Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#idiota>

csináld a bázisugrást vagy a drogháborút.

Yoda001
melegtóniban lehetséges hogy napokig nincs küldetés?
gyémántokat visszaloptam, és azóta se egy telefon hívás, se egy ikon, semmi...<#idiota>

http://9gag.com/gag/5135249

tdu Toyota
megvan

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

tdu Toyota
Hello!

Hogy kell létrát mászni?

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

OK KÖSZ
Minstrel
le kell rázni a zsarukat

http://topgearhungary.blogspot.com/

LENNE ITT MÉGVALAMI :D ! (ELIZABETA KÜLDI) ELKELL MENNI EGY KIHALT KÓRHÁZBA ÉS LEKELL LÕNI PÁR (JÓ PÁR) HAPIT. EZ MEGIS VÓT DE UTÁNA A TÉRKÉP (GPS) SE MUTAT SEMMIT ÉS FELHÍVNI SE LEHET A NÕCIT H MIT KÉNE CSINÁLNI VISZONT MENTENI NEM TUDSZ ÉS NEMTÁMADNAK RÁD A VÉGÉN MEGUNTAM ÉS ÖNGYÍLKOS LETTEM TIPPEKET VÁROM KÖSZ !!<#wave><#zavart1>
OK KÖSZ :) MÁ MEGOLDOTTAMM DE AZÉ KÖSZ !!!
Valaki be tudja aplikálni a Magyar nyelvi file -t xbox360 -ra?
Thx.
ja, és hogy ?

Az új fiókom: DevLupius

Gyorsan nyomkodd az x-et, akkor kezd el sprintelni.

hali elakadtam egy küldinél . a lényeg az hogy egy néger fickót kell kergetni aki úgy fut mint a villám (énmeg mint a csiga) és mikó beérek a házba kiirja , hogy elvesztettem a küldit mer a fickó meglépett. <#idiota><#idiota> (little jacob küldi) valakinek van valami tippje??<#integet2>
szabszo96
heló nem tudjátok, hogy hogy lehet xboxon car modot berakni?

Halló ez egy üzenetrögzítõ. Ha további magyarázatra vár, hivatalosan fogyatékosnak minõsítem.

AMD athlon x2 64 2.4
1gb ram
9500gt 512 video kari

ez kevés a gta IV hez mert én felraktam és undorító volt a grafikája... óceán nem látszik, valamelyik ház se látszik, szürke minden :S
Yoda001
sosem akadtam el sehol, de most melegtóniban egyszerûen nem tudok táncolni, hiába van instructions, amit meg is értek... kerestem youtube-on tutorialt is, dehát semmi<#idiota>

Csak lestem hogy nekem irtad. Nem ma irtam ide ezzel kapcsolatban... :)
Amugy tokeletesen igazad van. Persze akinek akarcsak egy 20Gb-os gepe van annak mar annyira nem oszt szoroz ez az uj feature, mint ahogy nekem sem. :(
kaposi1
Tudom jó régi hozzászólásra válaszolok!<#crazya>

Azért hidd el nagyon nagy segítség annak az a 16 Gb is akinek arcade gépe van.
Én is így üzemeltem be egy Pendrive-t ami 16 GB-os.
Elõtte esélyem se volt hogy a 2DVD-s játékok (pl: Forza 3 autók+pályák) plusz szolgáltatásait betöltsem.
De mióta tudok bemásolni lemezt a pendrive-re azért sokkal jobb a helyzet.
És a mentések méretével sem kell többet foglalkoznom!
Perzse nem kell 100Gb-okba gondolkozni viszont a 16 GB-os pendrive bõven megfelel erre a célra ha már voltam olyan "okos" hogy nem Elite gépet vettem!

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Japep

... Köszi. :D

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Gondoltuk, de olyan szépen elbeszélgetsz itt magadban, hogy nem akartunk belezavarni ... :D

Japep

Amúgy is hülyén tettem fel a kérdést, látom... :D
Az Episodes from Liberty Cityre gondoltam, de már tudom. :D

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Tárgytalan... :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Hello.
Ehhez kell a sima GTAIV, vagy külön játszható? :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Xbox 360
brodix
milyen platformon?

