VVFC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ramadamammy rapidrandi
anya lesz ???
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Ramadamammy rapidrandi
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ramadamammy rapidrandi
" a pulykacombnak nagyon finom összeérett ízhatása volt...." áááááááááááááá <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Lol, valaki lõje le ezt az agyhalott picsát, thx.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Ramadamammy rapidrandi
vajon agycsere vagy agypótlás mûtétje lesz vmikor ?
Ramadamammy rapidrandi
"Nagyon jó fej bácsi..."
ez lefárasztott. alsó tagozat rulez.
ASdASdASasDaSASADAD😊))))))))
Sajnálom hogy értelmesebb vagyok az átlagnál,bá fannak nem mondanám magam,csak tetszik és kész!Kösz,amit gondolsz rólam.Te sem az a hígagyú köpködös vagy!
de nyugodta ittmaradhatsz és folytasd a "küldetésedet" én nmzavarlak csak a képehet nézegetem,köpködni meg nemszeretnék a nézeteltéréseink miatt.<#wow1>#wow1>
csáo
De itt be is fejezem asszem. Már nem köpködik egymást a Virág-gyûlölõk és a Virág-rajongók 😞
Ebbõl nyertem az energiámat 😄
Mindenestre, Te nem az a fajta vak fanatikus vagy, akit keresek.
Ha Neked tetszik, akkor örülök, hogy megtaláltad. Tényleg.
Nézetünk eltér, de Te értelmes ember módjára reagáltad a dolgot, így küldetésem itt véget ér 😄
Sok alagútagyú topik van még itt, ami megmentésre vár! Itt már nincs rám szükség. Elõre Topikman! AhhhAAAA!
akkor jó szorakozást
Néhány Virághoz hasonló *****-t azért ismerek, mind egyforma. A banneren egy szép arcú lány látható, akinek már semmi köze nincs a mai Virághoz (Kinézet szempontjából. A szellemi szint stagnáns). Pusztán azért járok ide, mert mulattatnak az up-to-date hírek a gumilányról. Én személy szerint bottal sem piszkálnám meg. Félnék, hogy kidurran.
Jó azért a szájában kicsit sok a cucc de azért elfogadnád hálótársnak nem? VAgy akkor miért jöttél ide?
nm csesztetésböl,csak kérdezem.
És nem tudod mi az az özönvíz és sáskajárás? Ez esetben olvasd el a Biblia megfelelõ passzusait...
Jaj... Neked ez tényleg tetszik???<#wow2>#wow2>
ez a nö valami csoda!!!