Sacred 2: Fallen Angel

Oldal 1 / 201Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

November 11 de gépigényt nem kaptunk.
Mért?
Hű.silent hill,háát mázli hogy sosem érdekelt.:D

A sillent hill f már nem fog elindulni win 10-en ha lehet hinni neki.
Hogy ez a winfos 11 milyen jó.
Win 11 frissítés.

Ez hülyeség.
Van olyan játék ami miatt a 11-et nem akarom feltenni.
Igazából a köv gépemre is 10-et tervezek.
Még lehet venni 10-et.

RJoco
A kérdésre válaszolni nem sikerült.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Nagyon vicces valaki, ha nagyon nem tudtak átállni win 11-re, akkor nagyon tudom sajnálni. 10 év szerintem elég idő volt arra, hogy átállással gondolkodjanak. Ne szarakodjunk már itten a kompatibilis gépekkel is, hogy nincs rá pénz mert nettó baromság.
Gombokért hozzá lehet jutni használt géphez.
A 11 nek a verziószáma fontos jövő ősszel csak a 25h2-es lesz támogatva.

A win 7-et meg 2024-be tiltották le róla minden klienset nem az idén.
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2025.08.17. 20:04:39
Szerintem baromság hogy a Bf 6 ne futna win 10-en,még évekig használják.
Bár a Win 7-en már nem megy steam.

RJoco
Eléggé off, de muszáj megkérdeznem, hogy honnan veszed ezt a baromságot?
Én nem emlékszem olyan winre, ami ne működött volna azután is, hogy leálltak a frissítésével. Sőt a melóhelyen még van XP-s gép is. De sok teszter fut W7-en, mert idő és energia W10-re vagy W11-re átállítani, ha egyáltalán a teszthardver támogatott. Ha nem, akkor meg felejtős.
A steam is asszem csak idéntől nem támogatja a W7-et vagy W8-at. Mintha olvastam volna róla valamit.
Persze van egy-két cég néhány programmal, mint a Fusion, akik már most reklámozzák, hogy januártól nem fog futni a szoftverük W10-en. Szóval addig van időm beszerezni egy offline verziót, merthogy emiatt W11-re nem fogok váltani, az tuti.
És szerintem a steam sem fogja kinyírni a játékosbázisát egy azonnali tiltással.
A battlefield 6-ot meg inkább hagyjuk. A csaló programokat korlátozó vacka miatt soha nem fog felkerülni egy gépemre sem. De nekem nem is fontos. Akinek meg fontos, annak meg nem lesz gond a W11-re való áttérés sem.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Mókolt rendszer?

Csak októbertől kuka és jönnek a 11-es gémek amik mókolt rendszeren nem fog elindulni, már a battlefield 6 se fog elindulni.
Hát szerintem még lesz akinél az fut.

Windows 10 már kuka lesz úgyhogy már senkit se érdekel xdxd
Én annak örülök ha fut win 10-11-en és kész.
Na és annak is örülnék ha nem 70 dolcsi lenne. XD

Javítsák ki a hibáit meg legyen a mai operációs rendszerre optimalizálva azt heló.
Nem kell szebb grafika.

Tévedés. Remastered készül, grafika alapján kb nem is szebb semmivel..
WoW.
De úgyis elcseszik.

Készül a remake gyerekek.
Magyarítása nem tudom hogy áll.
Mi a túró.

Látom nem érted,Bëlga Zenekar egyik számába van benne.

Illés Béla

C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO

Mi a szösz,hogy lehet egy nem magyar játékban magyar név?
Főleg meg ki a rosseb az az illés béla?
El nem tudom képzelni hogy pont egy magyar pofa nevét rakták volna bele.<#wow3>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.08.28. 11:16:32

Nem csak a játékon belül találtam.Érdekeségek.

C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO

Ez valami mod?

Sajnos csak angolul működik, magyarítással elcsesződik.
Játszik még vele valaki? sokat moddoltak rajta.
Szevasztok!

18-as szintű vagyok jelenleg, és belefutottam a nagy Fehér Griffbe, de meg sem karcolom. Rosszul csináltam valamit, vagy ez ilyen kemény legény? Szeráffal vagyok. Van ilyen fény oszlopom, elég jó, meg uniqe kardom, egy setes cuccom, stb.

ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan

SacredWiki segített. Már a leírásban is benne van, hogy bugos a küldi, gyakran adja az iránytűt/iránykört rossz barlangra. Térképen volt a helyes.

Si vis pacem, para bellum.

