Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sinyo70
multival kapcsolatban ,nincs valahol egy normális leírás ,hogy melyik játékmódban mit kell csinálni ??

Neogan
Arra már nem emlékszem, hogy játékban le lehet-e, de így 100% hogy igen.

One man\'s hero, is another man\'s demon...

jah, de asszem a jatekba is lelehet...
lol -.-

Neogan
Box bekapcs. --> System Settings --> Memory --> Games asszem, aztán ott megkeresed a GTA-t, majd ott amelyik mentést akarod, letörlöd.

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Kulee
hy all!

Hogy lehet letörölni a mentéseket xboxon?
Légszíves segítsetek, köszönöm^^

Az elõzõ generációs GTA exkluzivitás nem szûnt meg sose. Lásd LC, VC Stories (maradt playstation, sose volt xboxon vagy pécén.) Az elõzõ generációs teljes GTA gyûjtemény egyedül ps2-re volt lehetséges, megjegyzem, ötször vert rá a jelenlegi fosra.

Because fuck you. That\'s why.

554 uj üzenet :D

csabush
Ez így van jól szerintem. Én mindig sonys voltam, Gran Turismo, Tekken, God of War széria, már csak ezek miatt is megérte nekem anno a konzol. Xboxra kevesebb exkluzív cím van ami érdekelne, persze egy Forzát, vagy Gears of Wart (van pcre, szal nem érdekel:D) tolnék, de ezek számomra nem akkora számok. Mindenki eldöntheti maga, hogy melyiket választja, bár a GTA4 dlck zavarnak, de kapunk majd mi psesek is szerintem a késõbbiekben.

és mégis mit vártál?
kifizettek 2 DLC-ért 2x25 milliót, és majd kirakják PSN-re?
brodix
Ezt nem is tagadom,valóban mind a sanyi,mind a picipuha kb. ugyanannyi játékot....ööö... exkluzivál? :D a lényeg asszem érthetõ. De a lényeg az,hogy az már télleg nagyon felb@szta az agyam,hogy a 2. GTA dlc-bõl box exclusive lett. A lost and damned-et még elnéztem,de ez...
Hát ez az én véleményem.
#8346 vége:
Hát én is nagyon-nagyon reménykedem,de sajnos van egy olyan érzésem a vizeletemben,hogy sajna nem így lesz.
Azért majd rebegek egy imát lefekvés elõtt ;)

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

GP2100
Az elõzõ generációban 90%-ban a GTA exkluzivitás(ami késõbb meg is szûnt) volt az oka, hogy PS2-t vettem elsõként XBOX helyett :D Tényleg szemétség ez a DLC exkluzivitás, de szerintem ki fogják adni õket PS-re is idõvel(mint pl. a Fallout 3 DLC-ket is).

\"elég volt ebbõl a faszom fütty nemzetbõl egy életre\" by tirexi

sambauer
azért a GTA-nál mindig is a fõplatform a PS2 volt. Elég csak a megjelenésre, vagy az LCS/VCS pakkra gondolni. én se vágynék Halo 3ra, meg Gears of Warra ha PS3 tulaj lennék, de ez tényleg hatalmas kibaszás.

Turn Me On Dead Man

a MS helyében ti is szarnátok a sony arcába. ennyi. (nincs boxom)
GP2100
Olyan soha sem lesz, hogy minden multiplatform, különben rövid idõn belül csak egy platform(gyártó) maradna a piacon, éppen ezért csinál mindenki exkluzív címeket, hogy megvetessék a saját konzoljukat az emberekkel. Mondjuk szép is lenne ha elég lenne csak egy konzolt venni és játszhatnál is a generáció összes játékával... :) Egyébként engem azért idegesít különösen a HR, amit az elõbb példaként felhoztam, mert elõször boxra szánták. Ott van még egy csomó cím, mint pl. GT, MGS, Killzone legújabb része(i) amikkel szívesen játszanék(a HR mellett), de nem háborgok, hogy nincsenek boxra, mert õsidõk óta PS-re jönnek, de most ezek a exkluzivitási harcok a két cég között kezdenek nagyon az agyamra menni...<#falbav>

Persze. Igaz amúgy. Sajnos ez már nem üzleti érdek (persze tudom az) hanem kibaszás. Legyen exkluzív egy cím, ok. De ne örökre basszus. Többi játékossal basznak ki. Példákat nem kezdek sorolni, mindneki vágja a másik platform játékait. Az idõleges ex szerzõdések bõven megtennék. sztem.

