MySpace-stop az iskolákban?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mayu Misery...Nem érdekelsz..
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
Az IRC volt az egyetlen használható chat-protokoll. Idõkorlátosan tiltották: 8-14-ig tiltva volt, utána usgyi. 😊
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
/*WTF?!*/
anykám meg azt mondja, menjenek a valóságba a gyerekek, és ne az interneten szerezzenek barátokat, hanem az osztályba, ha meg ott vannak egymás mellett, akkor mi a francnak az internet, villanyszámlanövelésre???
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
Ezekrõl most hallok elõször. Úgy látszik a cpp- opengl- directx-es referenciák olvasgatása közben nem jut idõm ezekre a baromságokra. Lemaradtam rendesen. Talán nem is baj. Csak sajnálni tudom azokat a gyerekeket akiknek ennyibõl áll a net. msn-t arra használom, hogy a valóságban is ismert barátaimmal beszélgessek. Ezenkívül néha levelet is írok nekik. De kimondottan arra használni a netet, hogy "vadidegenekkel" ismerkedjek.... Azért ez már szánalmas!!!! Kispöcsök! Ha barátot/barátnõt akartok fogni magatoknak nézzetek szét a valóságban. Ne a gép elõtt hazudozzatok magatokról, mert az nem vezet sehova!!
/*WTF?!*/
elég szar iskolába jársz/jártál.
Anno engem spec. eléggé idegesitett hogy a gép olyan volt hogy még a start menü meg atálca is olyan szinten "moddolva" volt hogy azt se tudtam windows e amit hazsnálok <#vigyor3>#vigyor3>
De nem mindenki ilyen õrült, mint én. Végülis ki lenne olyan hülye rajtam kívül, aki azt várná el, hogy a gyerekek tanulni járjanak az iskolába pff:-)
Amit nem értek, hogy a könyvtárakban miért is kellene? A mai 18 év alattiak nem is járnak könyvtárba 😄
Amúgy meg a 14 éves korosztály számára az internet, az: myspace, gportal, msn, iwiw, myvip, chat... ennyi, nincs több. Akit meg érdekel a számítástechnika az már beljebb merészkedik, és feltesz egy icq-t is 😄 Aki meg már náluk is komolyabb az meg már monitorfejû meg ilyenek, de az már viszonylag hasznosan tölti az idejét! 😊
Szerintem õ is örülne, ha ezeket kéne tanítania:-)(én is haverommal, de a többiekben nem vagyok biztos) mondjuk szerintem a tanár legjobban annak örülne, ha megértenék az órán hallottakat (esetleg), vagy legalább úgy tennének mintha icipicit érdekelné õket:-)
-nák: õk
némelyiknek kb. annyira van a gépe otthon, hoy MSN-ezzen, meg chateljen, esetleg pasziánszozzon.
Mondjuk nem is nagyon érdekli õket más. Ja néha képeket meg videókat töltenek le, majd el felejtettem, meg cd-t esetleg dvd-t írogatnak, egyébként nem az a legnagyobb baj, hogy nem tudnak néhány alap dolgot, hanem a munkamorál, ami párosul vele, minden téren, nemcsak számteken.
Mindíg is azt hittem én vagyok az, aki mindíg feladja (többen mondták is). Erre rá kellett jönnöm, hogy a tanulás(?)-ban nem ez a helyzet, és vmiért ez nem tölt el büszkeséggel, hanem elszomorít, mivel nem ilyenek voltak stb...
Ha más a véleményetek: várom.
Konzultáljanak Kínával! Esetleg alkalmazhatják a Sariát is, Oszama legalább boldog lesz. 😄
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Túlzottan radikális megoldás. <#ravasz1>#ravasz1>
Inkább a normális nethasználatot kéne megtanítani.
"kiskorúnak minek az internet?"
Oktatási céllal például?
Én a nethasználatot is megtiltanám a 18 év alattiaknak <#ravasz1>#ravasz1>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
<#idiota>#idiota>