Sacred 2: Fallen Angel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem az eredeti gyûjtõi angol verzió van meg és semmilyen gondom nem volt vele Win7 64 bit alatt
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Srácok.
Ennek a játéknak az instabilitásán segít valamit a 2.4-es patch? Jó áron meg tudnám venni a cuccost, de ha legal verzió is ekkora szar, akkor hagyom inkább a piccsbe.
Kilépésekkor, teleportálásokkor, átlépés egy másik helyszínre = 10 esetbõl 8-ban fekete képernyõt kapok, csak a kurzor látszik. Ilyenkor a feladatkezelõvel tudom bezárni, és a legutolsó teljesített küldetésem is elveszik. (2.34-el használom)
Emlékszem anno ugyanez volt a problémám a játékkal, csak akkor még más HW-n.
Olvastam hogy nem igazán kedveli a win7 64-et, és ha átlõjjük xp sp3 kompatibilitás módba az exet, az orvosolja ezen problémákat. Hát nálam nem.
Ennek a játéknak az instabilitásán segít valamit a 2.4-es patch? Jó áron meg tudnám venni a cuccost, de ha legal verzió is ekkora szar, akkor hagyom inkább a piccsbe.
Kilépésekkor, teleportálásokkor, átlépés egy másik helyszínre = 10 esetbõl 8-ban fekete képernyõt kapok, csak a kurzor látszik. Ilyenkor a feladatkezelõvel tudom bezárni, és a legutolsó teljesített küldetésem is elveszik. (2.34-el használom)
Emlékszem anno ugyanez volt a problémám a játékkal, csak akkor még más HW-n.
Olvastam hogy nem igazán kedveli a win7 64-et, és ha átlõjjük xp sp3 kompatibilitás módba az exet, az orvosolja ezen problémákat. Hát nálam nem.
Sziasztok! Hogy áll RaveAir a magyarítással?
Én már régebben is olvastam valami hasonlót, de azt hittem (...talán hiszem is...)hogy FAKE! a dolog. Sacredwikin például már "saját oldala" is van :D
Például ez a hozzászólás
Sajnos itt most kevesen lézengünk, de amennyiben az oldal alsó részén a "Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:" keresõbe beírod, hogy "árnyharcos", akkor találsz még a régi szép idõkbõl hozzászólásokat.:D
Lehet keresni hozzászólások számára is, mert elõfordulhat, hogy a kérdés lesz érdekes, viszont a válaszra rá kell keresni.
Akkor csak az illetõ HSZ számát írd be, néha én is így keresek az SG fórumaiban.
Vagy egy kis angol tudással ezt javasolnám ...
Sajnos itt most kevesen lézengünk, de amennyiben az oldal alsó részén a "Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:" keresõbe beírod, hogy "árnyharcos", akkor találsz még a régi szép idõkbõl hozzászólásokat.:D
Lehet keresni hozzászólások számára is, mert elõfordulhat, hogy a kérdés lesz érdekes, viszont a válaszra rá kell keresni.
Akkor csak az illetõ HSZ számát írd be, néha én is így keresek az SG fórumaiban.
Vagy egy kis angol tudással ezt javasolnám ...
Sziasztok!
Lehet,hogy rossz helyen járok,de ha nem akkor is segítsetek pls!
Árnyharcossal játszok és kérdezném,hogy mi a legjobb?(ez az elsõ ilyen játék amivel játszok és szeretném a segítségetek kérni!)
Üdv.:K3chk3
Lehet,hogy rossz helyen járok,de ha nem akkor is segítsetek pls!
Árnyharcossal játszok és kérdezném,hogy mi a legjobb?(ez az elsõ ilyen játék amivel játszok és szeretném a segítségetek kérni!)
Üdv.:K3chk3
Akkor várom türelemmel amíg teljesen 100%-os lesz a , magyarítás! Addig meg tanulok angolul! :D
Köszönöm a segítséget!
Nem sokat kellett volna visszakeresned a hozzászólásokban.
