Internet sebesség növelő progi

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheel
Ha megvan, szólj a Cisco Systemsnek is! Szerintem szívesen adnának érte pár milliárd dollárt...
ty

www.dumeter.com

nah az kéne nekem az a progi ami nem számolja az adatforgalmat tudna vki adni egy linket?

Igaz ez adsl és sosem próbáltam mert én sem hiszem, hogy lehetne bármit is gyorsitani a letöltésen azért itt van:

dnscache
Nagyobb sávszélesség XP alatt a DNS cache optimalizálásával

(Download type-nál klikk a free-re onnan meg már egyértelmû)

Kisérletezz vele ha gondolod 😛



kulabácsi
hát ja én is ezen a véleményen vok, nem fogod tudni meggyorsítani a neted, értelmetlen a topik....ahhoz vegyél nagyobb csomagot, a szolgáltatót nem fogod tudni átbaszni.....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

passatgt
max böngészésgyorsító létezik,de sebesség nem fog emelkedni tõle csak az odlalakat gyorsabban hozza be.Én a cfos-t használom és nemsokat,de azért észrevehetõbb a külömbség böngészés közben,fõle akkor gyorsabb,amikor öngészek és töltök egyszerre

Köszönjük szépen az értelmes hozzászólásod.
Szerintem inkább:

A nap naivja.

Ön A Nap Butája

választ kap ilyen NEM létezik, ez egy kamu mint régen a 3 kbyteos Xbox emulátor volt Kazaa-n kb

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Serius
Komolyan gondolod,hogy egy nyilvános fórumon erre választ kapsz? Nanemáá.

\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD

Met
nekem meg segédprogi nélkül 4.8 giga a chellonál, nálam meg 29 giga

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Azt a progit nem Chello plusnak hívják? 😊

Tobacco
ogy nem volt nehéz elérni a20gb-t hogy szinte egész honapban nem számolt a chello

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

k8bal
aggyad a progit :c

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Sadist
Attól függ minél. TCP-nél szinte esély nincs rá.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Taranov
Nagyon okos lehet az a program 😄
Egyébként, mikor már 1-2 éve netezel, nem töröd a fejed rajta, hogy hogyan lehetne jól járni.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

sebesség növelõ letöltéshez az Iturbo progi...nem nagy..van mikok megy van mikor nem..
változó..de '98as évjárat...

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Victor1103
11.hó 3.-án születtem.Gondoltad volna???

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Victor1103
De gondolom ilyenrõl csak tudtok hogy végtelen adatforgalom.5 Gigát tölthetnék 1 hóba és most járok 20-nál.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Falconer
A Viktor1103-bol melyik két szám az életkorod? 11, 10, vagy 03 éves vagy?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Victor1103
Látom nagyon szorgos itt sok ember.Ennek örülök<#wink>.Tök mindegy az adatforgalmam korlátlan lett egy programmal.Csak egy kérdés volt.Ennyi.

a sávszélt nagyobbítani nem tudod..esetleg a letöltési sebességed (az eredetit visszakapod) lekorlátozás után (azt lehet)...

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Dj Faustus
Olyan program, mely a le/feltöltési sávszélességed "gyorsítja" fel, olyan nincs.
Léteznek olyan letöltésautomatizáló/filemegosztó szoftverek, amelyek képesek egy adott állományt több helyrõl egyszerre letölteni, illetve veszteségmentes tömörítést alkalmazni az adatátvitel során.
De csodákra egyik sem képes. Az 512 kBaud-os letöltési sebességbõl nem lesz 2048 kBaud-os letöltési sebességed - hacsak a szolgáltató, nem emeli (vagy TE elõ nem fizetsz egy nagyobb sávszélességû csomagra).

bazza
max azt lehet elérni, hogy a letöltés és a feltöltés együtt is maxal fusson

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

jézus...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

NeoMaN
lol
😊

vegyél nagyobb csomagot<#nyes>vagy nem tudom esetleg kérd meg õket<#vigyor>
Én még irtam a topikba lezárás elõtt<#bee1>

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

ja egyetértek

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Laky
O_o

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Sadist
Hajrá, ha megtaláltad szólj nekem is.
(gyk. szoftveresen a büdös életben nem fogod megnövelni a sávszéledet)

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Victor1103
Hi all!Nos ha már volt akkor bocs ha meg nem akkor nem.Mint ugye nem 1 ember tudja Magyarországon a Chello light adatforgalma és internet sebessége nem éppen nagyságáról híres.Azt már sikerült megoldanom hogy olyan program van a gépemen amely az adatforgalmamat végteleníti de ez sajnos a letöltési sebességet ugyan úgy hagyja átlagosan 60kb/s körül.Olyan programra lenne szükségem amely kiküszöböli ezt a csorbát és dob a sebességen mikor töltök dolgokat.Lehetõleg olyan programokat szeretnék amelyek mûködnek.

Elõre is kösz mindenkinek😊

← ElőzőOldal 2 / 2