Sacred 2: Fallen Angel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként 123456 a jelszó :D
Ez túl egyszerû ahhoz, hogy megfejtsék...az a pasas mindig ott van ahol nem kéne xD, ameddig 38as szeráfjával jött (az is érdekes karakter volt...kb minden varázslatot használt és közben közel harcolt...na mind1:).
De sztem megunta h nem egy ütésre hullanak a haverok :D
Nem szívesen látnám én sem a karakterem halálát...elfemnek így is van egy amit azóta sem értek, hogy honnan van :D Majd a sötét elfed túlélés bónuszát elárulhatnád...mert akkor viszonyíthatnék, vagyis tényleg meghalt és én vagyok hülye...vagy megint valami bug.
Fantusz
A lezárt szerverrel egy lenyel srác "távol tartása" - értsd jól:

A lezárt szerverrel egy lengyel srác távol tartása volt a célunk.

Ilyenkor mindíg örvendezek, hogy a hozzászólások szerkesztése csak VIP tagoknak engedélyezett, a többiek nyugodtan írhatnak értelmetlen hülyeségeket :-)

Fantusz
Amikor mondtuk, hogy csinálj karaktert, nem volt hozzá kedved :-)

A lezárt szerverrel egy lenyel srác "távol tartása", különbözõ terminator néveken fut, s megértjük, hogy unalmas neki a pangó szervereken egyedül menni, de ebben a játékban nagyon fontos, hogy NE HALJ MEG!
A túlélési bónusz nagyon sok százalékos dologra van hatással, egy kapmec után visszaesnek az ellenfelek a karakter szintjére, lassab lesz a fejlõdés, alkuval sokkal rosszabb cuccok lesznek az árusoknál, stb.
Néhény szint különbség a csapattagok között még nem probléma, de amikor az 54-es árnyharcosával oda teleportált közénk, s a 42-es ellenfelek szintjét felhúzta 51-re, a mi 39-es karakterünkkel nem akartunk hazardírozni.
Sokan szeretik "húzatni" a karakterüket, pedig ez jóra nem vezet, legfeljebb küldetés leadásoknál lehet segítség egy lényegesen nagyobb karakter, csata közben elõbb utóbb eltalálja valami a kicsit, s lehet lenullázott túlélési bónusszal ébredni a szigeten.
Elõfordult már velünk is, hogy behalt a karakterünk, s majdnem bele is betegedtünk, sõt jónéhány karaktert töröltünk is, a halálozás után.
Vannak persze karik, amikhez jobban ragaszkodunk, nekem pl ott van a 103-as elf, ami egy kissé el is van rontva, mert az az elsõ, s így jónéhány hibával fejlesztett karakterem.
Volt néhány megdöbbentõ halálesete a fõinkvizítorral szemben, s utána napokig tart újra elfogadható szintre vinni a túlélési bónuszt.
Szegényt nióbiumon szabályosan kivégezték a neki még túl erõs ellenfelek, s ott lehetett igazán érzékelni, hogy mennyire visszaveti az alkut is a bónusz elvesztése.
Minden képesség 9-10-11 ékszerek helyett, csak minden képesség 5-6 cuccokat kínálnak neki a kereskedõk.

Hevesike, ha csináltok külön szobát és jelszót raktok rá pls írjátok le mi az, kezdtem egy új karaktert:) most vagyok kb 19-es:)

Pervert Alien ;)

És még XPt sem ad :)
Legendás fegyvereket találni tudsz, pl.:+x% találati esély, túlélés bónusz magas szinten, esetleg a Hatékonyabb Észlelés. Sok van belõle, Nekem pl.:Van Magisil és Lang üdvözlete...de a találati eséyl elég alacsony, és nem érnek többet a sima arany cuccoknál...sõtt egyszerû sárga cuccokból vannak jobbak is amiket már alkuval is tudsz vásárolni.
Fantusz
Az Ascaron küldetés teljesítéséért adnak egy narancssárga kalapácsot (Stradal kalapácsa).
No ez az a küldetés, amit csak az elvetemültek csinálnak végig (hevesike többször is).
A küldetés teljesítéséhez az egész térképet be kell járni, olyan zugokba menni, amelyeknek egyébként a közelébe sem mennél, s a küldetést kitartással teljesíteni: napok kérdése.
Az egész Ascaron csapatot össze kell gyûjteni, s elküldeni a Sacred 3 tervezésére - ebben azért van fekete humor.
Meglepnek két zöld gyûrûvel is, de az sem egy komoly erõvel bíró szet.

