Green Day
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
György
#59: egyébként ha hallottad az american idiotot akkor nem lehet mondani azt hogy lájtos, bár az exploitedtõl messze van.
de az UK punk nem összekeverendõ a kaliforniai punkkal
Voltam zárás elõtt. _______________
Akkor én divatmajom vagyok mert szeretem ezt az együttest!<#vigyor1>#vigyor1>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
György
György
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Ha valaki csak azért nem hallgat valamit mert nyomja az MTV és ezzel divatzenének kiáltja ki, akkor sztem az is divatzene csak visszafelé. Ha valaki kényszeresen csak a nagyon ismeretlen bandákat hallgat, akkor sztem az rosszabb mint a divatzene:=)
Gamma Ray német ugye ? :D Hammrefall talán ? :D
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Na ezek után hol keressem a tévében az én finn metálomat?! :/
Miért nem hallgathat bárki bármilyen zenét anélkül, hogy lealacsonyítanák az ízléséért?
Mondjuk ilyen mjuzikále'ö vonulatot nem hallgatok, viszont nem tartom rossz zenének, ha pusztán a dallamot tekintem (és egyéb ismeret híján abszolút semmit nem tudok "tekinteni" a dallamán kívül).
György
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
Ti nem tudjátok, hogy milyen nehéz mindig a megfelelõ idõben a megfelelõ képet betenni! :(
http://www.lohere.net - a MagyarChan
de sztem van benen igaz
You\'ll never walk alone!
me divat zene!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"