Te hogy tanulsz?

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HD JOHNNIE
jól indult a topik.. az elején mindenki leírta, hogy ki hanyasra áll.. 😄 Véleményem szerint a magolás nem tanulás, a magolással megtanulod az egymás után következõ szavakat és elismétled. de nem fogod érteni, hogy mit mondtál... példamondat: a tonogénes novocainnak tachikardizáló hatása van. Ezt gyönyörûen meg lehet tanulni magolva, csakhogy nem tudod mit jelent. Sztem ha valamit nem tudsz akkor azt ne félj az idõsebbektõl megkérdezni és ne szégyelj kérdezni, mert most még megteheted késõbb nem. Egyébként a jegyeimrõl: ált suli: gyenge 3, gimi: erõs 3 és most a fõiskola: erõs 4-es... sose szerettem tanulni, de aztán rájöttem, hogyha nem görcsösen magolok, vagy erõltetem, hanem csak simán olvasom többször (nuku tv, nuku sg, a zene az mehet halkan) akkor többet érek el vele...

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

sweech

Super Mario
Nem feltétlen jegy függvénye, hogy kinek milyen lesz a jövõje. Most a hétvégén találkoztam egy általános iskolai osztálytársammal, aki szinte 8 éven át osztályutolsó volt, és most ingatlan értékbecslõ lett.

https://supermario4ever.wordpress.com

Slayerboy
Netegezz<#hehe>

Voltam zárás előtt. _______________

CattiBrie
<#ejnye1>

[/spam]&#8482;

aston shell
4-es... mar csak erettsegik vannak hatra... pl ma du 1-kor angolbol irasbeli...
ahelyett, hogy tanulnek, itt logok sg-n.. 😊

aki mostansag vizsgazik, annak egy kalappal! 😊

\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!

Mr_no_NaMe
Hát mit vársz ha nézed a tévét meg SGzel "tanulás" közben?
jah, és minden nap van legalább egy lyukas órám (angol nyelvvizsga, tesi felmentés), így remekül el lehet lenni.

lyukas órákon, ami számomra nem pontszerzõ tárgy nem igazán érdekel, annyi h ne bukjak meg, érettségi tárgyakból pedig jól állok, ennyi nekem elég.

ROKICA
nemértem a kémiát hiába olvasom hiába akarom érteni😞

2XP
6-7 évesen iskola, 8 év általános, 4 (vagy 5) év középsuli (gimnázium, szakközép vagy szakiskola), majd 3,5 év bsc, 2 év msc, és 3 év phd, aki igényli 😊

2XP
Elég elkeserítõ topic 😞 Én mindig arra törekedtem, hogy a tudásom maximális legyen (ami nem csak az ötöst jelenti, mivel azt sok tanárnál el lehet érni nyalással is). Még az általam gyûlölt irodalmat is a tõlem telhetõ legmagasabb szinten tanultam, mert úgy gondolom, hogy annak is részének kell lennie az alapmûveltségnek.

A kémiát pedig nem magolni kellene, hanem kicsit elgondolkozni rajta. Nagyon szép tárgy, és a mai élet alapjául szolgál.

Hogy hogyan tanulok? Leülök, elolvasom a leckét figyelmesen, átgondolom, hogy mirõl van szó, aztán ha kell, elolvasom még annyiszor, hogy tudjam. Tudom, hogy ki kellene emelni, de ahhoz lusta vagyok. A másodszori olvasásnál meg már úgyis tudom, hol van a lényeg.

ROKICA
Nálatok meddig járnak általánosba?

Mert nálunk 6 évesen kezdünk ovodába járni,, 7 évesen általánosba.. általánosban nálunk 8 osztály van...(vajdaságban)

Barney Tech
serencséri nem bukok de a kémiábol éppen hogy átmegyek.

[HUN]FaTaL
sehogy😊 3-4es rámragad órákon többi nem érdekel😛 A két felvételi tárgyamból ötös vagyok.

http://goo.gl/gd6Zi5

ROKICA
mit nem?!

ROKICA
én ebben a pillanatban is a kémiát magolom😞(
(és közben nézem a tv-t meg olvasom az ezsgét)

lol. rám csak a kosz ragad a suliba

jointeer
nem

köcsög

jointeer
nem tanulok <#schmoll2>
viszont valahogy mégis rámragad a tudás, 3-4es vagyok htx <#wow2>

köcsög

Fido4life
ennyi khöcsögöt.. <#gonosz1> én háromból állok veszélyben, de már buktam.. <#whatever>

Darukezelő
És?

ROKICA
Eminem 7 osztályt járt ki ha jól tom és mégis mekkora arc nem?

ROKICA
én 4.-ben voltam matek versenyen most nyolcadikban meg alig megyek át 2essel😊

de kémiát kurvára jobban nemértem😞

Remélem átmegyek 2essel azér..😊

Eminemes logója van mitvarsz.. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

gnar killer
már sehogy 😄

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

avcom
imnet.hu

Láma!
9.-es és 5-böl buksz?
asszem még anyád is büszke lehet rád. most menjél szpen fogocskázni.

9.

Fülüke
Hanyadikos vagy?

De k*rvajó géped van istenem....

nyami
témnazárókra tanulok/ átnézem az anyagot, ha meg véletlenül nem, akkor nem megyek be :/. a számomra fontos tantárgyakból 4-5ös vagyok

figyelek órán, dogára felkészülök, a felelést ellinkelem ;D
4-5 ös vagyok, ez így középsuliban még elég 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

nyelvtan az könnyû...

Fülüke
3as 4es. Remélem nem bukok nyelvtanból...

De k*rvajó géped van istenem....

Lacc
Majd mész keverni a maltert, vagy ez motivál? <#ticking>
bertino
üjj le fijam, eggyes!

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ügyes vagy, leülhetsz

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Te hogy tanulsz? én vagy 5bõl bukok, mert nem bírom magam rávenni hogy tanuljak

← ElőzőOldal 3 / 3