Dead Island

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért amikor 3 hullámban 10-10 infectedet tol rád gép az már nem nehéz hanem szopatás. 1-2 is megizzaszt és hiába minden fegyver ha egyszer mind a 5-10 rajtad van akkor már csak a kétségbeesett csapkodás maradt.
wesker24
Én már a Prisonnél vagyok 73 % és tényleg baszottul nehéz !

Még szerencse hogy vettem fel egy rakás medkitet volt nálam molotov gránát meg egy rakás fegyver és persze machetek tömkelege !

Amig lehetett löfegyvert nem használtam csak emberek ellen ha infected csapat jött Molotov adtam nekik !
Fpocok
Jaaa... azt még nem próbáltam. De ami nehéz, az jó (nekem, én szeretem).

Parasite Eve 2, best game EVER!

A Ryder dlc-re gondoltam természetesen.
Pofátlanul nehéz. A nehézséget nem úgy kellene fokozni hogy percenként 10-20 infectedet uszítanak ránk.

A benzinkutas részt meg tudta valaki csinálni? Nagyon infected jön ott és hiába az a rengeteg cucc egyszerûen nincs idõ a használatukra.
Sziasztok! Nincs valakinek egy mentése a chapter8 körül? Elszállt a mentésem és 58%nál már nem szeretném újra kezdeni! Elõre is köszi!

coolpet
Sziasztok!

Akinek eredeti game van meg es akarna jatszani, az irjon ram egy privit 😊

Battletag: coolpet#2467

vigyázni kell, mert olvastam több helyen, hogy a korábbi mentés elveszik a DLC felrakása után

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Fpocok
Igen. És állítólag a végére Teljesen szerethetõvé válik a karakter.

lostprophet
Valóban nem hangzik rosszul, azonban 1. 2 óra körülbelül a játékideje 2. nincs fejlesztési fa.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

ami konkrétan azt jelenti, hogy White szemszögébõl fogunk játszani? hogy hogyan jutott be pl a börtönbe és az addig vezetõ út? ez nem hangzik rosszul, ha így van

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Fpocok
Új karakter, és egy másik történet szálat ad a történethez. Tehát nem csak annyi, hogy új karakterrel ugyanaz a kampány, hanem teljesen új kampány.

megjött a Ryder White DLC

mivel lesz több a játék egyébként? nem nagyon értek az ilyen modokhoz

mikeleroi
Felraktam az új kiegészítõt és úgy néz ki rendbe jött a textúrázás. Viszont az elõzõ karakteremnek annyi...

lostprophet
Van egy felesleges eladó Dead Island kulcsom, ha valakit érdekel.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

masterthief
Rakj fel 1 újabb DirectX-et és próbáld megnézni a dxdiag rendben van-e. Egy kis tesztelés nem árt. Lehet az okozza a problémát. (más játékkal jártam én is hasonló cipõben,DirectX frissítés és a dxdiag.tesztelés megoldotta)
Ha még mindig fenn áll a probléma, akkor tegyél fel másik driver-t. Az biztos helyrepofozza. Egyébként driverhibák sok fajta jelenséget okoznak (néhol fekete foltok, valaminek a textúrája teljesen fehér, színes pixelhibák amik általában zöld, lila és fehér színûek, szórt alakzatban, fejjel lefelé forduló képernyõ, vagy forgó égbolt, recés szélû képernyõ stb. Némelyik játéknál érdekes dolgokat mûvel 1 driverhiba)

Fpocok
Ja, hogy ez volt a gond? Nem is vettem észre, én mindig így mondom 😄

MerlinW
Az a mosoly tárgya, hogy max az operációs rendszert telepíted újra, (azt sem rakod sehova). Én legalábbis nem hallottam olyanról, pozitív változást hozott volna a gép bárhova való rakása😊 Jó helyen van az ott, ahol volt😊

Mondjuk grafikai hiba miatt OS-t telepíteni cseppet bolondság.

[merlinw.org]

Fpocok
Többi játék hogy megy? Valszeg a VGAval lesz valami.

Fpocok
Nem nagyon értem, mi a mosoly tárgya. Van olyan, hogy annyira összeszaródik a registry, hogy mindenféle problémát okoz. Nyilván ezért is írtam a végére. <#nemtudom>

MerlinW
"-Gép újrarakás."

Ez máig sírva-röhögõs 😊

[merlinw.org]

mikeleroi
Köszi, próbálkozok...

Fpocok
-Játék újra letöltése.
-Fájlok verifikálása steamben.
-Directx újratelepítése.
-Driver csere... minimum két féle.
-Gép újrarakás.
-Megnézni másik VGAval a játékot a gépeden.

