Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One man\'s hero, is another man\'s demon...
lol -.-
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Because fuck you. That\'s why.
kifizettek 2 DLC-ért 2x25 milliót, és majd kirakják PSN-re?
Hát ez az én véleményem.
#8346 vége:
Hát én is nagyon-nagyon reménykedem,de sajnos van egy olyan érzésem a vizeletemben,hogy sajna nem így lesz.
Azért majd rebegek egy imát lefekvés elõtt ;)
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
\"elég volt ebbõl a faszom fütty nemzetbõl egy életre\" by tirexi
Turn Me On Dead Man
Ne értse félre senki, nincs bajom a Sony gépével(sõt, most rögtön el is fogadnék egyet...), de nem csak a M$-nak vannak szemét(persze az õ szempontjukból üzletileg jó) húzásai.
Erre szoktak azt mondani:
Van ugy hogy az ember befizet a balba, aztan nem tancol... :))))
Roh@djon meg a Microsoft a szemétbevaló konzoljával együtt!!!
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
link

kimaradt egy 0,5% os dolog.
Nekem meg egy 0,25 maradt ki anno.
Szoval "ellenorizd"le mit csinaltal meg es mit hagyhattal ki.
Szerintem valamelyik activityt.
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
vki nyújtson 1 kis helpet pls
99,50% a játék és már mindent megcsináltam,mi a további teendõ??
elõre is kösz
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
Gondolom nem is azt nyomod amit kéne. Nyomd le a bal analógkart és dudálni fog...
Régió záras?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Turn Me On Dead Man
Nem egészen hû az elõdjeihez...
Turn Me On Dead Man
Most költöztem új lakásba a játékban. Gondoltam visszamegyek a régi lakás elõtt hagyott motoromért. Átvergõdök a fél szigeten, amikor meglátok egy addig még nem látott járgányt. Sofõr kiszed, moci otthagy, boldogan vezetek vissza az új lakás elé. Erre: a lakás elõtti utcában, látótávolságon belül, a frissen szerzett járgányomból 6 db!!!!!!!! parkol.
grrrr
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Because fuck you. That\'s why.
http://topgearhungary.blogspot.com/
amugy ezen mar en is filoztam hogy mennyi jatganyt bir el a parkolohely
Beálltam 3 motorral és egy autóval. Pár mentésig nem volt gond, de az utolsó mentésemnél 1 motor, most pedig a kocsi tûnt el.
:(((
Turn Me On Dead Man
Nem tudom összeegyeztetni a Lost and Damnedet a GTA4-gyel. Feltelepítettem a GTA-t a merevlemezre majd atmasoltam a megadott helyre a Lost and Damnedet és egyszer frissítést kért, amikor nettel indultam el játszani a GTA-val, de a leírtak ellenére nem indult a kiegészítés. Most már frissítve is van a játék és hibátlanul írja a Lost and Damnedet a kiegészítõk között az Xbox360, de nem akar elindulni a kiegészítõs játék. Valaki nem találkozott még ezzel ?