ps2 modding

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Fóliával egyedül az a baj, hogyha már ki van vágva belõle egy bonyolultabb minta, akkor nehézkes lehet felragasztani.

Töltsük le az internetet!

KILLER2
Nem rossz ötlet. Eredetileg valami egyszerûn gondolkodtam, de ez most megtetszett. Lehet, hogy valami ilyesmi lesz. A fólia meg jó ötlet, én is valami ileysmit akartam.

Am valami koponya-+ a ps széleihez csont? fehér+sötét szörke festékekkel.?

Ha könnyedén akarod ezt a sablon dolgot, akkor vegyél ilyen full öntapadós fóliát amivel könyvet lehet kötni..
Az tök karaj.😊

KILLER2
Még a minta lesz nehéz. Nem tudom, hogy mit fessek rá.

Oké😊

KILLER2
Madj gyakorlok elõtte máson. Amúgy valószínûleg sablonnal csinálom.

Hát, elmész boltba, és mondod, hogy spray-s akryl festéket kérsz azt ennyi, de viszont ha télleg jóra akarod akkor esetleg a tetejére 1-2 réteg lakk még jöhet, rosszat nem tesz, csak várd meg míg megszárad, mert én 1 szer már b@sztam el így valamin festést, hogy a lakk feloldotta a festéket..XD

halottatok már a vast-ról?😊

Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram

jaszy
Jaaa, Oké! Egyébként nemrosszak , ne utáld annyira 😊

KILLER2
Mintán még gondolkozom, de most a festék a kérdés. Milyen festéket használjak?

Hát, mien téma érdekel?
Mit szeretnél látni minden nap?

Nekem most az a szerencsém festéssel; hogy maradt könyvkötésbõl öntapadós fólia, nem ázik, vastag, nem szakad..hehe..csak most épp festékem nincs..

KILLER2
Tényleg, PS2re milyen festékkel érdemes festeni? Mert majd én is szeretném lefesteni a kis slimemet. A mintán még gondolkozom, valószínûleg nem elsz túl összetett. Milyen festéket ajánlotok?

NEm az, hanem az alap gyári hangja..-.-
Semmi baj, kitakarítottam meg minden...
Meg majd ráfestem, hogy "challenger".😊
Amúgy tök 8, utállom az egész konzolt, meg minden, csk unatkoztam volna akkor ez lett volna a tervem.

jaszy
Elég neki a gyári,nemér annyit hogy szétbarmolja az ember!
Szeddszét a ventit,bekell zsírozni. Vagy esetleg cserélni!

Hi, én éppen valameik nap berheltem szét az én slimemet megnézni hogy-smint...
Agybajt kapok attól a "reszelõs" ventihangtól.-.-
És van éppen 1 fölösleges zalman vf900 asom, csak majd szereznem kell 1 réz lapot ami eloszlatja ill odavezeti a hõt a hûtõhöz, mert így nem toom rárakni..-.-

sys
Kösz! <#vigyor0>Így van ez matrica, a festék kicsit drága mulatság lenne.

http://www.syskovics.atw.hu/ frissítve 10-04-12

jaszy
Szép! Matrica vagy festék? Matricára tippelek😊

sys
Itt van néhány kép a teljesség igénye nélkül<#vigyor>

Seth
nagyon baba<#eljen>

PSN ID.: Beegabor

sys
A képek késnek mer elszállt a vinyóm<#rinya>,de igyekszem bepótolni. brekk4ever<#nyes>

jaszy
Jók a képek 😊 Brekk.......

Felraktam ujra a képeket!
SYS a te képeidet is várjuk!

sys
Áve lelekes modding rajongók!<#wave> Elkészült egy újabb gyögyszem, ma vagy holnap dobom a képeket.<#vigyor>

sys
Maximális riszpekt!!!<#worship>

dinomano
Huuubammeg, nagyon ott van!!! Faxa lett; töööökjo!!! :-P Mennyi volt cakkumpakk+hogy csinaltad? :-D Infot-infot! :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Szaszura
Gratula nagyon ott van!!<#eljen><#worship>

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

Na 4 hónap után lekészült a kép is!

