Tekken6

Oldal 1 / 8Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok, megrendezésre került egy Tekkenes szerepjáték, szeretettel várok mindenkit: www.armleg.com/tetekkenrpg
Valaki tud abban segíteni hogy ps3on a tekken 6 ban hogy a szarban csináljam meg azt a szintet ahol az alisat kell kinyírnom???1 éve szarakszom vele és rohadtul elegem van már belõle!!!NIncs valami cheat?
Kojiro
http://www.youtube.com/v/xjCmeiSna10&hl

Kojiro ergo sum.

Kojiro
[flashhttp://www.youtube.com/v/hfcDNajcB4U&hl[/flash]

Kojiro ergo sum.

Kojiro
<object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/AUEOhsM7JOY&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/AUEOhsM7JOY&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="295" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Kojiro ergo sum.

Kojiro

Kojiro ergo sum.

Kojiro
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/lQwOLMJA5tQ&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/lQwOLMJA5tQ&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Kojiro ergo sum.

Moyko
A scenario Kxxxx jó és hosszú/nehéz (hard-on),
- grafika odabaxx,
- kevés CG videó
- Teszik hogy "throw-parry"-nél elkészítették a animációt, tehát a megfelelõ mozdulattal szabadulunk ki a fogásból.

There is only one Boss!

Moyko
Én számomra rengeteg változás van , az 5 és a 6 között, bár ezek inkább szerintem a ilyen "balance"-olási cuccok, kicsit változtak a karakterek sebzései/ill a HP-juk. Hiányolom a jó BCG(háttérzenéket - alig 1-2 van ami tetszik)

There is only one Boss!

Smithie
Milyen igazad van,én is szenvedek a d-pad miatt...:( (MK Vs. DC is emiatt élvezhetetlen)
Az 5 jobb,ezt kimerem jelenteni,SZÁMOMRA!

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Laky
Az egyetlen dolog, amit hiányolok a 6-ból, hogy NINCS IGAZI story mode. Arra a story-ra gondoltam, amit még az 5-ig lehetett vinni. Verd át magad X emberen, majd unlockolj egy új karaktert. Számomra ez hiányzik igazán belõle, mert ezt a platform szürnyûséget nem nevezném story-nak.

Tekken 5 nálam a favorit.

Ja és elõbb vagy utóbb be kell szereznem egy PS3-mat (álmodozom közben, sosem lesz, max ha egyszer sz*ré'-hugyé' adják majd :D), mert boxon az irányítás szörnyû, az analógos megoldásról meg nem is merek beszélni. Értsd: Masszív tekkenezés az elsõ rész óta = PS Joystick

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Golyo69
sztem naon jó lett :D xbox360-on nyomom de naon jó lett :D

GGMU

Ezzel nem értek egyet. Nekem megvan a SC4 és a T6 is és szerintem a T6 szebb. Nem sokkal, de szebb!
Azazel legyõzése meg miben különbözik story módban és az arénában? Szerintem egyforma nehéz. Bár lehet hogy ebben meg én tévedek.

LeventeV
en is jatszottam mindket tekkennel (5 es 6). szerintem a tekken 6 story modja jobb mint az elozoje. Jinpachi az 5sbe idegesitoen nehez volt, de a 6sba Azazel mar legyozhetetlen... grafika szempontjabol meg szerintem lehetne jobb is, foleg ha a soul calibur 4el hasonlitjuk ossze (az is namco cucc, 2008as de a grafikaja jobb) ennek ellenere erezheto a javulas a tekken 5el szembe.

amugy valaki irjon mar valami tippet, hogy Azazelt hogy a fenebe lehet legyozni(nem a story modba mert ott pofon egyszeru, hanem az Arenaba). kosz.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

TitaniumRR
Nos, akkor megválaszolom a saját kérdésemet. :)

Tekken 5 vs. Tekken 6 teszt:

Kezdem azzal, hogy nagy rajongója vagyok a sorozatnak, különösen az 5. résznek.

Namco-ék ügyesek voltak.

1995-ben jött ki az elsõ Tekken. Óriásit robbant.
2005-ben jött ki a Tekken 5. Ez még nagyobbat robbant.

A Tekken 5 újdonságok listája csak PS2-re:

- A korábbi részekhez képest extra-éles textúra.
- Erõt sugárzó, 3d-s dinamikus ütések, rúgások
- Sok új támadó elem és új hangok
- Arcade mod - ahol a kedvenc harcosát a játékos megjelenés tekintetében egyénivé, személyre szabottá tehette és offline játszhatott fiktív, ugyancsak személyre szabott, AI által vezérelt ellenfelekkel egészen addig, amíg elért a ranglista csúcsára.
- Azért kapott "csak" 9 pontos értékelést a 10 helyett, mert van benne egy Devils Within platform játék, ami erõsen megosztja a közvéleményt + nincs Online támogatása (utóbbi engem, személy szerint hidegen hagy)

Ezzel szemben:

A Tekken 6 újdonságok listája már PS3-ra, X360-ra és PSP-re:

- Egy picit élesebb, szebb grafika
- Összesen 40 harcos.
- Van Online támogatás

És itt vége.

