VVFC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

várjuk epekedve azt a pillanatot,mikor nagyot kell szellentenie és a médiamogulok majd rohannak,hogy elkapják a galambot röptében!

Ramadamammy rapidrandi

Most lesz mindjárt az Aktívban Virág,mer hogy õ szellemet látott valamelyik nap vezetés közben,meg egyszer már gyerek korában is <#taps><#confused><#hehe><#vigyor2> szar lehet ekora feltünési viszketeséggel leélni az életét.Még a végén az ufók is elviszik!nem baj az ,csak a tv-ben is elmondhassa <#nevetes1><#taps>ez már tényleg gáááááááááááááááz.Úgy látom meglesz itt hamar Kiszel Tünde utódja...
vakembernek mindegy,rövidlátónak meg nedves lesz az orra

Ramadamammy rapidrandi

Matthew Prosac
a különbség annyi hogy most közben nem tudnék ránézni a fejére mert el is tûnne az érdeklõdésem azonnal..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Sugam
elnézést, de mindenki megkurná a fikázók közül, másra meg nem való egy ilyen szilikon csaj.. akkor mirõl is van szó? ja igen.. régen jobb volt a szinvonal a kinézetével kapcsolatban, de ugyanugy kapna, még ha azt állitja magáról amit akkoris

Landren
hát, ha csak simán a fejét nézem az borzalmas...
na nem az állatkának, az aranyos 😊

sose nyomd fullba a kretént

A kép jó, de azt kell mondjam, hogy a kacsacsõrû emlõs szebb, mivel õ természetesen ilyen...
gabber_saviola
😄DDDDDDDddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

desigo
el kellene küldeni neki mailben 😊

michael SCHUMACHER?😊

http://gaborszantai.co.uk/

PíszLávJuniti
ez csak rosszindulat<#idiota>

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

prezi
LOÁL

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Botond
Azlért én sejtem már most is. Drágákra.

mateus33
Holnap este az Aktívban lesz látható a TV2õn.
Láthatjuk milyen autókra bukik😄

gabber_saviola
😄ddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
benyomtam melóhelyen aztán a 20. perc környékén már meghívtak egy kv-ra ha kikapcsolom. otthon azért újra benyomtam háttérzenének és úgy jött le, hogy néhol hepis néhol kicsit "utazós nagyonkészvagyok" filingje akart lenni, de inkább a mûanyag dominál benne. A keverés meg nagyon gáz, kajra lehúzott 😊

desigo
végig sikítottad valld be 😊
prezi
beszámolót 😄

gabber_saviola
bár csak ne hallgattam volna meg 😊

Voltan
És miért csak angolul van? Mert az IBS-en ollllyan qrva okos mindenki, hogy magyarul már nem is tud? IBS exclusive closing party - legalább bezár az IBS? 😄
Pa-the-tic

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

na, most már a fotók is szarok róla - szépen elvitte a fehéregyensúlyt a narancsszínû fal, vagy Virágnak is ez a színe?😊

http://gaborszantai.co.uk/

gabber_saviola

desigo
wáááó 😊
http://www.djflower.eu

letölthetõ 2 órás live mix, képek, fellépési dátumok, stb.

gabber_saviola
:ASDsadsadasdasadasdasdsadad

Voltan
Igen, hát már annyi mindent tett le az asztalra. 3-4 év múlva számot vet az életérõl, mint minden megfáradt öreg ember. Ideje kicsit megpihenni, és átértékelni az életet. Végülis ezután már cuppanós szájú mocsárlényként kell léteznie a BMW slusszkulcsot lóbáló kedvese mellett.
Nehéz ez, nehéz.

lenyugodni ? miért, most ideges ? <#idiota>
vagy nem fog tudatmódosítóval élni ?

desigo
Most volt Virág a TV2-n.
Azt mondta,hogy kb még max 3-4 év és szeretne lenyugodni.
Család,gyerekek stb...
desigo
Háhá
DJ Flower a lekjopp 😊))))
Zetorg
szerintem ideje lenne megváltoztatni a nevet az aláírásodban 😄

desigo
desigo
desigo
Szega87
itt már annyira visszatekeredik irreális szögbe a kacsója hogy már villóg a foga

bens
annyira unalmas már ez a spammelés...

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Nézd meg www.mp4world.info!!!!
desigo
ezt még gyakorolni kell 😊
kacsacsõrû fõemlõs

Ramadamammy rapidrandi

Voltan
Jézusom, mint valami mocsári szörny...

desigo
Hihetetlen gáz a szája 😞
ha a zenéje érdekel, menj tabuba, ott szokott játszani sokat

prezi
csapkodj meg egy linkkel pls 😄

te kis mazo ..

prezi
hat erre mar szavakat nem talalok... mar csak a zenejere vagyok kivancsi !