Egy valamit nem értek......... Vannak A narancssárga itemek ( fehér., kék, arany, sötét arany, narancssárga item, és a zöld a végén..) De hol lehet találni narancssárga itemet,? 6-ról tudok, az összes hõs, kék küldetésért járó fegyver... meg ugyebár a "csontszeletelõ" amit a csontváz fõellenségtõl lehet kapni! de mivan a többivel néztem wikin van egy csomó, max 4 van ami ice.. Blood, a többi 17 az a sacred 2-ben lenne......

Pervert Alien ;)

Én jelenleg 31-es szinten vagyok...elvileg Fantusz is itt jár (õt próbáltam utolérni :D). Esténként fenntvagyok...6-7 körül mindig befejezem a dolgaimat és olyankor van idõm erre is :D
Bocs, hevesike-t akartam írni:D Hali hevesi:)
remélem lesztek:)

Pervert Alien ;)

Szevasz bandy:) hétvégén lesztek? én arra gondoltam inkább a dridáommal fogok nyomulni:) addig ti fejlõdtök:) én meg Single-ben tolom addig:)

Pervert Alien ;)

köszi, de idõközben sikeresen megoldódott!
egy barátom segített aki véletlenül éppen közelben volt!
amúgy nvidia kártyám van!

mégeccer köszi!
Fantusz
Physx?

Leginkább a Physx szokott bekavarni, ugyanis gond az is, ha "elõrelátó" ATI videokártya tulajdonosok nem telepítik ezt a segédprogramot (annak idején pl huhuhorgasz lépett be ebbe a csapdába), de bekapcsolva is bekavar.
Fel kell tehát telepíteni ATI-hoz is ezt a vackot, és ki kell kapcsolni.

Az N-Vidia bosszúja az ATI tulajdonosok felé (akik köszönik szépen, jól megvannak Physx nélkül)

sziasztok!
valaki tudna segíteni? a sacred 2 a patch-ek felrakása után szaggat, és kilép minden ok vagy hibaüzenet nélkül!

a lentebb írtakkal már próbálkoztam, de ugyanúgy kilép mint elõtte!
Fantusz
Nos, ha valaki netalántán ide tévedne, s van kedve zárt neten játszani, szólok, hogy az este-éjjel hevesikével indítottunk új karaktert (beáldoztam egy 89-es szintû elfet), s 11-es szintig jutottunk(fény hadjárat)
Nem lenne rossz, ha legalább alkalmanként össze tudna jönni egy kis csapat, s ha valakit érdekel, 16 óra körül várjuk a többi kalandort, lehetõleg fény-követõt (party).

Igen, úgy van ahogy mondtad. A kedvencem az volt amikor a fõinkvizítor õrei elfutnak a goni-kari elõl. A nióbium pedig, olyan amilyen...azok a szép emlékek amikor megszólaltam, hogy nem is olyan nagy cucc ez (koboldok ott is egy ütéstõl hullottak :D), aztán jött a mackótestvér, bajnok,kapott egy pofont aztán visszaadta...sajnos Virág maradt alul xD

Na jó, a kérdésem továbbra is...mikor jössz zárt netre? :D
Fantusz
A kommented olvasva, most döbbentem rá, mennyire nem is érdekelt igazán a fõküldetés.
Zárt neten nagyon sokszor végigrohantunk a fõszálon, de nem a történet miatt.
A fõküldetés teljesítésével szabaddá vált az út a következõ szintû szerverekre, ezüst, arany, platina "kijátszásával" vezetett az út a csúcsra.
Niobiumon aztán el is ámélkodtunk, mikor rájöttünk, hogy mi van ott.
100-as szint alatt a csatamezõn borítékolható volt az elhalálozás, mondjuk úgy, fölöslegesen siettünk annyira.
118-asok voltak a legalacsonyabb szintû goblinok, az orkoknál már 122 volt a minimális szint, egy 90-es karakternek jó esélye volt a hõsi halálra.