GP2100
És amikor a Sony csinál hasonlókat? Pl. itt a Heavy Rain, ami 360 helyett PS3 exkluzív lesz(ez nagyon felb@szott), a Ghostbusters is elõbb jön PS3-ra...
Ne értse félre senki, nincs bajom a Sony gépével(sõt, most rögtön el is fogadnék egyet...), de nem csak a M$-nak vannak szemét(persze az õ szempontjukból üzletileg jó) húzásai.

kb nekem is a f@szom televan ezzel.

PlayStation 3... :)))))))

Erre szoktak azt mondani:

Van ugy hogy az ember befizet a balba, aztan nem tancol... :))))
brodix
annyira elegem van már a Microsoft b@szakodásából,hogy állandóan lefizeti a Rockstar-t,hogy box xklúzív dlc-ket csináljon.
Roh@djon meg a Microsoft a szemétbevaló konzoljával együtt!!!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Rockstar Games Announces Grand Theft Auto: The Ballad of Gay Tony for Download on Xbox LIVE® and Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City Available on Disc for Xbox 360® this Fall
link

kommersz
nemcsinalhattal meg mindent.
kimaradt egy 0,5% os dolog.
Nekem meg egy 0,25 maradt ki anno.
Szoval "ellenorizd"le mit csinaltal meg es mit hagyhattal ki.
Szerintem valamelyik activityt.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Leo 1991
hello
vki nyújtson 1 kis helpet pls
99,50% a játék és már mindent megcsináltam,mi a további teendõ??
elõre is kösz

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

itt biztos találsz
redbull0304
Sziasztok! Ha valaki tud eladó GTA4-et PS3-ra Budapesten max 7e áron akkor írjon privit! Köszi! :)

GP2100
"de nem mûködik azzal"
Gondolom nem is azt nyomod amit kéne. Nyomd le a bal analógkart és dudálni fog...

Bocs mindenkitõl, de fel kell tennem az év noob kérdését: xbox 360-os GTA4-ben hogy lehet dudálni???? Vágom, hogy azt írja, hogy a Left Stick Button, de nem mûködik azzal:SSS
Wanted
Valaki megvette már a motoros dlc-t?
Régió záras?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

PS3-as csinálja ezt.
Igen ilyen "bug" lett a gamebe a pachok óta. Én most újra játszom és még mikor anno játszottam pachok nélkul akkor nem volt ilyen "gond". De most velem is elõfordult:):)Nem mindtha baj lenne:):) De ugyanott mikor költözni kellett:)
sambauer
kicsit tényleg körülményes lett szerintem.. mondjuk most hogy nyegyedjére HUD nélkül GPSre támaszkodva és kreszt betartva viszem végig a játékot kevésbé zavar, de azért Mafia szinten nincs :D

Turn Me On Dead Man

GP2100
Az a baj, hogy sokkal élethûbb lett a fizika/autók kezelése? <#wilting> Én pl. nagyon örülök neki, hogy ilyen lett és nem a fostaliga klónok "fullarcade a négyzeten" irányítását kapta, amik egy kicsit sem próbálnak hasonlítani a valódi vezetéshez... Persze az elõzõ GTA-kban sem volt olyan élvezhetetlen "guruló kartondoboz" feeling mint a klónok nagyrészében, de a GTA4 aláz minden ilyen típusú játékot. Persze aki azt élvezi ha ütközésnél lepattan a falról mint egy labda és 300-al veszi fék nélkül a hajtûkanyarokat, annak tényleg sz@r lehet...<#kuss>