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

ha valaki akar multizni vegyen fel : IMX2
Nathan66
valakinek, nincs eladó fölösleges gta4e. nekem van egy dead space-em érte meg ráfizetek, bár miota platinum lett 7 ezer Ft szoval a dead space-re ráfizetek 2-t.

vagy legalábis nagyon jól titkoljuk<#vigyor2>
Minstrel
pamparam... ez konzolos topik, nekünk nincsenek mappáink <#nemtudom>

Hali! Mondja már meg vki hogy a végigjátszást hová kell másolni a GTA IV-be???
Mert nekem a C/documents and settings/User/Application Data-ba nincs semmi rockstar games!!!:S
Help plz!!!:)
Eflc-hez hol találok magyar végigjátszást????<#vigyor2>
Zsubi

Régebben ateista voltam, de azóta megimsertem Magamat. PSN ID: HUN_Zsubi

Csak ott hibazdzik az elkepzelesed hogy a Microsoft sem hulye. CSAK 16GB-ot lehet hasznalni egy USB HDDrol is, hiaba van mondjuk 160GB-os merevlemezed. Nem tobbszor 16-ot hanem csak 1x 16GB-ot! Ugyanigy csak 16GB-ot hasznal egy USB kulcsrol is. Magyarul majdhogynem szart sem er. Meg mindig jobban jar az ember egy 60/12GB-os XBOX merevlemezzel mert azon hely is van. Pont ez volt a celja az MSnek is, a pofatlanul draga merevlemezeket el is akarja adni. En orultem volna a legjobban ha mondjuk ki tudnam hasznalni mind a 160GB-ot az USB HDD-rol, de igy teljesen felesleges a gepen tartani. NEKEM jol jott volna mert csak 20GB-os a HDD a BOX-ban.
Állítólag az áprilisi xbox szoftvertõl lehet usb-s hdd-t használni... így nem dobsz ki pénzt egy fos kicsi hdd-ra, ami jó drága csak mert más csatlakozója van...

FLeT
Kiegek mennek alapjáték nélkül...
De javaslom hogy HDD-s boxot vegyél mert a dvd-rõl lassan töltõdnek a textúrák a gta-k-ban.

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

stonesour
Ja és a kiegek mennek az alapjáték nélkül is?
Vagy kell egy vinyó is hozzá?

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

stonesour
Hello, most készülök xboxot venni, ne arcadeot vegyek ha GTAzni akarok?

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

El lehet vele lenni.
A losttal olyan 8 óra a játék, de el lehet vele lenni 12-14-et, ha szórakozol az acsikkal és a gyüjtögetésekkel.
A Gay Tony, olyan 12-16 és ott is rá lehet tenni 6-8 órát a postgamere.
Tehát az alap, olyan 20, ha szeretsz szöszmötölni utána, vagy csak élvezni a játékot és kipróbálni mindent, akkor 30 vagy felette is lehet a kettõ.

Az ejtõernyõzéssel elszórakoztam meg a motorversenyekkel ... :)

Victor1103
Sziasztok! Az lenne a question hogy az Episodes from Liberty City mennyi játékidõt biztosít? Tehát a kettõ együtt kb hány órás? Köszi!

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Minstrel
Meg, néha hdd-rõl is elõfordul a késés, de nem olyan vészes, mint hdd nélkül.

FLeT
Sziasztok!
Nekem az arcade-al állandó textúra hibáim vannak (nem töltõdnek be idõben...), ha vennék hozzá egy HDD-t és arról futtatnám akkor ez a probléma megszûnne?

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

drogosgeci
nem egy nap alatt gyártják le a lemezeket, csomagolják, és szállítják ki 250 országba

Yoda001
elvileg episodes from liberty city holnap jelenik meg, de egyik konzolos boltban már van, most ezt hogy?

akyyy
a Lost & Damned-ben hogy lehet barátnõt szerezni?:D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Nivea
hello! azt szeretném kérdezni h ha letöltötem steamre a játékot és reguisztráltam live-on is akkor más live accountal nme léphetek eb arra játékra csak azzal az eggyel? és mivan ha elfelejtema jelszót v a cimet is?

köszi
Igen de probaltatok mar hogy a parkolohely mennyi jarganyt bir el? :) Nekem sikerult mar 2 autot es egy motort eltaroltatni rajta.
Itt most nem garázs van, hanem a safehoseok elõtt kijelölt parkoló (sárga).
Ha ott hagyod a verdát, akkor eltárolja.

Hello
kérnék egy kis segitséget.hogy lehet garázsba parkoltatni a jármüveken ugy hogy ott maradjanak?csak azért mert egy csomó youtubos videon látam hogy belehet parkoltatni
elöre is köszi
UI:egyébként xbox 360nom van
Afe
Üdv!
Olyankor mit kell csinálni, ha semmilyen küldetést nem jelöl a térkép?
Kb úgy a temetés volt az utolsó, vagy azután párral, már nem emlékszem, mert néhány hete csak ránézek, de semmit nem ad be. Csak randizgatok, meg kocsmázok néhány karakterrel.<#confused>

Oda már nemtudsz bemenni soha.Valamelyik részben jobb létre szenderült a tulaj általad.