Rajzfilmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÓÓ 😞 azért köszönöm 😉 azért ha valakinek megvan légyszi azért küldje el a [email protected] cimre
köszöntem 😊
CattiBrie
Heló!

Nekem is csak angolul van meg.
Magyarul még nem nagyon hallottam. 😊

[/spam]™

halihó! egy kis segitségre lenne szükségem ehhh😊 megnéztem a szilajt és nagyon megtetszettek a betétdelok... azt már tudom hogy szolnoki péter énekli, de seholsem tudom megszerezni a magyar dalokat, angolul már megvan egy kettõ, de a betörik a vadló-címû az élet halál kérdés lenne😊 elõre is köszönöm, csók mindenkinek <#worship>
CattiBrie
Hát hümm..

Most nzétem meg az Oroszlánkirály 3-at, mert sokat azt mondták, hogy nagyon jó...

gáz

Jó volt, megnézhetõ, aranyos. De ahhoz képest, hogy sokfelõl azt hallottam, hogy tök jó, ahhoz képest nem volt jó. 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie

Disney Princess 😊

[/spam]&#8482;

Cuchulainn
Nem ezzel a címmel jelent meg. Az egész Négyszögletû kerek erdõbõl nincs film verzió csak színházi, ellenben van egy ilyen:
Gyere haza Mikkamakka!
A rettenetes pomogácsinváziót dolgozza fel, akárcsak a könyvben 😉
Sajnos megszerzésileg sejtelmem sincs hol kellene próbálkozni...esetleg ha a tévében vetítik újra.
Ja aki még nem hallott róla az olvassa el sürgõsen mert nagyon jó. Egyébként a kisfiú türelmetlenségét esetleg el lehet altatni a többi Lázár Ervin könyvvel, a Hétfejû tündér meg a Manógyár is nagyon aranyos 😊 Ja és sok színházban játszák rendszeresen a darabot is ha jól tudom.

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Köszi 😊
Esetleg a mesefilmrõl valaki tud valamit?
Már mindenféle filmes fórumon próbáltam...
CattiBrie

[/spam]&#8482;

CattiBrie
port.hu vs. "négyszögletû kerekerdõ"

Nincs ilyen címû film az adatbázisunkban.

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Lázár Ervin: A négyszögletû kerekerdõ

lol
PONT a héten emlegette nekünk ezt az analízis tanárunk egyik matek példa gyanánt. Merthogy valami Bruckner Szigfrid-del volt a példa. 😄
Persze a mesét nem ismerem. 😊)

[/spam]&#8482;

Sziasztok. Nagyon nagy segítségre lenne szükségem. Tudom, hogy nem igazán idevaló a kérésem, de a megfelelõ fórumokon fél-egy éves az utolsó hozzászólás, így esélyem sincs.
Szóval Lázár Ervin: A négyszögletû kerekerdõ c. mesefilmje kellene (amiben pl. Dömdödöm is van, Mikó és a többi nagy színész játsza, én eddig csak tévében láttam évtizedekkel ezelõtt.)
A 4 éves kisfiamnak meséltük és teljesen odavan, nagyon tetszik neki. Nagyon szeretnénk a filmet is megmutatni neki, annak idején nagy élmény volt nekünk is gyerekként.
Ha esetleg megvan valakinek VHS-en vagy bármilyen más minõségben és formában, kérjük jelentkezzen. Vagy a megfelelõ topic-ot ajánlja (ahol nem havonta látogatnak...)
Köszönjük. Egy apuka és anyuka
[email protected]
jo lenne ha feléledne :S

CattiBrie
Ááá!!
Õ az..

nah, én pont így képzeltem el a Harry Potter olvasása közben Hermione-t. 😊)

[/spam]&#8482;

Cuchulainn
Na mivan, feléled a topik?😊

Margaret
Ez meg mongyuk nem a rajzfilmbõl van de...

CattiBrie
Dennis a komisz c. rajzfilmbõl szeretnék egy képet
olyat, amin az a vöröshajú csaj van

tud valaki segíteni?

köx

[/spam]&#8482;

thX : D

cr3ativ3

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

zakika
januar vegen vettem egy HDDs DVD rekordert. mostanaban gyartom a kis takonypocnak a meseket a cartoon networkrol. foleg a hetvegi CN mozi filmjeit. kedvence a Scooby doo, de mennek gyerekkorom mesei is - Fredi es Beni, Jetsons, Duffy duck...
remelem ez nem warezkodas 😊

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

CattiBrie
jajj, az aranyos volt 😊))

[/spam]&#8482;

Cápali és Cápeti részek nincsenek meg esetleg valakinek valamilyen formátumban? Az se baj ha videókazettán, fiatal koromban nagyon tetszett az a rajzfilm és szeretném megszerezni a részeit.

cr3ativ3
flash. 😊

bõvebben: Macromedia (khm Adobe) Flash mx 6-tól kezdve elég szépen tud. Nekem flash 8-am van, az tud exportálni aviba, avit pedig Sony Vegas 7a-val vágok. Vangot pedig Audacity és Samplitude 8 van a segítségemre. Zenét a gitárommal és Guitar pro 5-tel csinálok. Szerintem ez kimerítõ volt...
😊

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

cr3ativ3
én meg még rá is kattintottam <#banplz>

cr3ativ3
torrent.

szerintem ez elég sokat elmond, honnan érdemes ilyeneket keresgélni. Csak tudod nem szeretnék innen nagyon warezkodás miatt repülni, ezért nem mondok róla sokat. na mind1... szóval ezzel próbálkozz

CattiBrie
Már nem megy a tévében?
Vagy egy részt nem tudsz letölteni?
Vagy írj a port.hu-nak. 😊
Vagy annak a tv adónak, amelyiken ment. (?)

