Green Day

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sapkafej
legyen

György

mi meg soha nem hallgatnánk olyan ... "zenét" mint a green day, és ezzel le is zártuk a vitát, asszem :D

sapkafej
leszarom, punk-e a Green Day, vagy nem. csak azt tudom, hogy sose hallgatnék olyan 12 egy tucat zenéket, mint a Bankrupt... :P

György

ngcsnet
<#nyes>
#59: egyébként ha hallottad az american idiotot akkor nem lehet mondani azt hogy lájtos, bár az exploitedtõl messze van.
de az UK punk nem összekeverendõ a kaliforniai punkkal

ROKICA
Tehát sokan olyan hülyék h csak azér ledivatzenéznek valamit mert sokan szeretik.. (amúgy sztem a Green Day az tényleg divatzene)

ROKICA
a Linkin Parkot többen szeretik, azt is le divatzenézzék csak azért mert sokan szeretik.. pedig az 1000x jobb mint a Green Day... 'oszt jónapot!

vaaa
exploited?

hi

Slayerboy
Ezt úgy írtad, mintha a punk nem lenne lájtos zene... :)

Voltam zárás elõtt. _______________

Még jó hogy nem vagy punk, mivel "a Greendayesek azt vallják magukról hogy õk punkok ám. hát tévedés...". Ez egy kis "lájtos" zenét játszó együttes, nem jön össze a punk-kal. Tokio Hotelhez tudnám hasonlítani. Mind a kettõ elég b*zi együttes...

ngcsnet
egyértelmû<#hehe>

Meg az enyém is!!

amíg alvinék jó zenét nyomtak, addig a rajongótáborral sem volt gond. Most párhuzamosan ível lefelé alvin zenéjének és a rajongótáborának a színvonala is. De nekem végülis mindegy milyen irányban haladnak, a magyar punk soha nem volt az én stílusom...

még csak 3 albumot bírtam végighallgatni :P

ngcsnet
nem baszom meg de akkor ez nem rád vonatkozik, tõled akkor bocsánatot kérek.

mesor
Green Day divat zene hmm...

Akkor én divatmajom vagyok mert szeretem ezt az együttest!<#vigyor1>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

sapkafej
hidd el, a Rise Againstet is rengetegen ismerik. nincs szükség arra, hogy vmit a tévében adjanak ahhoz, hogy a 10 évesek zenéje tudjon lenni (pl az Alvin és a Mókusok, akik jól játszanak, de a közönség...)

György

sapkafej
vannak ilyenek amúgy. azt hiszik, hogyha vmi rajta kívûl sokaknak tetszik, akkor azt elveszik tõlük, nem lesz egyediek, vagy mi...

György

Slayerboy
Ez nem divatzene... A Good Sharlotte meg a Busted.. na azok tényleg divatzenék.

Slayerboy
Jó 1üttes csak az új albumon minden szám egyforma... nekem a Dookie a kedvencem..

Slayerboy
Jó 1üttes csak az új albumon minden szám egyforma... nekem a Dookie a kedvencem..

Elõszöris aki fikázza az hallgassa meg a Boulevard Of Broken Dreams-et,Holiday-t,Warning-ot,Basket case-t,American Idiot-ot,When I Come Arround,Wake me up when september end-et,meg még más jó számokat!!! :)

Ha megkérdezhetem hány Green Day számot hallgattál már? :)

szerintem nem divatzene. ugyanis régóta vannak a pályán, akkor jó volt tényleg. csak az olyan emberek, akik nem szeretik, vagy nem értik, azok fikázzák. nem akarok senkit megbántani, vagy valami, ez az én véleményem. láttam a Bullet in a Bible kocertjüket, és nem úgy tûntek, mint a divatrockerek, hanem olyanok, akik szívüket, lelküket beleadják abba, amit szeretnek.

ROKICA
Színtiszta üzlet az egész.. kreált banda..