Igen, jelenleg RaveAir foglakozik a magyarításával.
Olvass vissza, képeket is találsz errõl, a CM patch már tartalmazza a magyar nyelvi lokalizációt is...(jelenleg még csak részben magyar!)
Igen, jelenleg RaveAir foglakozik a magyarításával.
Olvass vissza, képeket is találsz errõl, a CM patch már tartalmazza a magyar nyelvi lokalizációt is...(jelenleg még csak részben magyar!)
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy készült-e a Sacred 2 kiegészítõjéhez magyarítás?
Azt szeretném megkérdezni, hogy készült-e a Sacred 2 kiegészítõjéhez magyarítás?
Hát jó lenne, ha értékelnék végre a készítõk , hogy a lelkes játékosok próbálják helyrehozni amit ÕK elszúrtak xD De ez szerintem nem valószínû...a Koch (vagy nemtom ki...már nem tudom követni xD) szerintem végleg lemondott a játékról, a Sacred 3 is elvileg készül...de még semmit sem láttunk belõle.
Viszont nem szeretném elkiabálni, de valami kis jel arra enged következtetni, hogy CM patch-el a jövõben talán lehet online nyomatni a játékot.<#buck>#buck>
Sajnálom, hogy ilyen gondok vannak, nálam XP-n futott elég sokáig az általad is használt verzió.(Amíg nem kaptam meg az eredeti kiegészítõt Angliából, kb. 2 hónapig...)
Igen, nálam is u.azok a problémák jelentkeztek a friss file használatánál.
Igen, nálam is u.azok a problémák jelentkeztek a friss file használatánál.
Ezt az oldalt én is megtaláltam, de nem igazán mûködött ez sem. Most újratelepítettem az egészet, aztán amikor a grafikát állítanám feljebb és rámegyek, hogy elfogadás, akkor is szépen kilép a játékból és semmi (korábban ez legalább még mûködött), ha visszalépek nem változtatta meg a beállításokat. Azt hiszem én feladom, túl sok gond van ezzel a játékkal <#sir>#sir>
A friss magyarítással kapcsolatban: Még gyorsan kipróbáltam, de nálam eltûnt néhány szöveg (fõmenüben a multiplayer opcióban nem volt felirat, fegyverek, páncélok támadó/védõértéke, kilépésnél a Mentés és kilépés szintén üres volt)
A friss magyarítással kapcsolatban: Még gyorsan kipróbáltam, de nálam eltûnt néhány szöveg (fõmenüben a multiplayer opcióban nem volt felirat, fegyverek, páncélok támadó/védõértéke, kilépésnél a Mentés és kilépés szintén üres volt)
Igen, köszönöm, én megkaptam.
Még valami kis gond lehet az összefésüléssel, levélben válaszoltam...
Még valami kis gond lehet az összefésüléssel, levélben válaszoltam...
#9597-es HSZ talán segíthet, volt akinek segített és normálisan mûködött.
Az itt leírtakat mindenképpen olvad el, én most XP-n futtatom...
Az itt leírtakat mindenképpen olvad el, én most XP-n futtatom...
Nekem lenne még egy másik problémám is. Most hogy több idõm van, tudtam volna többet játszani vele, de kb. 20-30 percenként összeomlik a játék hibaüzenet nélkül (Win 7 64 bit) és így elég nehezen tudok vele haladni. Rákerestem és láttam, hogy Win 7 alatt másoknál is jelentkezik a probléma. Erre tud valaki megoldást? Próbáltam már kompatibilis üzemmódban futtatni (XP sp2 és sp3) de úgy sem jó.
Adnék egy kis helyzetjelentést a fordítással kapcsolatban. A rossz hír, hogy az elõzõ verzióhoz képest nem tudtam sokat haladni, de a problémáimmal nem terhelnélek titeket.
