Marcus Miller
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sajna aznapra már jegyem van a debrecen - liverpoolra-.- szóval ez a mostani sajnos kimarad.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Annak ellenére, hogy szólógitáros vagyok imádom Marcust és a zenéjét.
Támasszuk fel a toopikot mer már lassan 2 éve nem írt senki XD.
ReaL MaDRid x siempre
\"SLICE of LIFE\"
\"SLICE of LIFE\"
ReaL MaDRid x siempre
a movban lévõ videók alatt nincs hang,viszont nagyon jó a minõsége(ezt haverom fényképezõjével vettem fel,csak hát utána vettem észre,h nincs is a fényképezõn mikrofon,videót csak hang nélkül lehet felvenni :\
az a 4 mp3 pedig telefonos felvétel,és nagyon rossz minõségûek.
ReaL MaDRid x siempre
no,leszedem azt a progit,amit mondtál,és átkonvertálom az én videóimat is.csináltam telefonnal is hangfelvételt,nagyon rosszak lettek,de nem baj,felteszem õket -.-
hány videót csináltál összesen a koncertrõl?9-ig van számozva,eddig feltöltöttél 6-ot,örülnék neki,ha a többit is megosztanád velünk,mert akkor azok is felmehetnének a honlapra,plussz a képek.
ReaL MaDRid x siempre
tep mester,beleegyeznél abba,h a felvételeidet is feltoljam majd a honlapra? 😊 mert ebbõl fansite lesz 😊
ReaL MaDRid x siempre
\"SLICE of LIFE\"
én szedem szívesen😄
egyébként van egy új(nem tudom,h mennyire új) albuma,vmi power of nem tudom mi volt már,de azt hiszem,h az csak egy best of volt.talán arra rárakta ezt a számot.
egyébként sztem holnap feltöltöm az összes felvételemet képekkel együtt egy honlapra,és fainul megcsinálom honlap formájában,de persze nem kell majd addig várnotok,amíg elkészül a honlap,mert amint feltöltöttem,azonnal dobok is majd login nevet és jelszót,h le tudjátok szedni ftp-rõl 😊
ReaL MaDRid x siempre
\"SLICE of LIFE\"
az elsõ számról van felvételed? recsegõs is jó😊
\"SLICE of LIFE\"
meg jópár oldallal most nálam így van,nem tudom miért
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
\"SLICE of LIFE\"
\"SLICE of LIFE\"