2,9 Ghz-es 15 000 /Amd sajna nagyon drága mostanság/
- Alaplap 15 000
- Ram 1 Giga 19 000
- VGA Geforce 6600/256Mb 26 000
- Ház + táp 10 000
- Logitech rumble pad 7 000
- HDD Samsung 160giga 22 000
Ez Áfával : 112 000
Ezen a cuccoson minden mai játék fut 800x600 -ban
A régebbiek akár 1024x768 vagy jobban. /Nem csúcsgép/
A képet nyugodtan rakd ki a tv-re.
A 160 gigára cirka felfér 30 játék. Lazán indulnak, nem kell a CD-vel tökölni. Csomó free játék is van rá. Linux is futhat rajta, sajna a gamék a M$ játékrendszereit kérik pl. xp.
Ha jogtisztában nyomod még rájön az xp adó.
A gamékat 20-30% al olcsóbban veszed.
Negatívum ha netezel is vele a sok vírus, persze ez a tört gamékkal is bejöhetnek.
30-40 game után reinstall vagy elöbb. A netre inkább rakj rá egy linuxot kb 20 gigára a gameoprendszer mellé.
Ha valami megadja magát cserélheted akár jobbra is. Konzolnál inkább veszel egy újjat.
Apropó hogy lehet x360 alatt netezni, googlizni, nyomtatni. Netalán képet szerkeszteni, filmet lejátszani?
Elvetemültségemben az audacity-vel még mp3-as fileok zajszûrését is elvégeztem. Ja hogy elötte az egészet kazettás magnóról bejátszottam vawba a gépre.
Ok-ok. ps3 talán tudni fogja ezeket. Ha netto 5-6 kilot keresnék havonta vennék x360-ast vagy ps3-t
de két kütyüre nem fogok 120+150 eft kiadni. (pc + konzol). 1 kacat is elég, de legalább középszerûen tudjon mindent.
Elismerem egy átlag konzol gémer nem ért a számítógépekhez és nem szokott otthon pc-t használni. Neki tuti a konzol és maradjon is meg rajta. Ha havert-szakembert kell hívni a pc-hez ha kis probléma van vele elég drága mulatság tud lenni. De ha értesz a pc-khez. Raktál már föl xp-t. Netán cseréltél már VGA-t tápot, tök fölösleges konzolban gondolkodnod. Persze az átlaguser nem jár pcnagykerekbe...;-)
Mondom maradj az anyagnál amit eleinte szívtál!
Talan latta a koromat az adatlapomon ?
Lehet ezen a teren beegett volna ?
Tudod HDI éééérted ugye?
Egy kérdésre válaszolj. Hány konzolod volt eddig (konzol, tudod nem xbox, hanem konzol). Erre az egy kérdésre válaszolj!
Hulye az te vagy edesocsem.(bar mostohanak se fogadnalak el max ha megrugdahatnalak) 😛
2.
Szerintem nagyon könnyen meglehet oldani ezt a gordiuszi csomót amit itt alapavetõen a konzol vs PC generál.
Nézzétek meg Xbox360-on az Obliviont és nézzétek meg PC-n.
Elsõ esetben a totális élvezet 90 ezerbõl simán megúszható, második esetben a TÉNYLEG MAX grafikához csak a grafkártya fog 130 ezerbe kerülni!"
Erdekes ilyenkor hogy elfelejtik az ilyen elozo erveket.
Ezeket is ti hoztatok fel, most miert felejtitek el gyorsan ?
Amugy tenyleg hol a PS3 ? Van ilyen ?
Az Everquest egy MMORPG ha nem tévedek, sztem a töltögetés az fõleg ennek köszönhetõ, nem a hardwer elégtelenségének.
Nekem azért tûnik a ps2 "többet töltögetõsnek", mint a pc, mert az a pár játék, amit kipróbáltam rajta, állandóan töltött, és emiatt nem volt folyamatos a játékmenet.(+A PCre portolt játékoknál gyakrabban van loading úgy vettem észre,mint a PCre írtaknál. Ott van pl Fable, ami xboxos.)
De akkor lehet (sõt vszínû) hogy rossz játékokkal próbáltam, majd ha lesz rá lehetõségem, kipróbálom ps2n azt, amit mondtál.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
A beveteliforrasok a ket oldalt eg es fold, johetsz a jatekbevetelekkel, de meg csak kozeleben sem vannak a 100ad reszenek amit a masik ipar kitermel.
A microsoft!
Sima pc eszközökbõl rakják össze!!
Nem cell cell processzoros te nagyom hülye!!!
Egyébként meg a konzol ára lemegy, de ugyan arra a vasra kell írni 3 év múlva is a gamét, csak már 3 év tapasztalattal, és nem mindíg új szutykot tanulni, ami még ráadásul szarabb is mint egy 3 éves konzol hardwer.
640*480 ?
Neztel te mar valaha videomegjelenitesi teszteket, hogyan esik vissza a teljesitmeny nagyfelbontasban ?
Javaslom kezdjel hozza. Fogadom amit 25-30 FPSel megjelenitesz 640*480ban azt 1280*1024ben meg 5-el sem fogod tudni az effektekkel.
A konzol ára csökken, a játékok minõsége javul.
A pécé cuccok ára csökken, mivel már semmire sem jók (új játéknak új hardver elemek).
Ééééérted?
Sz*rok az X360-ra, ez PS3 topic.
Csak a konzol? Fura egy vilagban elsz ilyen ervrendszerrel.
Azt pl tudod miert valtoztattak meg pl az Oblivion arnyek es fenyeffektjeit ?
Miert butitottak le mestersegesen ?
Nos csak azert mert egy Xbox360 nem volt kepes szaggatasmentesen lejatszani oket, pedig a 7800GTX igen.
Milyen blama is lett volna ha egy mar tobb eve beharangozott nextgen konzol beeg mar a kiadasakor, hogy mar most lemaradt a versenyben.
Csak ennyit arrol miert szebb az X360 verzio.
És nem szaggat de jó!!!! Éppen csak 3 évvel újabb mint a ps2.
Ja az ár a mistralból van, ami nem minõségrõl, hanem az olcsóságról szól!!!
Az, hogy most még csak flancolás a BR, nem igazán lehet használni.
Majd amikor PS3-ra kijöbbek az elsõ br-es játékok, akkor meg sírhat a szád!
PC-n se szaggat a HDR, csak ha elb@szták a fejlesztõk. A mi játékunkban is van, és egy X700-on vígan megy.