[/spam]&#8482;

Nekem egy mûfordítás miatt kellenének a szereplõk magyar nevei.<#rinya>
Egy angol regényben jönnek szóba mellékesen ezek a figurák, muszáj lenne a nevüket is lefordítanom magyarra, ha már létezik magyar verziója a rajzfilmnek. Tényleg fontos lenne nekem.<#lookaround>
Tehát a még hiányzó magyar nevek angol megfelelõi: Penelope Pitstop, Ant Hill Mob, Peter Perfect, Professor Pat Pending, Rufus Ruffcut és Sawtooth.

A FLÚGOS FUTAM-ból.
Már mindenhol körülnéztem a neten, csak bennetek bízhatok.
Elõre is köszi.<#puszi>
CattiBrie
én a Dextert szerettem nagyon 😊

[/spam]&#8482;

Cuchulainn
Még anno kislurkó koromban nézem néha a cartoon networkon, amikor még csak angol volt szal egy szót sem értettem belõle-bár nem a magasröptû mondanivalója miatt nézi senki szvsz 😊
Egyébként ha már Dastardly és Mutley akkor inkább Wing Dings (elmeroggyant repülõgépekkel kapjunk el jenki postagalambot)

CattiBrie
hú én ebbõl szerencsére kimaradtam 😄

[/spam]&#8482;

Cuchulainn

CattiBrie
nekem speciel finn-gomb nincs h mirõl beszéltek 😄
nem tom melyik az a mese

[/spam]&#8482;

Cuchulainn
Tudom, hogy kik õk, de a magyar neveket nem mert csak angolul láttam😊
Ant Hill Mob volt a gengsztercsapat, Penelope a szõke kiscsaj akinek beépített rúzsozója/sminkelõje/fodrásza volt a cuki kis rózsaszín kocsijában 😊 Peter Perfect volt a Forma1 szerû kocsit vezetõ pilóta, Professor Pat Pending meg az akinek az autója mindenné át tudott alakulni.

Annyit tudok, hogy Dick Dastardly volt Gézengúz Guszti magyarul, a haverja, a kutya meg Mardel, de ez utóbbit itt a topikban is mondta már valaki...
Csak kitaláljuk!<#ejnye1><#ejnye1>
Annyit tudok, hogy Sawtooth volt a hód, aki a favágóval, Rufus Ruffcut-tal egy kocsiban nyomult. Az Ant Hill Mob meg mindig a Penelope Pitstop-nak próbált segíteni, aki annyiszor lerobbant.
Senkinek nem dereng? <#zavart2>
Cuchulainn
Hát ez rajtam is kifog 😞

sajna nem :S

CattiBrie
Gondolom a Sawtooth az Fûrészfog. 😊
De amúgy nem tudom, sry. 😞

[/spam]&#8482;

Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem.
Meg tudja valaki mondani a Flúgos futam címû rajzfilmbõl a következõ szereplõk magyar nevét?
Sawtooth, Rufus Ruffcut, Penelope Pitstop, Peter Perfect, Professor Pat Pending és az Ant Hill Mob?

Elõre is köszi a segítséget!
CattiBrie
nya, ennek igazán örülök.. remélem, valahol találsz szkubidút...

[/spam]&#8482;

köszi, nagyon poénos!! De téleg' bearanyoztad az estémet.
thx<#wave><#nevetes1>
CattiBrie
miért mit vártál? közvetlen linket?

http://ingyenfilmekgreenishnek.hu/download/tomjerry.html
http://ingyenfilmekgreenishnek.hu/download/scoobydoo.html

[/spam]&#8482;

ÓÓÓÓ, köszönöm az információban gazdag választ.Rem. nem erõltetted meg magad nagyon, mikor voltál szíves válaszolnia kérdésemre.<#wow1>
cr3ativ3
khm...
(torrent)

Hali!
Joó ez az oldal!
A segítségeteket kérném: Tom and Jerry-t és Scooby-Doo -t szeretnék letölteni, de nem tudom hol van ilyenre lehetõségem.A google-n már próbálkoztam, sajna nem sok sikerrel.😞

Please...<#smile>
Shiwo
köf 😛 (mardelesen röhög..)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Cuchulainn
Tessék 😊

Shiwo
már csak 1 wav-ot kéne linkelni a röhögésérõl, és komplett lenne 😛

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

:]

dunga
Köszi szépen a segítségeket! :>

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

cr3ativ3
OMG De rég láttam 😛

cr3ativ3
Mardell 😊