Aprilia RS 125

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

blory
Egy ilyen 125-os motor egy 180 cm magas emberkeknek nem kicsike ?

Sland
Hali!

2007-es RS125-rõl lenne pár kérdésem.
Elõször is, hogy csak 3 színben kapható? (Piros, Fehér-Sötét, Barna-Sötét)
Aztán a másik, hogy lehet rá "extrákat" kérni vásárlás elõtt?
pl.: Kipufogó, másfajta index, vagy valami plussz panel, vagy akármi más

Aztán a következõ hogy a fojtott verzió mennyit megy? 130 körül?
És a fojtatlan? 160-170?
És a gyorsulás?
Utas mennyire ül kényelmetlenül?

Hirtelen más nem jutott eszembe, azonban ha még tudnom kéne valamirõl így vásárlás elõtt, azt légyszo osszátok meg velem!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Javítanálak Bréé,az Aprilia felirat igenis helyes a blokkon mivel saját terveszésû és felhasználású(Legalábbis az RSen).A robogókhoz viszon már minarelli blokkot használnak,ami nem csak az aprilia sportrobikban található hanem pl Yamaha Aeroxokon.

Gigabyte 8VM800 LGA775 alaplap,1GB DDR2 zeppelin RAM 512 Mb DDR2 zeppelin RAM Nvidia Geforce 7600 GS 256Mb/128bit AGP,Intel Pentium D 2x3Ghz LGA 775,Maxtor 120 Gb & Maxtor 40 Gb Creative P5800 5.1

én is rotax blokosat szeretnék majd, csak én RX-et vagy Tuareg Rally-t:)

Bréé1
Tisztelt házigazda.

Ne haragudj, hogy ide jöttem, de szeretem a motorokat, és nem találtam másik topikot, ami igazán jó lett volna. Én csak a motorokról akartam beszélni, és nem blerondítani a topikba. Sajnos ez megtörtént, amiért én kérek elnézést. Légyszives töröld az összes üzenetem, meg amit idehoztam.... Többet nem jövök.

Telefonszámom: 06-90/......

vica2
Itt legalább elbújhatsz mi?

vica2
Édes???? <#mf2>

TCelica
az a legjobb :))

Bréé1
A bíborkás szín is jó.:))

TCelica
ez jobban tetszik, azon én olyan bíborkás szinûnek láttam közbe meg piros

Bréé1
Az a motor, csak az a bolt elõtt készült, ez meg itthon, az udvaron.:)

TCelica
de most nézem ez nem is az amit elõször beraktál a topikodba is
vagy az?
én nem annak látom csak olyannak.

Bréé1
Dehogy vagyok az, csak szeretem õket.

Meg az embereket is.:))

TCelica
kis motor zseni :DDD

Bréé1
Nem tudom mennyire ismerõs, de ebben nem olasz blokk van. Az APRILIA felirat nem igazán helyes a blokkon.:) Ebben Osztrák, Rotax blokk van. De úgy tudom hogy a mostani Pegasokban sem APRILIA blokk van, hanem ha jól emlékszem KTM.

Bréé1
Ezt tettem az én kis motorommal.:(((((((

Bréé1
Nem nagyon van ebben a topikban élet. Talán nem csak az rs-rõl kellene beszélni itt.:)
Amúgy a Hondának is van egy RS-e. A 125-ös speciál.:) Kb 40 lovas, mérges kis jószág.

Bréé1
Szia Édes.:)<#puszi><#puszis>

az RS az a futurát váltotta nem? tegnap pont mentem egy apriliával, nekem kell:P de mondjuk nem sport, hanem nekem az RX jön be, egy Tuareggel mentem, de ugy tudom h a blokkja ugyanaz... nagyon bejött, nekem csak egy 80-as DT-m van, de nagyon zsir volt az után a kis tura:D

TCelica
hello <#wave>

Bréé1
Nekem ez van.:)

Igaz nem RS 125-ös, de ez is aprilia.:)

sziasztok
venni akarok 1 rs125 de nem tom meik évjárat a jo és meik megy a legjobban
ha tudtok segitsetek !
elöre is kössz
úgy tûnik halott topik, nagy kár mivel ez egy nagyon jó motor érdemes lenne róla beszélni

Scania Dáci
tisztán:)

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tõlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenõ KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

Scania Dáci
ezt tusztán levizsgáztatják A1re,nem lesz semmi illegális ha erre gondoltál,tom h kapok nagyobbat is ennyiért,de robogó+simson után nem fogok venni pl egy 600-st tanulónak jó,meg van rajta garancia stb,szé veszek iet

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tõlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenõ KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

Ez így nekem nem igazán tiszta. Ha nincs folytva akkor A-A.korl jogsi kell hozzá. Ha ez megvan, akkor miért nem veszel nagyobbat (ennyi pénzért rendes nagymotort is lehet simán kapni). Ha nincs meg hozzá a jogsid és szabálytalanul akarod használni, akkor megintcsak ugyanott vagyunk. Hacsak nem tudod elintézni hogy folytottként szerepeljen a forgalmiban persze.:) Üzletileg mondjuk piszkos nagy bukás megvenni ennyiért egy 125-öst, de ebbe nem szólok bele mert aki motorozik annál általában huszadrangú kérdés hogy mennyire éri meg.:)

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Scania Dáci
így,de ebbe már nincs folytás,mondták a szalonban

az igen <#eljen>

amugy javitsatok ki ha tevedek, de ugytudom, hogyha uj motort veszel lehet valasztani, hogy 11kw-s fojtott motort veszel vagy fojtatlant, ez igy van?

Scania Dáci
ja

zsir ujat?

Scania Dáci
Srácok szombaton mek megvenni a motort ha minden igaz:)

Scania Dáci

Scania Dáci

Hi ALL ! itt egy oldal jánlom mindenkinek mp3 letöltés ingyen a viva chart show listája alapján !!!!( www.cartmen15.atw.hu )!!!! nézze meg mindenki éss regelés szükséges de ingyeeeen !
Scania Dáci
ja nem, 1.3

Scania Dáci
ja ennyi,de nem kpra veszem bedobom a robogóm árát v eladom v leadom vhol de eladni akarom mert kevés pénzért veszik le

allock
nemtom milyen az újabb Mito, a 125ös Raptor viszont tetszik

#hhwnd

allock
1.500.000Ft körül
mert a régi RS125ös 2éve 1.250.000Ft volt, meg nemtom h benne van e a reg. adó v van e hozzá egyáltalán

#hhwnd

allock
a második! :)

#hhwnd

inkább tekerek most is elütöttek egy srácot:S
<#szomoru1><#rinya><#falbav>
inkább tekerek most is elütöttek egy srácot:S
Tufa
és az újabbik cagiva mito? az legalább motor méretû

bigfoot
kéne nekem is egy aprillia 50es papíral:)

pajti
mennyibe jön ki egy ilyen?
<#nevetes1>

pajti
a black :)

Scania Dáci
meik a jobb színû sztetek?
ez:
v ez:

Scania Dáci
ilyet fogok venni napokon belül:)

allock

#hhwnd

allock
de az meg olyan csúnya a keskenysége miatt :P
nekem nemtetszik :)

#hhwnd

tigeroo
akkor inkább már egy Honda CBR 125-ös:))