Azonban a héten letöltöttem egy új frissítést, és az abban lévõ angol szövegeket próbálom összefésülni a mostani magyar verzióval. Remélem, hogy ez majd megold néhány problémát. Jelenleg 11000 sort néztem át a 63000-bõl. Remélhetõleg a héten megleszek vele, és a visszajelzõ teszterek kapnak majd belõle egy verziót.
Azonban a héten letöltöttem egy új frissítést, és az abban lévõ angol szövegeket próbálom összefésülni a mostani magyar verzióval. Remélem, hogy ez majd megold néhány problémát. Jelenleg 11000 sort néztem át a 63000-bõl. Remélhetõleg a héten megleszek vele, és a visszajelzõ teszterek kapnak majd belõle egy verziót.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Az a vicc, hogy simán be tudtam aktiválni és egyjátékosban módban tudok játszani, csak profilt nem tudok létre hozni. Na mindegy azért köszi.
Ha röviden kellene megfogalmaznom, akkor az a véleményem, hogy u.az a global.res file máshogy viselkedik az en_UK mappában(ott JÓ!), mint a CM patch által létrehozott hu_HU mappa fájlkörnyezetében.
Tehát a CM patch hozza ezt a hibát sajnos, valami ott van elszúrva...
Csak itt az a gond, hogy az a global.res, amit átküldtél nekem, az viszont tényleg hibás volt.
Azóta RaveAir küldött nekem egy másikat és az, az en_UK mappában tökéletes, viszont, ha berakom a CM patch által létrehozott és telepített hu_HU mappába, akkor már u.az a file másként viselkedik, vagyis ott helytelen naplóbejegyzések jelennek meg, tehát akkor már rosszul kezeli azt a fájlt!
Onnex:
Ezzel nem tudunk most itt kezdeni semmit sajnos, mert nekem is van eredeti magyar alapjátékom is, de ellenõrizni nem tudom, hogy online mi a helyzet vele (régebben jó volt), mert jelenleg egy erdeti CE + I&B van nálam telepítve...
Ha a játék online regisztrációját elfogadta, tehát a telepítéskor megadtad és azzal tudsz játszani egyjátékos módban, akkor nem értem, mert ebben az esetben a kódod JÓ!
Szóval nekem ez nem világos...
Tehát a CM patch hozza ezt a hibát sajnos, valami ott van elszúrva...
Csak itt az a gond, hogy az a global.res, amit átküldtél nekem, az viszont tényleg hibás volt.
Azóta RaveAir küldött nekem egy másikat és az, az en_UK mappában tökéletes, viszont, ha berakom a CM patch által létrehozott és telepített hu_HU mappába, akkor már u.az a file másként viselkedik, vagyis ott helytelen naplóbejegyzések jelennek meg, tehát akkor már rosszul kezeli azt a fájlt!
Onnex:
Ezzel nem tudunk most itt kezdeni semmit sajnos, mert nekem is van eredeti magyar alapjátékom is, de ellenõrizni nem tudom, hogy online mi a helyzet vele (régebben jó volt), mert jelenleg egy erdeti CE + I&B van nálam telepítve...
Ha a játék online regisztrációját elfogadta, tehát a telepítéskor megadtad és azzal tudsz játszani egyjátékos módban, akkor nem értem, mert ebben az esetben a kódod JÓ!
Szóval nekem ez nem világos...
Nálam ebben is maradt egy fura bejegyzés (csak ha a CM patch is fönt van), illetve amit RaveAir küldött frissen abban is benne van az az egy. De így már nem olyan rossz a helyzet.
Sziasztok!
A következõ problémába futottam. Megvettem a játékot boltban, feltelepítettem és felraktam a patchet 2.43, de amikor online játéknál profilt akarok létrehozni a következõ hibaüzenet jelenik meg: az aktivációs kód érvénytelen (22). Többször leellenõriztem de minden stimmel. Azért gondolom, hogy valami gebasz lehet, mivel másik két embernél is hasonló probléma lépett fel. Ebben kérnék segítséget.
Üdv!
