Celebrityspotting

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McGrady
osztálykiránduláson nem kisebb egyéniséggel találkoztam mint Somával 😄D
kép meg videó is készült róla (by oszttársaim)

Kuss!-magyarázta.

milyen igazad van😛PP

kussmá
ték
Voltan
Ezen kár vitázni, a Depresszió tényleg szar 😛

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

banok
ma láttam Kapocs Zsókát a Westendben...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

DanielT
Loál, barátom, kb 15 éve voltam utoljára diszkóban 😊 szóval valóban mondhatod, de minek? 😊

Egyébként letöltöttem egy számukat a weboldalról, annyira nem szar a zenéjük mint a nevük 😊 A szöveg übergyenge, de a hangszerelés elég korrekt.
elsétáltam egy tükör elõtt |:

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Shongi
És az is jó, hogy jól átlátja a témát, hiába, most mondhatnám hogy diszkópatkány, de minek😊

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

örülök, h gyorsan ítélsz^^
DanielT
Ebbõl nem lesz flém, mert ennyit tudok a témához hozzászólni, ezt is csak tippeltem, mármint, hogy zenekar. Azt, pedig, hogy szar, simán levettem a nevébõl <#vigyor1>
flémt akarsz?<#gonosz1>
DanielT
Én tudom! 😛 Valami szar zenekar 😄
a Depresszió énekese, és most kérdezd meg h mi a faszom az a depressszió😄
RatBaG
ki a faszom az a halász feri? <#fejvakaras>

Per Aspera Ad Inferi.

ma láttam Halász Ferit a Blue River állóhajón Armada-koncerten😄
az öreg Urbán Flóri szállt fel az 1-es villamosra du. 2 tájban az Árpád hídnál.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

<#eljen>

bírom nagyon bandit a hegyrõl.

ZilogR
még jobb: tegnap du. 17:50-kor vergõdök hazafelé - szintén metró: jellegzetes, kissé hadaró, néha már dallamos (éneklõ?) hang, jellegzetes szó végi elfulladásokkal <#idiota>. Felnézek: hát nem a TV Paprikás Bandi a hegyen áll mellettem!? Két haverjával mentek valamerre.

-=ZR=-

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

DanielT
Hát akkor jó nagy büdös paraszt vagy már bocsánat. Hogy jössz te ahhoz, hogy bárkinek is egy fillér kárt okozz, amikor õ azt sem tudja, hogy a világon vagy. Azt nem tudom, egyáltalán hogy juthat ilyen valakinek az eszébe, de az hagyján, még le is írja. Gratulálok!
magus
mekkora egy bekepzelt paraszt meg mindig nem hiszem el

magus
en tuti bevagtam volna teglaval ha latnam h megmeri ezt csinalni

Bucser
mivan megjött a havi?<#hehe>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Dichter
Fölösleges, de azért elmondtad te is <#ravasz1>

PyRex
Én minden nap találkozokilyen emberekkel (televízióban (is) dolgozom), de ettõl most kinek jobb? Nem csak színészekkel, hanem vezetõkkel, politikusokkal, stb. Naésakkormivan.. Szerintem tök felesleges a topic 😞

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Voltan
Engem meg majdnem fellökött az a tehén Liptay Kalória a West End ben. Én sem vagyok egy kis darab, szóval komoly bravúr volt. Biztos csoki kiárúsítás volt az áruház másik végében, azért sietett úgy.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

GanXstaZoleeWrk
én azt is ha velem 😊

Én csak a Havas tanár úrral találkoztam budán meglepõen nem kioktató stílusban nyomta 😊

Külföldi DJ-kkel sokkal, meglepõen jó fej némelyik, magyarok közül is 1-2. (ez nemtom mennyire celebspot)

Lalával a Kozmixból ittam együtt, valamint a Kristóffal többször is össze lehet futni, na azert vele inkabb semmit 😄

GanXstaZolee#2709

csak ne szólaljon meg, mert egyszerû mint a százasszög. igaz, nem kell hogy b*szás közben szavaljon 😊

LOL 😄

geri15
annyira nem szép csaj, de eltudnám viselni ha õ lakna mellettem ^^

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

DanielT
Minden nap celebszpottoltam, mert ajtószomszédok voltunk😊 Sajnos nem ebben a pózban 😄

Rába Tímea
Gál Gyula, az MKB Veszprém beállósa összetörte a Peugeot 306-osom hátulját...😊
Azóta voltak az apósoméknál a kézisek pincebulin, és folyamatosan kapunk két db éves bérletet😊

Tapolca kis város, így sajnos könnyû összefutni ezekkel a "sztárocskákkal": Postás Józsi, Márió a harmonikás, Tóth "Mega" Vera, Tóth "Mega" Gabi...