ROKICA
a stílust a sylist meg a szponzor csinálta.. meg a szövegíró:)

ROKICA
Szerintem meg az h 10 éve fent van még nem azt jelenti h fasza:)

Szabi84
Szerintem azt az együttest ami több mint 10 éve fennt van, ne fikázzuk! Valamit biztos tudnak! Meg különben is stílust csináltak (Offspring, Nofx stb.-vel együtt)!

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

ROKICA
Miaz hogy divatzene?
Ha valaki csak azért nem hallgat valamit mert nyomja az MTV és ezzel divatzenének kiáltja ki, akkor sztem az is divatzene csak visszafelé. Ha valaki kényszeresen csak a nagyon ismeretlen bandákat hallgat, akkor sztem az rosszabb mint a divatzene:=)

hogy miért? Talán mert egy nagy adag popfos az egész, jó marketinggel. Ezt adja a TV, ezt ismerik a kis "punkvagyok" kölykök. Kevesen ismernek olyat hogy Rise Against, vagy Killradio, pedig milliószor tehetségesebbek, csak éppen nem nyomja a viva a klipjeiket. Mert valljuk be, a green day rajongótáborának magyarországon (is) 70-80%-át a 12-15 éves korosztály alkotja. Nem most kezdték a gríndéjesek, de még mindig nem tudnak igazán játszani. Nemis a hangszerelés teszi eladhatóvá az egészet, hanem az énekes "különleges" hangja...

Dying Soul
Finn úgyvan. Gamma Ray nem tudom, hogy német-e, Hammerfall svéd.

mindkettõ az =)

finn metál ? :D
Gamma Ray német ugye ? :D Hammrefall talán ? :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Dying Soul
VIVA az kritikán aluli, MCM-en szinte mindig francia hiphop megy, MTV-n meg full ismeretlen számok, de azok sem fognak meg, sok az alternatív zene ott.
Na ezek után hol keressem a tévében az én finn metálomat?! :/

PrasCo
Én egyedül a "divatzene" szótól kapok feltétlen reflexbõl hányingert. Akkora önkéntelen sznobizmus, hogy az már fizikai fájdalmat okoz. :)
Miért nem hallgathat bárki bármilyen zenét anélkül, hogy lealacsonyítanák az ízléséért?
Mondjuk ilyen mjuzikále'ö vonulatot nem hallgatok, viszont nem tartom rossz zenének, ha pusztán a dallamot tekintem (és egyéb ismeret híján abszolút semmit nem tudok "tekinteni" a dallamán kívül).
sapkafej
de vannak olyanok, akik zsigerbõl elutasítják azt, amit leadnak a tévében (persze ez nem az õ hibájuk, részben azért igazuk van, tekintve azt, miket adnak...)

György

szerintem már akkor is elég ismert zenekarnak számítottak, ha csak a saját ism.körömbõl indulok ki... fél utca nyomatta a bascet caset meg a when i come aroundot (mellesleg tényleg hatttalmas zenék!! :D)

XenonIceX
ez szar ez?

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

pfff :D

:D:D:D én si majdnem :D Hupikék törpikék volt a ruleZ x]

Avval kezdjük hogy én 7-8 éve 4-5 éves voltam <#nevetes1>

sapkafej
igen, senki se ismerte, tényleg...

György

NE BÁNTSÁTOK AKYYYT!
Ti nem tudjátok, hogy milyen nehéz mindig a megfelelõ idõben a megfelelõ képet betenni! :(

http://www.lohere.net - a MagyarChan

:D loál :D
de sztem van benen igaz

Guilty01
bírom,h 7-8 éve senki se ismerte,amikor hibátlan számokat írtak,most meg amikor egy nagy adag nyál lett,a 13-15 évesek nagy része ezt tekinti punknak...

You\'ll never walk alone!

ezt cask te tudod <#wink>

k8bal
mié lett? na vajon?
me divat zene!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

sapkafej
bazdmeg én green dayes vagyok de nem vagyok punk. most mi van? :|

György

A Green Dayen kivül még nagyon szeretem a System of a Down-t,igaz két külön sarokba van a zenének,egyik punk másik metal

Szerintem a Green Day punk kategóriába mondható,mert akkor hogy lett 2005 bandája?

nem rossz