A következõ problémába futottam. Megvettem a játékot boltban, feltelepítettem és felraktam a patchet 2.43, de amikor online játéknál profilt akarok létrehozni a következõ hibaüzenet jelenik meg: az aktivációs kód érvénytelen (22). Többször leellenõriztem de minden stimmel. Azért gondolom, hogy valami gebasz lehet, mivel másik két embernél is hasonló probléma lépett fel. Ebben kérnék segítséget.
Üdv!
Megkaptam azt az általad küldött global.res-t és igen, azzal nekem is hibás!
Szóval ezek szerint mind a 2 CM patch rossz fájlt tesz be, de megvárom a Te visszajelzésedet, hogy amit én átküldtem neked, az valóban jó nálad, vagy sem...
Szóval ezek szerint mind a 2 CM patch rossz fájlt tesz be, de megvárom a Te visszajelzésedet, hogy amit én átküldtem neked, az valóban jó nálad, vagy sem...
Elnézést a sok hiba miatt az elõzõ hozzászólásomban, de nagyon gyorsan írtam, rohanok!
És véleményem szerint az a global.res, ami a v120-as patch feltesz, HIBÁS!
Azt is megmondom, hogy miért.
Én már azt a global.res-t, aminek az értékét és dátumát jeleztem elõzõleg már beraktam magamnak az en_UK mappába és amikor a v120-as patch-et telepítem, akkor a telepítõ kiírja nálam, hogy már magyar a global.res van benne, tehát ezért nem is teszi bele nekem az általad írt fájlt...
Az a helyzet, hogy az angolról magyarra fordításnál a global.res fájlnak egyre nagyobb értéket kellene mutatnia, ezt a nyelvi sajátosságok miatt írom, mivel én is fordítottam játékot sok szöveggel és ez az általános tapasztalat.
Tehát szerintem az a fájl hibás, mert késõbbi dátumozású ugyan, de kisebb az értéke, mint amit én használok (RaveAir -tól kaptam tesztelésre és nem a patch tette bele a játékba) és ez nekem enyhén szólva nem tetszik...
Szóval nyomasd át nekem azt a fájlt, mert a CM patch készítõinek talán jelezni kellene, ha hibás.)megnézem, de szerintem nálam is rossz lesz)
[email protected] címre
Ha nálam is hibás az eredeti játékkal és a 2.65.2-vel, akkor jelezni kellene talán a CM-es fiúknak, de majd ezt RaveAir eldönt.
Írd meg a címedet, mert én pedig átküldöm neked azt, amit én használok és nem hibás a naplóban sem...
Azt is megmondom, hogy miért.
Én már azt a global.res-t, aminek az értékét és dátumát jeleztem elõzõleg már beraktam magamnak az en_UK mappába és amikor a v120-as patch-et telepítem, akkor a telepítõ kiírja nálam, hogy már magyar a global.res van benne, tehát ezért nem is teszi bele nekem az általad írt fájlt...
Az a helyzet, hogy az angolról magyarra fordításnál a global.res fájlnak egyre nagyobb értéket kellene mutatnia, ezt a nyelvi sajátosságok miatt írom, mivel én is fordítottam játékot sok szöveggel és ez az általános tapasztalat.
Tehát szerintem az a fájl hibás, mert késõbbi dátumozású ugyan, de kisebb az értéke, mint amit én használok (RaveAir -tól kaptam tesztelésre és nem a patch tette bele a játékba) és ez nekem enyhén szólva nem tetszik...
Szóval nyomasd át nekem azt a fájlt, mert a CM patch készítõinek talán jelezni kellene, ha hibás.)megnézem, de szerintem nálam is rossz lesz)
[email protected] címre
Ha nálam is hibás az eredeti játékkal és a 2.65.2-vel, akkor jelezni kellene talán a CM-es fiúknak, de majd ezt RaveAir eldönt.
Írd meg a címedet, mert én pedig átküldöm neked azt, amit én használok és nem hibás a naplóban sem...
Akkor az már egy újabb global.res, nekem az nincs is meg.
