Tekken6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kojiro ergo sum.
Kojiro ergo sum.
- grafika odabaxx,
- kevés CG videó
- Teszik hogy "throw-parry"-nél elkészítették a animációt, tehát a megfelelõ mozdulattal szabadulunk ki a fogásból.
There is only one Boss!
There is only one Boss!
Az 5 jobb,ezt kimerem jelenteni,SZÁMOMRA!
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Tekken 5 nálam a favorit.
Ja és elõbb vagy utóbb be kell szereznem egy PS3-mat (álmodozom közben, sosem lesz, max ha egyszer sz*ré'-hugyé' adják majd :D), mert boxon az irányítás szörnyû, az analógos megoldásról meg nem is merek beszélni. Értsd: Masszív tekkenezés az elsõ rész óta = PS Joystick
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Azazel legyõzése meg miben különbözik story módban és az arénában? Szerintem egyforma nehéz. Bár lehet hogy ebben meg én tévedek.
amugy valaki irjon mar valami tippet, hogy Azazelt hogy a fenebe lehet legyozni(nem a story modba mert ott pofon egyszeru, hanem az Arenaba). kosz.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Tekken 5 vs. Tekken 6 teszt:
Kezdem azzal, hogy nagy rajongója vagyok a sorozatnak, különösen az 5. résznek.
Namco-ék ügyesek voltak.
1995-ben jött ki az elsõ Tekken. Óriásit robbant.
2005-ben jött ki a Tekken 5. Ez még nagyobbat robbant.
A Tekken 5 újdonságok listája csak PS2-re:
- A korábbi részekhez képest extra-éles textúra.
- Erõt sugárzó, 3d-s dinamikus ütések, rúgások
- Sok új támadó elem és új hangok
- Arcade mod - ahol a kedvenc harcosát a játékos megjelenés tekintetében egyénivé, személyre szabottá tehette és offline játszhatott fiktív, ugyancsak személyre szabott, AI által vezérelt ellenfelekkel egészen addig, amíg elért a ranglista csúcsára.
- Azért kapott "csak" 9 pontos értékelést a 10 helyett, mert van benne egy Devils Within platform játék, ami erõsen megosztja a közvéleményt + nincs Online támogatása (utóbbi engem, személy szerint hidegen hagy)
Ezzel szemben:
A Tekken 6 újdonságok listája már PS3-ra, X360-ra és PSP-re:
- Egy picit élesebb, szebb grafika
- Összesen 40 harcos.
- Van Online támogatás
És itt vége.
A mozdulatok, a hangok 5% alatt hoznak újdonságokat. Nem lett sem gyorsabb, sem dinamikusabb, sem erõt sugárzóbb. A fentiekkel együtt ugyanazt hozza, mint 4 évvel ezelõtt. Mentségükre legyen szólva egy majdnem tökéletesbõl nehéz még jobbat kihozni.
Bob ebben a 6. részben való debütálásához pedig minden érintett, aki azonosulni tud a megjelenésével (országunk 7%-a folytat rendszeres sporttevékenységet - no comment) fogadja õszinte részvétem. :)
Captain Sonar 2024 Remake
Aki játszik már vele és játszott az 5-ös résszel is:
Vannak-e észrevehetõ változások?
Grafikai változások kell, hogy legyenek, hiszen a Tekken5 még PS2 volt, ez pedig nextgen. - Na, de pörgõsebb, színesebb lett-e a játékmenet? (ami azért valljuk be az Tekken5-ban is már elismerésre méltó volt)
Captain Sonar 2024 Remake
PSN ID:misi2mezei
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Van Hwoarangnak valami rúgáscucca. Megfogja az emberke kezét és a sarkával hátulról tarkónrúgja. Na szal valaki nem tudja annak van-e valami neve? Meg jó lenne ha tudnátok egy videót róla linkelni. Nemtudom kapok-e választ vagy jár-e erre valaki ezért ha valaki megírná mailben akkor hálás lennék.
Üdv.
[email protected]
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
én legutoljára a Tekken 3 al játszottam Ps1 en:Dabban tobb volt ha jol emlékszemXD
Láttátok a karakterek trailereit?
Szerintem eszméletlen jó lesz. Nagyon várom.
mondjuk 4es felett
Tekken 6: http://www.youtube.com/watch?v=XlGFyG1mt8w
Tekken 6: Bloodline Rebellion: http://www.youtube.com/watch?v=5zDRXv5MTYk
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Tekken 6: Bloodline Rebellion
2 db 6. rész készül?
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Ez a játék megfog jellenni PS2-re? Ha igen akkor mikor?
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Már van egy videó aholo nemcsak jin látszik és nem az a templomos,motorosbeugrós esemény látható hanem mutatnak
a gameplaybõl is némit:
http://www.gamevideos.com/video/id/4372
Itt meg jó minõségû tekken 5 dark resurrection háttérképek vannak.
http://www.tekken-official.jp/downloads/index.html
A dark resurrc. kapcsolatban csak annyit,nem értem hogy került a képbe
újból Armour king,hisz õ a storyline szerint meghalt,marduk ölte meg.
...Leondídász, és 300 bátor katonája...
2.A Tekken6 a PS3 elsõ??játéka lesz ha minden igaz
...Leondídász, és 300 bátor katonája...
Ez a topik miért a Tekken 6ról szól amikor nem is arról beszéltek<#vigyor>#vigyor>
Második hogy a Tekken 6 mikor jön ki és PS2-re nem jön ki?
...