A mozdulatok, a hangok 5% alatt hoznak újdonságokat. Nem lett sem gyorsabb, sem dinamikusabb, sem erõt sugárzóbb. A fentiekkel együtt ugyanazt hozza, mint 4 évvel ezelõtt. Mentségükre legyen szólva egy majdnem tökéletesbõl nehéz még jobbat kihozni.

Ha most elõször találkozol a Tekken sorozattal, jó választás lehet a 6. rész. Egyéb esetben érdemes mérlegelni. Én a Tekken 5 mellé vettem meg a Tekken 6-ot. Utóbbit a fentiek miatt el is adom.

Bob ebben a 6. részben való debütálásához pedig minden érintett, aki azonosulni tud a megjelenésével (országunk 7%-a folytat rendszeres sporttevékenységet - no comment) fogadja õszinte részvétem. :)

Captain Sonar 2024 Remake

TitaniumRR
Üdv,

Aki játszik már vele és játszott az 5-ös résszel is:

Vannak-e észrevehetõ változások?

Grafikai változások kell, hogy legyenek, hiszen a Tekken5 még PS2 volt, ez pedig nextgen. - Na, de pörgõsebb, színesebb lett-e a játékmenet? (ami azért valljuk be az Tekken5-ban is már elismerésre méltó volt)

Captain Sonar 2024 Remake

ááááá k*rva jo játék!de k*rvára az agyamra megy,hogy Easy-n nem tudom legyozni Azazelt-.-az elobb már majdnem megvolt erre KO....

PSN ID:misi2mezei

SMGBAS
Köszi

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Itt egy elég silány minõségû video. 17 mp-nél van a te támadásod.

SMGBAS
Szasztok
Van Hwoarangnak valami rúgáscucca. Megfogja az emberke kezét és a sarkával hátulról tarkónrúgja. Na szal valaki nem tudja annak van-e valami neve? Meg jó lenne ha tudnátok egy videót róla linkelni. Nemtudom kapok-e választ vagy jár-e erre valaki ezért ha valaki megírná mailben akkor hálás lennék.
Üdv.
[email protected]

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

ja akkor ok megkonnyebultem:D

40 karakter lesz a játékban, de egy héten csak két karakter trailert mutatnak be.

de itt csak 12 karakter van nemá,hogy csak annyi lesz benne:S
én legutoljára a Tekken 3 al játszottam Ps1 en:Dabban tobb volt ha jol emlékszemXD

Már csak 3 hónap és jön a nextgen legjobb verekedõs játéka :P
Láttátok a karakterek trailereit?
Szerintem eszméletlen jó lesz. Nagyon várom.

hát cod4 ment rajta 60fpsel mid grafon XD az jo?:D mer ha az nagyon szar akkor meg se probálom
Tekken 4 és 5 mûködik ps2 emulátorral. viszont elég jó gép kell neki hogy szépen menjen.

vmeik tekkent fel lehet rakni pcre valahogy ?
mondjuk 4es felett
Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Laky
Lehetséges, sõt:

Tekken 6
http://www.youtube.com/watch?v=XlGFyG1mt8w

Tekken 6: Bloodline Rebellion
http://www.youtube.com/watch?v=5zDRXv5MTYk

illetve most nézem ez két különbözõ verzió? :O
2 db 6. rész készül?

tud valaki pontos megjelenést?
Itt 2009 Q4, itt már 2009 Q3, itt pedig 2009 június 15.
Érdekes, 3 oldal 3 dátum...

Laky

Victor1103
Tekken 6 intro!
Egész jó!
Íme

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Prince of Máté
PS3-ra lesz csak

cicai
oh basszák meg:D

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Tekken5
Szerintem csak PS3-ra és PSP-re. :S

cicai
Sziasztok
Ez a játék megfog jellenni PS2-re? Ha igen akkor mikor?

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Tekken5
Hát, ja csak nyerni kellene a lottón :D

Prince of Máté
és aHDTV-t

Sziasztok!

Már van egy videó aholo nemcsak jin látszik és nem az a templomos,motorosbeugrós esemény látható hanem mutatnak
a gameplaybõl is némit:

http://www.gamevideos.com/video/id/4372

Itt meg jó minõségû tekken 5 dark resurrection háttérképek vannak.

http://www.tekken-official.jp/downloads/index.html

A dark resurrc. kapcsolatban csak annyit,nem értem hogy került a képbe
újból Armour king,hisz õ a storyline szerint meghalt,marduk ölte meg.
Tekken5
Már alig várom a PS3-at és a kis T6-ot.
Nagyon fincsi!

God of War
Igyvan ahogy macselek mondta t5 semmi elözõ rész:D

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

God of War
1.Beszélünk errõl is és az elözõ részekrõl meg vitáztunk is egyszer kétszer.
2.A Tekken6 a PS3 elsõ??játéka lesz ha minden igaz

Prince of Máté
na elsõ kérdésem:

Ez a topik miért a Tekken 6ról szól amikor nem is arról beszéltek<#vigyor>
Második hogy a Tekken 6 mikor jön ki és PS2-re nem jön ki?

macselek
Itt is azt mondom hogy az 5-öt

ronihun
Császtok írjatok vissza lécci...Szerintetek a Tekken Tagot,Tekken 4-et,vagy a Tekken 5-öt vegyem meg?

...

God of War
látom érted:D

peti193
akkor képbe vagyok

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

peti193
ki se jött??? az gáz

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

Oldal 1 / 8Következő →