Nem tudom pontosan melyik questre gondolsz, de nézd meg a Sacred Wiki-nek a Sacred 2 Questek részében. Itt általában elég jó leírások szerepelnek a feladatokról és a játékról - persze van úgy hogy kevés az infó.
Próbáld ki esetleg a Sacred 2:Community Patch-et - ajánlott új karakterrel. Raktak bele pl. olyan set-eket, amiket bármelyik karakter használhat, új questeket, tárgyakat (pl. visszacsapó íj, Throwing Potions, vagy Star Wars rajongóknak Lightsabers).
Utoljára szerkesztette: Alexzel, 2015.07.30. 04:33:54
Hmm...
Megkadtam. Driád, fény hadjárat, VII. rész. A sivatag délkeleti sarkában le kell menni egy barlangba, ami egy vízesés mögött van. Namost ha kint vagyok, oda mutat az iránytű. Ha bemegyek, akkor meg e bejáraton kifelé. Ha kijövök, megint be, ha újra bemegyek, megint ki...
Ezt eljátszottam párszor. Jópárszor. Én csinálok valamit rosszul, vagy bug? Hogy lehet megoldani?

Köszi!. Igen, ezekre gondoltam.

A Survival Bonus-t az Inventory-nál írja ki, ha a kurzort a karakter szintjére viszed (leírás róla). A harcban töltött idő alapján növekszik, kezdetben gyorsan, később már lassan. Ebben az új ablakban kiírja pl. azt is hányszor haltál meg, ill. a térkép mekkora részélt derítetted fel.
A pergament sajnos nem tudom, de ha ez a 'Parchment', akkor ha jól tudom ezzel mások is így vannak.
Üdv!
1, A túlélési bónuszt kiírja valahol? Többször említettetek számszerű értéket, ez számolt dolog, vagy kijelzi valami?
2, A pergamen mire jó?

grebber
Nagyon remélem hogy lesz benne system link<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

wedge31
Hát, ha azt mondom, hogy nem gyözött meg ez a gameplay még finoman fogalmaztam...

Augusztusban azért majd meglessük.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

grebber
http://www.youtube.com/v/YjfpUmRh2rA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Next PC upgrade: 2022

Nem tudom a játék elég hibás.Nekem is itt pihen a doboza az asztalon,a régi gépemen is magas beállításokkal játszottam vele,viszont az új gépemre is feltettem,játszottam is vele,de vacakolt,gondoltam fel patchelem hátha jó lesz.Fel tettem rá minden hivatalos javítást és a játék totál játszhatatlan lett.Azóta hanyagolom.

Nálam is hasonló a helyzet, bár nem ennyire rossz.
Én közepes beállításokkal, úgy ahogy elvagyok, míg a gépem szerint a magasnak is mennie kellene simán.
De egy idõ után így is behülyül és fõleg a térkép megnyitásoknál félig lefagy a játék, vagyis a térképet nem hajlandó rendesen betölteni, csak fontokban.
Ilyenkor csak a játék újraindítása segít.
Sok mindent kipróbáltam, de semmi sem segített.
Igazából csak arra tudok gondolni, hogy nem szereti az új op. rendszereket, hiszen ezt még xp-re készítették és gondolom már te sem arra raktad.
Amíg a készítõk nem csinálnak az új op. rendszerekhez patch-et, ami egyáltalán nem biztos, hogy valaha is lesz egy ennyi idõs játéknál, marad a szenvedés.
Sziasztok.
Még anno megvettem a sima magyar nyelvû kiadást, párszor már végig is játszottam és soha nem volt vele baj. A gépem teljesítménye elég ahhoz hogy közel max grafikán játsszak vele.
Most feltettem újra patcheket is és már a menüben beakadozik hiába veszem le minimumra akkor is. Aztán játék közben is nagyon akad, ha menübe hagyom és várok pár percet szépen elfeketül a képernyõ és kilép. Ja és a beállítások után ha kilépek a játékból majd vissza újra az alapbeállításokra állítja magát.
Van ötletetek miért csinálja, vagy hogy tudnám normális mûködésre bírni?

Ezt irja ki mikor inditom. Mi a megoldasa?

Egy kis segítség kéne!
Hogyan lehet rúnát cserélni?
Sehogy sem tudom a hátizsákomból kivenni és a négy hely egyikére berakni.
Milyen billentyûvel lehet berakni???
nah akinek kedve van az tolhatja velem meg Miholkával a sacred 2t multiba. 4 3 szintûek vagyunk.
Igen több módja is van. Egyik tungle másik meg, hogy próbálkozzunk.Esetleg még hamachi, de az sztem szar...
Lan hálózatba csináljak egy szobát? És ott te is be tudsz lépni a szobába?
Hát nem a szerever a megoldás csinál vmelyikünk 1 szobát azt uccu neki. Maguknak kell megcsinálni, mint az 1 ben.:)
Szia Nandor1988! Én is a Gold verzióval játszom. Én szívesen játszanék veled a multiban, de nem tudok csatlakozni a szerverhez. Mert megszûnt.
Ha tudsz segíteni nekem a szerverhez csatlakozni, akkor tudnék veled játszani. Üvd: miholka
Oldal 1 / 201Következő →