Az egyetlen sztár akire büszke vagyok, hogy ismerem és a magyar könnyûzenei piacon sztárnak is tartom, az Zsédenyi Adrienn - nagyon aranyos, jófej csaj, és a férje, Szabolcs is rendes, közvetlen ember, Adrienn öccsével, Balázzsal pedig, mikor van alkalmunk rendesen a Bacardis üveg fenekére nézünk😊

Ezenfelül a környezõ falvakban van a nyaralójuk/lakóházuk ezeknek az arcoknak, Õk szintén gyakran láthatók Tapolcán az üzletekben vagy a piacon:
Fábry Sanyi, Szõke András, Kovács Ákos, Presser Gábor (Õ a nagy piacos), Kern Anrdás, Prinz Gábor, Szeremlei Huba, Csiszár Jenõ...

És ugye ott van exolimpikonunk, Szalay Gyöngyi (most már alpolgármester), akinek a házát mi terveztük😊

Jó móka, hogy egy 30e-s lélekszámú vonzáskörzetre, ennyi nagy arc jut😊

http://gaborszantai.co.uk/

[Walaki]D`Lair
Nebassz, én is pont ugyanott láttam a hoffert 😄😄😄😄 Átnézek a kocsiból és gecc ott hofful 😄😄😄😄😄😄😄😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

az elmúlt 1 hétben kétszer szólítottak le vadidegenek az utcán, hogy "hájjj, te nem Takezó vagy"... celeb vokD:😄
múlt hét pénteken még láttam Eszterházy Pétert (gy.k.: író) a múzeum körúton téblábolni.

na,az szép lehetett. gondolom nem a ferihegyen idõztek, nem?

Petyus_
Tavaly repülõtéren láttam Matthew McCanaughayt + Penelope Cruzt, valamint Ryant a Narancsvidékbõl. =) (videón is megvannak)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

barátokköztös kata (árkád-mediam)
boros lajos (lurdy mellet, zabát 😄)
bocskor (lurdy mellet)
gáspár laci (suliban)
a készátverésbõl aki a buszmegállóba szokott átveregetni (épp próbált átverni..(buszmegálló))
béres alexandra (reptér)
dopeman (edzésen.. 😊)

most csak ennyijut eszembe.. 😞

magus
Úristen

Ó, te jó Ég...

te Torresz Dancsival utaztal egy metron? omfg omffffg

magus
egyszer lattam Szikora Robuskat usa nagykovetsegen. ki akar megerinteni?

banok
Én a budaörsi Tescóban láttam Vujity Tvritkót a gyerekeivel...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ZilogR
Jah, megvan: Torres Dani

-=ZR=-

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

ZilogR
Még talán 1990-ben: Debrecen Arany Bika aljában Nagy Feró és Deák Bill Gyula: autogramot kaptam tõlük az akkori diákigazolványomban található "Tájékoztató" könyvecskére! (Talán még meg is van valamerre!)

Pár hónapja én is épp akkor vásároltam az IKEA-ban, amikor a csirkés fazon az RTL Klub-ról.

De rengeteg ürgétlehet elkapni, ha mászkálsz a városban. Pl.: máj. 1-én a kis spanyol megasztánnal metróztam - nem jut eszembe a neve, de a Desperado-nóta azér' jól hangzott! 😉

-=ZR=-

cSuwwi
Ezer éve volt már, még kis puby voltam, pultosként nyárimeló :|
A pincér éppen bagzott hátul, amikor bejöttek hárman, én vittem ki az étlapot, meg se nézte, egybõl mondta mi kell. Már nem tudom mi volt az, de kérdezte van-e rajta tejföl? Mondom úgy nézek én ki, mint aki tudja? <#idiota> Hát jó lenne tudni...
Mondom ha majd kihozzák kiderül _D
Amikor elmentek, akkor mondta a pingvin hogy ki volt az, ismerõs volt, de nem tudtam biztosan, hogy õ volt az.

Amúgy láttam régebben Culáp Andreát is, de meg nem mondom már hol (nem a tv-ben) :]

shit happens

milyen jó, hogy ez nem az.

DanielT
Miért égtél le 😊 Gyerünk tépd fel a sebeket 😄
cSuwwi
Vizy Andrást vagy hogy hívják, még anno a 100-ból 1-ben (sikeresen kiestem az elsõ körben) -.-
Ill, Jakupcsek Gabi elõtt volt szerencsém leégni még régebben, amikor egy étteremben melózam :|
Ennyi elég is volt a sztárokból :]

shit happens

Királylány
A velvet.hu-n van feljelentõ.

Nagyjából 1 hónapja láttam Somló Tamást a Hunnia moziban, és még pénzt is adtam neki😄DD
sapkafej
én múltkor láttam a Fekete Pákót a Keletinél. Bár nem tuti, hogy õ volt az. Meg Sebeõköt ugyanott.

György

Dichter
Jajj, és majdnem elfelejtettem a kedvencem 😊

Delhusa Gjoni. Vicces volt valamelyik riportmûsorban nézni, ahogy vállalja azt szõke cicababát, akivel már évek óta lehetett itt látni, ahogy elmotoroznak az éjszakában 😊

Oldal 1 / 3Következő →