Rajzfilmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszöntem 😊
Most nzétem meg az Oroszlánkirály 3-at, mert sokat azt mondták, hogy nagyon jó...
gáz
Jó volt, megnézhetõ, aranyos. De ahhoz képest, hogy sokfelõl azt hallottam, hogy tök jó, ahhoz képest nem volt jó. 😊
[/spam]™
Gyere haza Mikkamakka!
A rettenetes pomogácsinváziót dolgozza fel, akárcsak a könyvben 😉
Sajnos megszerzésileg sejtelmem sincs hol kellene próbálkozni...esetleg ha a tévében vetítik újra.
Ja aki még nem hallott róla az olvassa el sürgõsen mert nagyon jó. Egyébként a kisfiú türelmetlenségét esetleg el lehet altatni a többi Lázár Ervin könyvvel, a Hétfejû tündér meg a Manógyár is nagyon aranyos 😊 Ja és sok színházban játszák rendszeresen a darabot is ha jól tudom.
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Esetleg a mesefilmrõl valaki tud valamit?
Már mindenféle filmes fórumon próbáltam...
[/spam]™
lol
PONT a héten emlegette nekünk ezt az analízis tanárunk egyik matek példa gyanánt. Merthogy valami Bruckner Szigfrid-del volt a példa. 😄
Persze a mesét nem ismerem. 😊)
[/spam]™
Szóval Lázár Ervin: A négyszögletû kerekerdõ c. mesefilmje kellene (amiben pl. Dömdödöm is van, Mikó és a többi nagy színész játsza, én eddig csak tévében láttam évtizedekkel ezelõtt.)
A 4 éves kisfiamnak meséltük és teljesen odavan, nagyon tetszik neki. Nagyon szeretnénk a filmet is megmutatni neki, annak idején nagy élmény volt nekünk is gyerekként.
Ha esetleg megvan valakinek VHS-en vagy bármilyen más minõségben és formában, kérjük jelentkezzen. Vagy a megfelelõ topic-ot ajánlja (ahol nem havonta látogatnak...)
Köszönjük. Egy apuka és anyuka
[email protected]
Õ az..
nah, én pont így képzeltem el a Harry Potter olvasása közben Hermione-t. 😊)
[/spam]™
olyat, amin az a vöröshajú csaj van
tud valaki segíteni?
köx
[/spam]™
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
remelem ez nem warezkodas 😊
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
bõvebben: Macromedia (khm Adobe) Flash mx 6-tól kezdve elég szépen tud. Nekem flash 8-am van, az tud exportálni aviba, avit pedig Sony Vegas 7a-val vágok. Vangot pedig Audacity és Samplitude 8 van a segítségemre. Zenét a gitárommal és Guitar pro 5-tel csinálok. Szerintem ez kimerítõ volt...
😊
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
szerintem ez elég sokat elmond, honnan érdemes ilyeneket keresgélni. Csak tudod nem szeretnék innen nagyon warezkodás miatt repülni, ezért nem mondok róla sokat. na mind1... szóval ezzel próbálkozz
Vagy egy részt nem tudsz letölteni?
Vagy írj a port.hu-nak. 😊
Vagy annak a tv adónak, amelyiken ment. (?)
[/spam]™
Egy angol regényben jönnek szóba mellékesen ezek a figurák, muszáj lenne a nevüket is lefordítanom magyarra, ha már létezik magyar verziója a rajzfilmnek. Tényleg fontos lenne nekem.<#lookaround>#lookaround>
Tehát a még hiányzó magyar nevek angol megfelelõi: Penelope Pitstop, Ant Hill Mob, Peter Perfect, Professor Pat Pending, Rufus Ruffcut és Sawtooth.
A FLÚGOS FUTAM-ból.
Már mindenhol körülnéztem a neten, csak bennetek bízhatok.
Elõre is köszi.<#puszi>#puszi>
Egyébként ha már Dastardly és Mutley akkor inkább Wing Dings (elmeroggyant repülõgépekkel kapjunk el jenki postagalambot)
Ant Hill Mob volt a gengsztercsapat, Penelope a szõke kiscsaj akinek beépített rúzsozója/sminkelõje/fodrásza volt a cuki kis rózsaszín kocsijában 😊 Peter Perfect volt a Forma1 szerû kocsit vezetõ pilóta, Professor Pat Pending meg az akinek az autója mindenné át tudott alakulni.
Annyit tudok, hogy Sawtooth volt a hód, aki a favágóval, Rufus Ruffcut-tal egy kocsiban nyomult. Az Ant Hill Mob meg mindig a Penelope Pitstop-nak próbált segíteni, aki annyiszor lerobbant.
Senkinek nem dereng? <#zavart2>#zavart2>
Meg tudja valaki mondani a Flúgos futam címû rajzfilmbõl a következõ szereplõk magyar nevét?
Sawtooth, Rufus Ruffcut, Penelope Pitstop, Peter Perfect, Professor Pat Pending és az Ant Hill Mob?
Elõre is köszi a segítséget!
thx<#wave>#wave><#nevetes1>#nevetes1>
http://ingyenfilmekgreenishnek.hu/download/tomjerry.html
http://ingyenfilmekgreenishnek.hu/download/scoobydoo.html
[/spam]™
(torrent)
Joó ez az oldal!
A segítségeteket kérném: Tom and Jerry-t és Scooby-Doo -t szeretnék letölteni, de nem tudom hol van ilyenre lehetõségem.A google-n már próbálkoztam, sajna nem sok sikerrel.😞
Please...<#smile>#smile>
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!