Én is a v120-at tettem most fel és nálam a hu_HU mappában az általam írt értékkel rendelkezõ fájl van.
Ezt nem értem, egyeznie kellene az értékének az enyémmel.
Én is a v120-at tettem most fel és nálam a hu_HU mappában az általam írt értékkel rendelkezõ fájl van.
Ezt nem értem, egyeznie kellene az értékének az enyémmel.
Próbáltam úgy is, hogy csak a global.res-t beteszem az eredeti en_UK mappába de úgy se jó. Illetve nekem 3 729 829 az értéke és 2011.04.30 a dátum (v0120-as CM patch rakta fel)
Egyébként, ha a CM patch használatánál az en_UK mappába (is) beteszed azt a magyar-angol TC-ben 3 788 344 értékû, 2011.02.27-i dátumozású global.res fájlt, akkor nem lesz hibás szerintem és nem idegesít kicsit sem.
Az angolt elmented, aztán mehet a móka... :D
Az angolt elmented, aztán mehet a móka... :D
Értem, akkor még ezt a karakter ügyet megpróbálom én is majd "megszakérteni", bár az eredeti játékomba most nem szívesen piszkálok bele...
Most majd én is a tesztet a CM patch-el folytatom, megnézem, hogy milyen hatással vannak a karakterek tulajdonságaira és lényegesen mit változtatnak, bár a készítõk oldalán ez le van írva:
Itt, de gondolom olvastad...
Most majd én is a tesztet a CM patch-el folytatom, megnézem, hogy milyen hatással vannak a karakterek tulajdonságaira és lényegesen mit változtatnak, bár a készítõk oldalán ez le van írva:
Itt, de gondolom olvastad...
Úgy látszik, hogy a CM patch + 2.65.1 miatt vannak ezek a bejegyzések. Miután leszedtem róla (magyar global.res-t az en_UK mappába raktam), indítottam egy új karaktert és már nem voltak ott, miután újra visszaraktam ismét ott voltak. Mindegy végül is nem olyan zavaró.
Nálam sincs õ û karakter (Win7 SP1 64-bites magyar)
Nálam sincs õ û karakter (Win7 SP1 64-bites magyar)
Az ilyen "<int> Blind Guardian" és társai problémák azzal a megoldással, hogy a patch-et eltávolítod és csak a global.res fájlt használod, a naplóban nem fognak jelentkezni.
Az a kérdés, hogy ez tényleg a 2.65.1 miatt van, vagy más oka van.
Szerintem...<#confused>#confused>
Az a kérdés, hogy ez tényleg a 2.65.1 miatt van, vagy más oka van.
Szerintem...<#confused>#confused>
Nos, a következõ a helyzet...
Nálam jelenleg eredeti CE + I&B + ELITE van telepítve és most újra felraktam a CM patch-et.(Csak a "mixelt" global.res volt nálam idáig cserélve és úgy teszteltem)
Az a helyzet, hogy a CM patch telepítése után valóban létrehozott egy hu_HU mappát, viszont az en_UK mappát is érintetlenül hagyja a patch.(eltávolításnál marad csak az en_UK!)
Szóval én sem írtam pontosan az elõzõekben a dolgot, elnézést kérek...
Egyébként nálam a legújabb 2.56.2-es patch van a játékon, mivel csak azzal tudok online kapcsolódni.
A naplóban nekem nem jelentkezik az általad említett probléma, de lehet, hogy a 2.65.1 miatt van talán?
Nem tudom, de a patch-et el kellene távolítani és csak azt a global.res fájlt kellene cserélni ami ebben van (eltávolítás elõtt menteni a global.res-t, majd eltávolítás után visszatenni az en_UK mappába!) és akkor megnézni, hogy jelentkezik ez a probléma, vagy sem.
Ezt talán azért érdemes megnézni, mert a CM patch belenyúl a mappába is (grafika) és még mást is átír a hu_HU mappán belül is.
Nálad van hosszú "õ" és "û" betû a feliratokban?