Nekem minegy milyen autó mert mindegyik kezelése ugyanolyan rossz
Nem egészen hû az elõdjeihez...
comet? nekem is elõfordult már hasonló.

sambauer
Elõfordul, bár én nem nagyon becsültem a járgányokat a játékban. Szimplán közlekedési eszköz :)

Turn Me On Dead Man

Wanted
:)
Most költöztem új lakásba a játékban. Gondoltam visszamegyek a régi lakás elõtt hagyott motoromért. Átvergõdök a fél szigeten, amikor meglátok egy addig még nem látott járgányt. Sofõr kiszed, moci otthagy, boldogan vezetek vissza az új lakás elé. Erre: a lakás elõtti utcában, látótávolságon belül, a frissen szerzett járgányomból 6 db!!!!!!!! parkol.
grrrr

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Csá, érdekldni szeretnnék, hogy lehet e xboxhoz olyasmit csatolni, mint a gépre a Fraps? mert gta iv-s viccces videót akkarok csinálni pls help kösssz!
guardian hero
Úgy mondod, mintha Te egy jármûvet se tüntettél volna el a játék során :D

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Yoda001
<#eljen>

http://9gag.com/gag/5135249

Boldog szülinapot GTA IV!

Because fuck you. That\'s why.

Minstrel
nem vettél parkolójegyet <#wave><#idiota>

http://topgearhungary.blogspot.com/

sztem uzembiztosan csak 2 autot bir
amugy ezen mar en is filoztam hogy mennyi jatganyt bir el a parkolohely
GP2100
Elõfordult már.

Wanted
Másnak is tûnt már el a kijelölt parkolóhelyen leparkolt járgánya?
Beálltam 3 motorral és egy autóval. Pár mentésig nem volt gond, de az utolsó mentésemnél 1 motor, most pedig a kocsi tûnt el.
:(((

Errõl nem olvastam, hanem saját magam tapasztaltam meg. A dolog úgy volt hogy 2100 Eu pontot vettem az USA profilomhoz (akkor még nem tudtam hogy ez így nem lesz jó). Szóval nem akartam bajlódni vele (le lett már kaparva, kinek tudtam volna eladni?) és csináltam egy eus profilt és azzal töltöttem le a gta IV DLC-t. Namost az USA profilomon, mikor betettem a lemezt, akkor a sima gta IV indult. Az Eus profilon (amin le lett töltve live-ról) megkérdezte hogy akarom e futtatni a lost and damnedet. Szóval érted, Ki van ez találva.

Na ne bonyolódjunk már bele ennyire kérem szépen...Nem olyan nehéz ez a dolog... Csak egy kicsit google-n kell keresgélni. A Microsoftot kell felhívni skacok, ha akartak egy data transfer kábelt ami usb-s véggel rendelkezik és bele kell helyezni a kiszedett vinyóba.

sambauer
és te hogy oldottad meg hogy a géped felismerje a SATA winchestert ? nekem ezzel van még problémám :D

Turn Me On Dead Man

Hát errõl én még nem hallottam, hogy ez a kiegészítõ profil függõ lenne...<#wow2> Errõl hol olvastál?

Ha jól értelmezem akkor torrentrõl vagy rapidról lett leszedve ugye? Nos ezesetben sajnos soha nem fog elindulni, ugyanis profilhoz van kötve a kiegésztõ. Ha nagyon kell vedd meg. Elég jó cucc, megér 1600 pontot.

Üdv !
Nem tudom összeegyeztetni a Lost and Damnedet a GTA4-gyel. Feltelepítettem a GTA-t a merevlemezre majd atmasoltam a megadott helyre a Lost and Damnedet és egyszer frissítést kért, amikor nettel indultam el játszani a GTA-val, de a leírtak ellenére nem indult a kiegészítés. Most már frissítve is van a játék és hibátlanul írja a Lost and Damnedet a kiegészítõk között az Xbox360, de nem akar elindulni a kiegészítõs játék. Valaki nem találkozott még ezzel ?

Ja és még vmi, olvastam vhol hogy lehet telón is zenét hallgatni, mit kell pötyögni hogy footon is zenéljek?