A minibossok farmolása, lehetõleg csapatban, szabad szerverekem volt a jellemzõ, hadjáratot azért csináltuk, mert muszáj volt, s ha szerencsénk volt inkább csatlakoztunk egy olyan játékba, ahol valaki éppen a mi hadjáratunkat vitte.

A fajok eredettörténetéhez singlében kell elkezdeni a játékot, mert az online játékból ez a rész kimarad, ott mindenki a szigetrõl indul, nincs elõtörténet. (warez verióval singlében kipróbáltam a játékot, de miután megvásároltam az eredetit, kizárólag zárt neten játszottam, a single unalmas lett)

A fõküldetés feladatai ugyanolyan menj oda, vidd oda, öld meg azt, hozd el azt sablont követve készültek, mint a melléküldetések.
A T-energia szivárgás lenne a történet mozgatója, de ez elég nehezen jön át, még akkor is, ha megpróbál oda figyelni a játékos a történetre.
Meg elõre, kapja a feladatokat, és sokszor azt sem tudja, mit miért csinál.
Végül találkozik a fõinkvizítorral, s ha a fény útját járja a hõs azért kell legyõzni az inkvizítort, mert az gonosz, az árny hadjáratban pedig azért, mert a fõkarakter gonoszabb. xD

A gépeket legyõzve végre meghúzhattuk a kart, s következett a felirat nélküli képregény.
Jóságos karakter megszüntette a szivárgást, elpusztította a T-energiát (jól emlékszem? - valami ilyesmi rémlik), gonosz fõhõs pedig a T-energián keresztül uralhatta a világot.
A lényeg azonban az volt, hogy a szerver mindenkit kidobott, s a hadjáratot teljesítõ elõtt megnyílt a lehetõség belépni egy magasabb szintû szerverre, ahol jobb bónuszt adó cuccokat talált.

Úgy emlékszem, hogy RaveAir megcsinálta volna a videók feliratozását is, de a kiadó nem tartott rá igényt, illetve úgy döntött, hogy szükségtelen...
Régen a tesztverzióval játszottam pár órát angolul, de most gondoltam nekikezdek alaposabban magyarul.. a mellékküldetések angolul se okoztak gondot, hozd el ezt, ebbõl ennyit, öld meg azt, stb, de a fõszál videóit jó lett volna megérteni - a feltámasztott karaktert választottam, kifejezett közelharcosként. Gondolom nem kell egy Tolkien-szintû mélységû történetet elképzelnem ;), de azért a teljes élményhez járt volna a videók lokalizálása is - de ha jól látom, még angolul sincs felirat, így aki hallás után nem ért olyan jól, az eleshet dolgoktól.

Enélkül is kellemes, túl sokat nem beszélnek egyik "filmben" sem... ahol meg igen, az csak a szokásos.
Kösz, nagy kár, mert a játék egész kellemes..

Sajnos egyik videó sem feliratozott...ha jól emlékszem néhány külföldi oldal próbálkozott feliratokkal de nem jártak sikerrel xD
Egy kérdésem lenne, létezik hogy magyar lokalizáció ellenére a videók egyáltalán nem feliratozottak, meg a játék engine-jével készült animációk? Csak a játékban a küldetések, stb? Ez így elég érdekes.. Minden magyar, csak a videók, és amikor átvezetõ animok vannak - és lehet béna vagyok, de egyáltalán nem találtam meg a menüben a feliratozás ki- bekapcsolását.. A fél történetet nem értem így :S

