Sacred 2: Fallen Angel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van olyan játék ami miatt a 11-et nem akarom feltenni.
Igazából a köv gépemre is 10-et tervezek.
Még lehet venni 10-et.
Gombokért hozzá lehet jutni használt géphez.
A 11 nek a verziószáma fontos jövő ősszel csak a 25h2-es lesz támogatva.
A win 7-et meg 2024-be tiltották le róla minden klienset nem az idén.
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2025.08.17. 20:04:39
Bár a Win 7-en már nem megy steam.
Én nem emlékszem olyan winre, ami ne működött volna azután is, hogy leálltak a frissítésével. Sőt a melóhelyen még van XP-s gép is. De sok teszter fut W7-en, mert idő és energia W10-re vagy W11-re átállítani, ha egyáltalán a teszthardver támogatott. Ha nem, akkor meg felejtős.
A steam is asszem csak idéntől nem támogatja a W7-et vagy W8-at. Mintha olvastam volna róla valamit.
Persze van egy-két cég néhány programmal, mint a Fusion, akik már most reklámozzák, hogy januártól nem fog futni a szoftverük W10-en. Szóval addig van időm beszerezni egy offline verziót, merthogy emiatt W11-re nem fogok váltani, az tuti.
És szerintem a steam sem fogja kinyírni a játékosbázisát egy azonnali tiltással.
A battlefield 6-ot meg inkább hagyjuk. A csaló programokat korlátozó vacka miatt soha nem fog felkerülni egy gépemre sem. De nekem nem is fontos. Akinek meg fontos, annak meg nem lesz gond a W11-re való áttérés sem.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Na és annak is örülnék ha nem 70 dolcsi lenne. XD
De úgyis elcseszik.
C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO
Főleg meg ki a rosseb az az illés béla?
El nem tudom képzelni hogy pont egy magyar pofa nevét rakták volna bele.<#wow3>#wow3>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.08.28. 11:16:32
C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO

18-as szintű vagyok jelenleg, és belefutottam a nagy Fehér Griffbe, de meg sem karcolom. Rosszul csináltam valamit, vagy ez ilyen kemény legény? Szeráffal vagyok. Van ilyen fény oszlopom, elég jó, meg uniqe kardom, egy setes cuccom, stb.
ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan
Si vis pacem, para bellum.
Próbáld ki esetleg a Sacred 2:Community Patch-et - ajánlott új karakterrel. Raktak bele pl. olyan set-eket, amiket bármelyik karakter használhat, új questeket, tárgyakat (pl. visszacsapó íj, Throwing Potions, vagy Star Wars rajongóknak Lightsabers).
Utoljára szerkesztette: Alexzel, 2015.07.30. 04:33:54
Megkadtam. Driád, fény hadjárat, VII. rész. A sivatag délkeleti sarkában le kell menni egy barlangba, ami egy vízesés mögött van. Namost ha kint vagyok, oda mutat az iránytű. Ha bemegyek, akkor meg e bejáraton kifelé. Ha kijövök, megint be, ha újra bemegyek, megint ki...
Ezt eljátszottam párszor. Jópárszor. Én csinálok valamit rosszul, vagy bug? Hogy lehet megoldani?
A pergament sajnos nem tudom, de ha ez a 'Parchment', akkor ha jól tudom ezzel mások is így vannak.
1, A túlélési bónuszt kiírja valahol? Többször említettetek számszerű értéket, ez számolt dolog, vagy kijelzi valami?
2, A pergamen mire jó?
Augusztusban azért majd meglessük.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Next PC upgrade: 2022
Én közepes beállításokkal, úgy ahogy elvagyok, míg a gépem szerint a magasnak is mennie kellene simán.
De egy idõ után így is behülyül és fõleg a térkép megnyitásoknál félig lefagy a játék, vagyis a térképet nem hajlandó rendesen betölteni, csak fontokban.
Ilyenkor csak a játék újraindítása segít.
Sok mindent kipróbáltam, de semmi sem segített.
Igazából csak arra tudok gondolni, hogy nem szereti az új op. rendszereket, hiszen ezt még xp-re készítették és gondolom már te sem arra raktad.
Amíg a készítõk nem csinálnak az új op. rendszerekhez patch-et, ami egyáltalán nem biztos, hogy valaha is lesz egy ennyi idõs játéknál, marad a szenvedés.
Még anno megvettem a sima magyar nyelvû kiadást, párszor már végig is játszottam és soha nem volt vele baj. A gépem teljesítménye elég ahhoz hogy közel max grafikán játsszak vele.
Most feltettem újra patcheket is és már a menüben beakadozik hiába veszem le minimumra akkor is. Aztán játék közben is nagyon akad, ha menübe hagyom és várok pár percet szépen elfeketül a képernyõ és kilép. Ja és a beállítások után ha kilépek a játékból majd vissza újra az alapbeállításokra állítja magát.
Van ötletetek miért csinálja, vagy hogy tudnám normális mûködésre bírni?
Ezt irja ki mikor inditom. Mi a megoldasa?
Hogyan lehet rúnát cserélni?
Sehogy sem tudom a hátizsákomból kivenni és a négy hely egyikére berakni.
Milyen billentyûvel lehet berakni???
Ha tudsz segíteni nekem a szerverhez csatlakozni, akkor tudnék veled játszani. Üvd: miholka