Nálam nincs, de elvileg ez lehet a windows problémája is.(nálam magyar XP-n fut jelenleg)
Nálam jelenleg eredeti CE + I&B + ELITE van telepítve és most újra felraktam a CM patch-et.(Csak a "mixelt" global.res volt nálam idáig cserélve és úgy teszteltem)
Az a helyzet, hogy a CM patch telepítése után valóban létrehozott egy hu_HU mappát, viszont az en_UK mappát is érintetlenül hagyja a patch.(eltávolításnál marad csak az en_UK!)
Szóval én sem írtam pontosan az elõzõekben a dolgot, elnézést kérek...
Egyébként nálam a legújabb 2.56.2-es patch van a játékon, mivel csak azzal tudok online kapcsolódni.
A naplóban nekem nem jelentkezik az általad említett probléma, de lehet, hogy a 2.65.1 miatt van talán?
Nem tudom, de a patch-et el kellene távolítani és csak azt a global.res fájlt kellene cserélni ami ebben van (eltávolítás elõtt menteni a global.res-t, majd eltávolítás után visszatenni az en_UK mappába!) és akkor megnézni, hogy jelentkezik ez a probléma, vagy sem.
Ezt talán azért érdemes megnézni, mert a CM patch belenyúl a
Nálad van hosszú "õ" és "û" betû a feliratokban?
Nálam nincs, de elvileg ez lehet a windows problémája is.(nálam magyar XP-n fut jelenleg)
RaveAir küldte a CM patc-et, miután írtam neki. Õ a v0110 verziót linkelte, kipróbáltam, aztán újratelepítettem a játékot és utána pedig a v0120-as verziót telepítettem amit a készítõk oldaláról szedtem, ez is felrakja a magyarítást. Viszont nekem mindkét verzió létrehozott egy hu_HU mappát és a Rendszerleíró adatbázisban is átírta a nyelvet, de nem ismeri fel.
RELOADED verziót raktam fel és a játék DVD-jén is en_UK mappa van + Elite grafikus csomag + I&B és en_UK mappát kaptam.
A naplóban amik elõtt <int> elõtag van nem hiszem, hogy a kieghez tartozik, mert ha angolul hagyom, akkor nincsenek ilyen bejegyzések. Viszont a "<int> Blind Guardian" bejegyzést még a térkép is jelöli egy szürke karikával a fõvárosban. A többit pedig csak a napló (és új karakter kezdésekor egybõl ott vannak).
RELOADED verziót raktam fel és a játék DVD-jén is en_UK mappa van + Elite grafikus csomag + I&B és en_UK mappát kaptam.
A naplóban amik elõtt <int> elõtag van nem hiszem, hogy a kieghez tartozik, mert ha angolul hagyom, akkor nincsenek ilyen bejegyzések. Viszont a "<int> Blind Guardian" bejegyzést még a térkép is jelöli egy szürke karikával a fõvárosban. A többit pedig csak a napló (és új karakter kezdésekor egybõl ott vannak).
Nem értem, mert a RELOADED telepítése után "en_En" mappának kellett volna létrejönnie és a CM patch ennek a mappának a nevét nem írja át, csak belenyúl és beteszi többek között a global.res fájlt is, amit RaveAir jelenleg is fordít és az még csak részben magyar...
Tehát szerintem jó ez így, amit a képen látok, de írjál RaveAir címére, mert lehet, hogy van újabb CM patch elérhetõség is./Vagy egy új global.res fájl/
(Te is tesztelhetsz, ha van kedved és idõd.)
Szerintem a naplóban azok a küldetések, amik a kiegészítõ szövegéhez tartoznak és nem lettek még fordítva, természetesen angol szöveggel jelennek meg.
Szóval nekem a virágbolti és az eredeti verzióval is a telepítés után "csípõbõl" en_EN mappa jött létre és azt a CM patch nem változtatta meg, ahogy azt írtam már.
Keress rá a #9568-ös hozzászólásra és ott megtalálod RaveAir címét.