Ááá...3-4 év után ez a pár hónap (remélhetõleg Február :) már fél lábon is xD
Megvesszük, csak jelenjen meg végre... <#buck>
Vagy ha nem is játszunk, ígérjétek meg h megveszitek a Diablo 3-mat :D és kinyírunk mindenkit PvP-ben is xD
Az a gané xD a multkór felnéztem és mondom eljutok 50es szintig driáddal és akk meglesz az alku...hát elsõ kettõre sikerült megölni aztán jött a repost...vadászasszony alá tolta azt a szart aztán két villanás és hali xD nagyon örültem neki:)))
Huhu...a titkos helyen ha tudod hol van a lovas pacák akkor a küldiket is megtalálhatod, csak menj a pacáktól kelet felé és néz sûrûn a térképet, ha látsz egy rakat kérdõjelet akkor helyben vagy és irány a jelölés a térképen :D
Nah, szóval, MIKOR JÁTSZUNK? :D:D
na ja :D retkes méregúr :D

jó idõk voltak. a tûz elfem volt a kedvemncem. jajj de szerettem :) kellene találni valami hasonlóan jó játékot a sacred 2 helyett. ahol lehetne tolni megint. de szép is lenne... :D

Fantusz
Nocsak, nem gondoltam, hogy még te is lesed a fórumot :-)

Hevesike EU szerveren Virágzott sokáig, de a szavaiból úgy vettem ki, hogy mostanság kacsingat vissza EE szerverre, csak még nem talált játszótársat.xD
Phoenix99 egy idõben a Dragon Age fórumon volt aktív, neki a Windows7 ítélte halálra a Sacred2-t, nem tudott életet lehelni a játékba Win7 alatt.

Klánon kívüliekrõl semmit nem tudok, ma is körülnéztem zárt neten de a kutya sem volt ott...
Errõl jut eszembe, a templom õr karit nagyon nem tudtam szeretni, az egyetlen, amivel még a 15. szintet sem sikerült elérni.
Inkvizítorral legalább szenvedtem sokáig, alacsony szinten jó is volt, aztán 40es körül elkezdett rendszeresen dögleni.
Szinte megnyugodtam, amikor láttam egy 100-as inkvizítort, 103 halálozással - töröltem is az enyémet. xD

Sok hónap kihagyás után lehet el kellene kezdeni ismét a játékot, de egyedül unalmas.
Meg kellene csinálni az Ascaron küldetést :-)

Neked Méregúr volt a kedvenc minibossod, rendszeresen kedveskedett meglepetésekkel (mint nekem a fõinkvizítor).

de végülis mindegy, mert nem veszem meg a külföldi változatot meg hozzá az i&b-t.

Az baj, lehet, hogy nem is megy a 2.43-as verzióval. A multi meg azért fontos, mert akkor akárhányszor teljesítheted a küldetést.
van de nem legális :D szal felejtõs. meg magyar sacredem van

Van I&B kiegészítõd? Ha igen megbeszélhetünk egy idõpontot és megmutathatom a titkos helyre az átjutást.
össze kellene megint szedni egy bandát azt tolni közösen

na ezt nem is tudtam. csak a mocsárban lévõ hátasárusról :D

Van egy hely a sivatagba ahonnan csak egy hátas állat segítségével lehet felugrani a sziklára, majd két teleporttal, vagy ugrással el lehet jutni a térkép szélére, ahol már nincs semmi csak egy nagy fehérség. :) Mész tovább, majd át lehet ugrani egy fennsíkra, ahol találsz egy hátas állatot árusító embert és vagy 10 asszonyt, akik jutalmakat osztogatnak. Ezek a jutalmak nagyon sok XP-t adnak és rengeteg cuccot, ja és minden körben kapsz egy vagy két zöld cuccot.
jaja a régi szép idõk... amikor a lvl75-ös tûzelfemmel már nióbon voltam :D mennyit toltuk a játékot. Istenem!!!....hiányzik azért. ja meg jut eszembe a marhaerõs árnyharcosom. nálam 30!-il nagyobb ellent ritkítottam a mocsárban. azért az sem volt semmi.jól kicsesztek velünk valljuk meg õszintén.

Garaib! hol van az a titkos hely? vag yolyan helyet említettél is, ahol több esély volt a set szórasra? vagy van konkrét hely is?