Egyébként eladó!
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=22337531
Érd PÜ-ben!

dinomano
...Az erdessegböl nem volt gond; inkabb azzal, hogy az akril nem tapad extra jol müanyagon+nagyon nehezen szarad meg...Inkabb makettfestek valo rá... Sokat fujtam piros festekböl(sarkany teste, ugye); ami eleve nehezitette a szaradast+ki is fojt a minta, de ezt irtam lentebb... :-P Egyelöre marad igy a gép, már nem tudok mit csicsazni rajt... :-) (oszt lehet, h. még valtoztatok vmit... :-) )

dinomano
dobj képet! :-P

Na, elkészült a gépem, majd én is dobok képeket! 😊

sys
Hy! Örömmel látom, hogy elkapott a gépszíj dinomano! <#vigyor2> A sárkány és a felírat is zsír. A probléma talán ott lehet, hogy a PS tetejének felülete nem teljesen sima(kicsit érdes), lehet hogy alapozni kellett volna majd szépen felcsiszolni és úgy lefesteni. Ez persze saját vélemény<#idiota>. Én maradok továbbra is a matricás verziónál ez mûködik, a festék és lakk áááá, az nem az én világom. Sok sikert, remélem lesz még folytatás. <#wave>

dinomano
felsö kép vaku nelküli, ilyen marad a gép, mar nem trükközök vele... fekete makettfestekkel kentem le; amin megcsillant a vaku - közelröl gáz picit, latszik hogy le van festve, de ennyi "tökeletlenseg" barmilyen kezzel festett cucc eseten jelentkezik - közelröl nem nez ki gazasan,messziröl meg franko, ugyhogy marad ilyen... :-) Meggyõztem magam; hogy jo... ;-)

Seth
A felsõ képen faszányos, az alsón már kevésbé 😄 Vmi jó kis metálfeketével kellene korrigálni (legjobb lenne lekenni az egészet a figurán kívül- királyul nézne ki ^^)

dinomano
gõzöm nincs, probaltam minel egyszerübb karaktereket kivalasztani; lehet hogy az van odairva: "anyám egy bengáli tigris" vagy "kimentem a wc-re fokhagymat enni" stb.; de nem érdekel... :-P szoval halandzsa, de jol nez ki... :-) amugy milyen; jo vagy gázos?

Seth
Mi a kínai szöveg jelentése? 😄

dinomano

Halli, na ilyen lett, lehet szidni... :-P

brodix
Victor!
Milyen fajta chip-pel dolgoznak?

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

dinomano
izééé, holnap nyomok képet, otthon hagytam a memocard-ot; holnapig vártok... :-P

dinomano
nah, nemsokááá küldök vegleges képet a PS-röl, ilyen lett+marad is; többet nem "jatszom" vele...ugy értem a kinezetevel nem jatszom, a géppel igen... :-P

Ne ide írjtok a chippeléssel kapcsolatban! Van annak külön topikja!

dinomano
... igen, a környezete a sarkanynak nem lett a legszebb, azota lakkot nyomtam a gépre; most fényes az egesz, ezert nem latszik annyira a sarkany domboru, fényes környéke...picit tenyleg matrica hatasa van a sok festek miatt... :-| Kezdö vagyok és sokat fujtam, igaz a hiba ebben az esetben nem javithato, de hat ez van... :-)
16 megas memokartyammal semmi gondom sem volt eddig, minden game-hez jo volt+frankon müködik (se hibas mentes, se eltünt mentes se egyeb gond nem jelentkezett...)

Victor1103
15000 huf volt.Szerintem jó minõségû bár néha nem olvassa be a játékokat de ez nagyon ritka.2 éve van bechippeltetve és idáig semmi baja nem volt.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

brodix
Mennyi volt a chip?
És milyen minõségû?
Úgyértem,hogy eddig bírja a PS?

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

brodix
Király!

Victor1103
Én ismerek!A Vörösmarty utcán nem messze a Szinvaparktól van egy UPC-Chello bolt.Én ott chippeltettem a gépet.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

brodix
PLS segítsetek!
Ismertek olyan chippelõ helyet,ami Miskolcon vagy annak a környékén van?
PLS Help!

Victor1103
Tök jó lett a sárkány szerintem😊Én is megpróbálkoznék ilyesmivel csak félknék hogy elrontom.Egyébként a ragadós papírra lehet lézeres vagy tintasugaras nyomtatóval nyomtatni?Mert cd-knek akarok a nero-ba borítást csinálni amiket utána rájuk ragasztok

Seth
így elég ronda a környezete a sárkánynak, de maga a figura jó,domború hatása van (vagy csak 2 liter festéket fújtál rá?? 😄)

te az a 16 megás memó mennyire megbízható??

dinomano
...igaz, hogy senki sem latogatja/ill. ir ebbe a topicba; de én megint irok ide vmit... Vettem tennyap makettfesteket müveszboltban; atkentem azzal a sarkany környezetet, ill. dvd-nyitofelületet; egesz jo lett...500 píííz volt a "Pelikan Pack Lakk"(fekete)és vettem hozza 1 priosat is; azzal valami kinai irasjelet viszek fel a PS masik oldalara(szabadkezzel...)... Az eredmenyröl majd küldök kepet...