Tehát szerintem jó ez így, amit a képen látok, de írjál RaveAir címére, mert lehet, hogy van újabb CM patch elérhetõség is./Vagy egy új global.res fájl/
(Te is tesztelhetsz, ha van kedved és idõd.)
Szerintem a naplóban azok a küldetések, amik a kiegészítõ szövegéhez tartoznak és nem lettek még fordítva, természetesen angol szöveggel jelennek meg.
Szóval nekem a virágbolti és az eredeti verzióval is a telepítés után "csípõbõl" en_EN mappa jött létre és azt a CM patch nem változtatta meg, ahogy azt írtam már.
Keress rá a #9568-ös hozzászólásra és ott megtalálod RaveAir címét.
Hoppá nem ment el a kép:
http://www.kephost.com/view3.php?filename=uwqka0spmslaxmbpdl6y.bmp
http://www.kephost.com/view3.php?filename=uwqka0spmslaxmbpdl6y.bmp
Nah játék felrakva, Cm patch szintén. Miután telepítettem, nem lett magyar, pedig a registriben átírta a bejegyzést hu_HU-ra, mégis az angol nyelv mappáját használja. Ezért a hu_HU mappát átneveztem en_En-re, így végül magyar lett. Viszont nálam a napló produkál érdekes bejegyzéseket:
Ez vajon jól van így?
Ez vajon jól van így?
#9573!
Képek errõl...
Képek errõl...
A Community Patch felrakható mivel a verzió 2.65.1 lesz, de olvasd el Te is a #9695-ös hozzászólást, mert van már "félig magyar feliratozást tartalmazó Community Patch is...
Nekem is van eredeti magyar verzióm és eredeti CE + Ice & Blood kiegészítõm is.
Ettõl függetlenül kipróbáltam azt a virágbolti verziót is, különben nem írtam volna errõl.<#wink>#wink>
Nekem is van eredeti magyar verzióm és eredeti CE + Ice & Blood kiegészítõm is.
Ettõl függetlenül kipróbáltam azt a virágbolti verziót is, különben nem írtam volna errõl.<#wink>#wink>
Ok, köszi akkor nekiállok letölteni az anogl alapjátékot.
Még annyit, hogy akkor így tört verzióra gond nélkül felrakható a Community Patch? Ahhoz gondolom nem kell crack.
Még annyit, hogy akkor így tört verzióra gond nélkül felrakható a Community Patch? Ahhoz gondolom nem kell crack.
Nem, sajnos nem megoldható...
Ha minden kötél szakad, akkor SPAM/OFF/WAREZ utolsó hozzászólást olvasd el.
Ha minden kötél szakad, akkor SPAM/OFF/WAREZ utolsó hozzászólást olvasd el.
Üdv!
Szeretnék újra belevágni a Sacred 2-be, ezúttal már az Ice & blooddal együtt. Megvan az alapjáték eredetiben, magyarul, ha jól emlékszem régebben úgy volt, hogy erre nem lehet feltelepíteni a kieget (amibõl már a tört verzió van meg). Megoldható már, hogy a magyar alapra rá lehessen tenni, vagy szedjem le az angolt?
Szeretnék újra belevágni a Sacred 2-be, ezúttal már az Ice & blooddal együtt. Megvan az alapjáték eredetiben, magyarul, ha jól emlékszem régebben úgy volt, hogy erre nem lehet feltelepíteni a kieget (amibõl már a tört verzió van meg). Megoldható már, hogy a magyar alapra rá lehessen tenni, vagy szedjem le az angolt?
már tárgytalan...
aki esetleg ilyen hibával találkozik, az ne csessze el úgy mint én, nálam az volt a baj h az Ati gyártmányú, de Msi kártyához az AMD/Ati oldalról frissítettem a driver-t... ugyanúgy catalyst control center, csak mégse volt jó az enyémhez. Mindent helyrehozott! :)
aki esetleg ilyen hibával találkozik, az ne csessze el úgy mint én, nálam az volt a baj h az Ati gyártmányú, de Msi kártyához az AMD/Ati oldalról frissítettem a driver-t... ugyanúgy catalyst control center, csak mégse volt jó az enyémhez. Mindent helyrehozott! :)
Sziasztok!