Én is úgy jártam, hogy amikor megtudtam, hogy nem lesz I&B kiegészítõ a magyar verzióhoz megvettem az angol verziót is. Azért a külföldi szerveren szerintem még van aktivitás, mert sokkal több országot foglal magába (angol, német, francia és olasz). Nagyon jó kis játéknak tartom, nekem bejött annyira, mint a diablo 2.
Rengeteget jártam a titkos helyre, ahonnan a szett ruhákat össze lehet szedni pár óra alatt. :)
Szerintetek lesz még Sacred 3?
Fantusz
Érdemes kalandozni zárt neten, hisz neked még "újdonság" ez a játék, s ha szerencséd van valaki betéved hozzád, s mehettek együtt, ha nem akkor "singe player".

Amikor még elfogadható mozgolódás volt a szerveren, egész jól mûködött a kereskedelem is :-)
Az alkusok nagyon sok +minden képesség, +minden harcmûvészet ékszert tudtak bizniszelni, egy kovácsolásra képzett karakter magasan felülmúlta a "beépített" kollegát.
Árnyharcosnak nem lehet alku képessége, de viszon kiváló kovács, csak legyen mit kovácsolni xD

Szerintem nagyon élvezhetõ játék "lenne " ha többen lennének multiplayeren:) de én elvagyok single-ben is, Árnyharcos az én karakterem:)

Pervert Alien ;)

Fantusz
Írd azt, hogy, te sem játszol vele, csak kémkedsz picit a szerveren, s várod a csodát:-)
10 perc alatt egy minibosshoz sincs idõ eljutni, az nem játék:-)

Az volt a játék, amikor az erdei õrt csetkeltük negyedórán keresztül, aztán otthagytuk a francba, ráuntunk, hogy rendszeresen maxra gyógyította magát:-)
Meg amikor a bolond elfemmel elmentem az õrült ogre-jégúr párost levadászni, s az ogréval végeztem néhány másodperc alatt, jégúrnál meg beleizzadtam a gomb nyomogatásba, a boss körbe röhögte a homályos arcaniás-jégmágiás tudományomat xD

Még attól az örömtõl is megfosztottak bennünket, hogy a karakterek dicsõséglistáit böngészgessük.
Az árnyharcosomra nagyon büszke voltam, pedig alapvetõen inkább mágiapárti vagyok a hasonló játékokban.
A shadow warriort a kovácsolás miatt indítottam, de egészen megszerettem (bár a nagykalapácsos-földrengetõs effect nélkül talán még jobb lenne)
EE szerveren Waandorey elõtt csak magasabb szintûek voltak a ranglistán, s már valahol a 10. hely környékén járt, amikor bezárták az oldalt.
Jelentõsége persze nem sok volt, de azért jó volt, mert úgy érezhetted a karaktered "valaki" a tömegben :-)