Felraktam a Sacred2 alapverzióját, kieg és patch nélkül, és már másfél napja szórakozok vele, mert olyan problémám van, hogy menüben lévõ karakter átlátszó, valamint a játékban a tûzön kívül minden fekete. VGA driver frissítve, valamint találtam olyan megoldási lehetõségeket neten, hogy -nocpubinding paranccsal kell indítani a parancsikont, vagy rendszergazdaként, vagy xp sp3 kompatibilitási módban. Az egyetlen gond, hogy egyik módszerrel sem javult meg, a patch meg szivat mert mindig kiírja hogy vmelyik .dll fájlt nem lehet törölni. Nem tudom hogy találkoztatok-e már ezzel a problémával, fórumon belül pont ilyet nem találtam.
Ami okozhatja az gondolom az op-rendszer (win7 32bit) vagy a vga lehet (Msi hd3850)
Plííz segítsetek! Elõre is köszönöm.
ui.: azért fura mert haveromnak ugyanez a verzió (õ adta kölcsön) telepítés után simán megy mindenféle állítgatás NÉLKÜL!
Felraktam a Sacred2 alapverzióját, kieg és patch nélkül, és már másfél napja szórakozok vele, mert olyan problémám van, hogy menüben lévõ karakter átlátszó, valamint a játékban a tûzön kívül minden fekete. VGA driver frissítve, valamint találtam olyan megoldási lehetõségeket neten, hogy -nocpubinding paranccsal kell indítani a parancsikont, vagy rendszergazdaként, vagy xp sp3 kompatibilitási módban. Az egyetlen gond, hogy egyik módszerrel sem javult meg, a patch meg szivat mert mindig kiírja hogy vmelyik .dll fájlt nem lehet törölni. Nem tudom hogy találkoztatok-e már ezzel a problémával, fórumon belül pont ilyet nem találtam.
Ami okozhatja az gondolom az op-rendszer (win7 32bit) vagy a vga lehet (Msi hd3850)
Plííz segítsetek! Elõre is köszönöm.
ui.: azért fura mert haveromnak ugyanez a verzió (õ adta kölcsön) telepítés után simán megy mindenféle állítgatás NÉLKÜL!
Esetleg próbáld meg az harci vetõdést (Belligerent Vault). Az Ice&blood titkos helyére el lehet vele jutni...hátha itt is segít :D Ha nem falon kell átugrani akkor elvileg mûködik.
akkor én ráfáztam rendesen, mert nekem shadow warriorom van és eszemben sincs elõlrõl kezdeni 125. szinten :)
Sziasztok,inkvizítort kezdtem,és az érdekelne milyen tulajdonságokra érdemes rakni? Hátborzongató inkvizíciót erõsítem fõleg + aljas alvilágot.Szálfegyvereket használok,ki is van rakva a szálfegyverhasználat ...Ravasz hatalmat teljesen mellõzöm.<#idiota>#idiota><#confused>#confused>
Sziasztok!
A Sacred 2 miért lép ki betöltéskor "connecting to local server" szöveg után?
A Sacred 2 miért lép ki betöltéskor "connecting to local server" szöveg után?
Shadow step (árnylépés) esetleg? Az az elf egyik képessége...vagy ha teleportálni akarnak akk ott van a driád forest fly (sprint) képessége :)
Majd ráveszem magam h újratelepítsem az ice&bloodot akk kipróbálom...köszi a tippet:)
Majd ráveszem magam h újratelepítsem az ice&bloodot akk kipróbálom...köszi a tippet:)
valami shadow jump képességet is emlegettek, amivel teleportálni lehet és így elérni egy tutajt a kerítés túloldalán a templom déli falánál.