Te is tudod, hogy ez a végszó :P
Én benne vagyok a játékban, néha játszok vele de max. 10 perc mert utána már tényleg unalmas :D
Ami azt illeti én gondoltam erre és van egy hely amit mindig törlök ha vmit látni akarok xD
Fantusz
A játék kezdetben érdekes, hangulatos, nem titkoltan a Diablo2-re hajaz.
De miután végigjártad a pályát, maradnak a karaktervariálási lehetõségek, és a jó-gonosz oldal cseréje, de sok különbség nincs, monotonná válik az egész.
Az Ascaron becsõdölése miatt magárahagyták a Sacred 2-t, amíg úm. törõdtek vele, addig a patchekkel általában becsempésztek mindíg valami újdonságot is.
Igy lett a Karácsonyi küldetés, amit az aktualitásnak megfelelõen lecseréltek Húsvéti küldetésre, minibossokat (Fehér griff, Fagyúr, Lángúr, Méregúr , stb.) került a játékba.
Variáltak a játékmeneten, amivel nem mindíg arattak osztatlan sikert, megszüntették pl. a lehetõségét, hogy kereskedõktõl vásárolhasson szet darabokat a játékos, s a bossok erejével is variáltak idõnként, ami nem mindíg sikerült jól. Volt példa rá, hogy az erdei õrt egy szakasz sem tudta legyõzni, a méregúr még rosszabb volt, ott sokan elvéreztek, a fõinkvizítor sebzésvisszaverése max életerõrõl egy pillanat alatt végzett a karakterrel.
A lényeg az volt, hogy foglalkoztak a játékkal, s idõnként újítottak rajta.
Az Ice&Blood megjelenése elõtt még elõjegyzéseket is felvettek a magyar verzióra, s kb. 2 héttel az igért megjelenés elõtt bedobták, hogy nem is készül. Ezt az átvágást sokan nem nyelték le, s néhány nap alatt kiürültek az amúgy sem nyüzsgõ szerverek.
Közben elõállt az a ismétcsak "dicséretes" helyzet, hogy külföldön olcsóbb volt a játék a kiegészítõvel együtt, mint itthon az alap (plusz egy elég visszataszító igéret, hogy majd egyszer itthon is megvásárolhatjuk a Gold verziót - ha már nyugaton nem tudják eladni).
A fanatikusok megvették az angol nyelvû alapot, a kiegészítõvel, s EU szervereken játszottak tovább, de a többség abbahagyta a játékot, s ezért üresek a magyar, lengyel szerverek.

Közben eszembe jutott a jelszó, s felmentem zárt netre, de egyetlen lengyel szédelgett csak a harcmezõn.
Ki sem mertem menni a szigetrõl, mert abban sem voltam biztos, hogy tudom-e még irányítani a karaktert rendesen.
Jónéhány hónap kihagyás után magyarokkal játszva talán elkalandoznék picit a világban, de egyedül unalmas, hisz nem nagyon van olyan hely, ahol még nem jártunk :-)
Az is igaz, hogy a karaktereimhez is tudok ragaszkodni, egy új kari indításához törölni kellene valamelyiket - de melyiket? :-)

De hogy mindenki megunja..... de kösz, gondoltam hogy valami ilyesmi lehet.... na mind1

Pervert Alien ;)

Ha kicsit visszaolvasol megleled a választ...de mindegy majd elmagyarázom. Rém egyszerû a dolog, már senki sem játszik vele...a kiegészítõ körül történtek után fõleg, de tulajdonképpen elõtte sem volt valami nagy tömeg. A másik ok, mert egy idõ után unalmassá vált...néha felnézek a multira de gyorsan megunom egyedül.
Én csak azt nem értem, hogy a Sacred 2 Multiplayer-ben miért nincsenek játékosok?! ( max 1-2 játékost látni az mi??!!) felment simán a 2.43 patch, szépen megy a játék meg minden, de Multin.. nincs játékos....... -_-

Pervert Alien ;)

Még vannak szerverek :d és sztem lesznek is...úgy láttam a lengyeleknél Ice&Blood is van xD csak minket hagytak ki belõle...nah mind1. Egyébként azóta találtam sárga állat fejet abból maci lett...le tudja bénítani az ellenfeleket, és kb. a skorpió erején van csak kicsit lassabban üt :D egész jó .
Ha esetleg eszedbe jut a jelszavad akkor jelezd és játszhatnánk megint egy kicsit...hátha megint öngyilkos lesz valakinek a karaktere :P
Nálam bevált a kompatibilitási üzemmódban való futtatás ( Wxp, sp2 ). Sokan írták, hogy rendszergazdaként is futtasd a játékot, nekem az nem számított. Amit még tettem, az ezen az oldalon van leírva. Talán ez segített, nem tudom... de egy próbát megér.
Arra tudtok valami megoldást, hogy win 7 alatt allandóan lefagy, windows megoldás keres a prolémára címen.
Köszönöm a választ, igen többek közt ez is baj volt, de sikerült szerencsére megoldani - mint általában: a géppel, programmal nem volt baj, csak a felhasználóval.... :)
A update + lassulás dolognál nem az zavart be hogy 2.40 patch-tõl lehetõvé válik a physx grafikai opció, az esetleg be lett kapcsolva?