Ilyen sorrendben. Persze meg közben fórumokat böngészni, de azt már írtad.

mikeleroi
Így néz ki:

[/url][/img]

mikeleroi
Sziasztok! Tanácstalan vagyok. Segítséget szeretnék kérni, hátha valaki okosabb. GF8800GTS512 videó karim van. A játék nagyon szépen megy, de van egy nagy problémám. Elérve a városba az aljzat textúra nagyon sötét, szinte fekete színûvé válik, és ez így is marad a travel után is bármelyik pályára. A dzsungel úgy néz ki, mintha sötét lenne. Ha lemegyek a csatornába illetve a tengerparton a sötét textúrákra megoldást jelent, ha kis játék után utolsó csekpontot töltök be, ekkor megjavul. De ez a városban és a dzsungelben nem mûködik. Próbáltam már a driver cseréket, directx frissítést, rendszer újratelepítést. Próbáltam a video.scr változtatásokat is, de sikertelenül. Kerestem a megoldást a fórumokban és számtalan helyen, de mintha csak nálam létezne így... Ha valaki tudja a megoldást, vagy bármit ami segíthet, kérem válaszoljon! Video kari cserét most nem tervezek...

Fpocok
Izé... nem február 1tõl van dlc? Csak mert STEAMen nem látom.

lostprophet
Én kábé 600 forintért szereztem 😄

coolpet
mar nem kaphato cdgalaxisnal
pedig arra vartam, hogy lejjebbmenjen az ara

Battletag: coolpet#2467

Fpocok

Fpocok
Ha steamen futtatod, akkor alapból gyakorlatilag a neten játszol. Ha csak le nem zárod a public portokat. Azt hiszem.

Azért írtam ide mert a Dead Island-hoz kerestem segítséget,és ha valaki másnak ilyen problémája lenne egyszerûbben megtalálja.
Ém sem tudtam hogy melyik Topikban kell keresni.
Legalább nem kell átnyálaznia a Topikokat.

Warez topik...

Kösz a segítséget.

Deathstorm

MerlinW
Warez topik...

[merlinw.org]

Tunngle beta a szerverkeresõm,ott az elsõ dead Islandot nyitom meg.
A Steam-mel indítom a játékot.Ott nem indítok semmit.
Hol vannak a portok?
Continue-val indul a játék alap.
Ha steammel futtatom akkor alap már a neten játszok?
Vagy akkor most mit is írtam?<#wow1><#wow1>

Deathstorm

Fpocok
Bocsi, hogy csak most válaszolok, este nem voltam.
Szóval nincsenek szerverek, felmész játszani és simán steambõl behívod akit akarsz. Illetve úgy is lehet, hogy megnyitod a publik portokat és akkor random emberkék be tudnak menni hozzád, vagy pedig de hozzájuk.
Vagy ha virágbolti, akkor hamachi és lan.

Koponyákat el kell vinni a helyére és akkor kapsz receptet. Keress rá neten: Dead island skull location.

ja és mire jók a koponyák?Találtam 1 kéket

Deathstorm

Sziasztok!
Tudok valahogy servert csinálni,hogy mások is csatlakozhassanak hozzám?
Nem találok semmi serverkreálást,csak én tudok csatlakozni.

Deathstorm

Sziasztok!

http://www.youtube.com/user/Mundocast

További videók a csatornán.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Fpocok
Kiváncsi vagyok, milyen hosszú lesz. Majd megnézem.

Fpocok
Dead Island Getting New "Ryder White" DLC
Jan 16, 2012 at 6:05 AM - Jube -
Deep Silver has announced "Ryder White", an upcoming DLC for Dead Island. The DLC will introduce a new playable character called Ryder White, and will offer a new take on the incidents in the main story of Dead Island. Ryder White is a military man and a loving husband, find out why he did what he did over sever hours of story content. There will also be two new blueprints and weapons to expand you zombie-bashing arsenal.

The DLC will be available on February 01, 2012 for PC, PS3 and 360.

mióta végigtoltam és újrakezdtem azóta nem ment,f.. kivan
Sziasztok!
Ha érdekel titeket, akkor tessék megnézni a csatornánkat! ;D
http://www.youtube.com/user/Mundocast
Egyenlõre csak Dead Islandos videók vannak fent, amiket hétfõként fogunk feltölteni. Reméljük tetszeni fognak nektek, így nyerhetünk egy-két subscribert vagy esetleg likeot.
Fpocok
Már nem tudom mi a neve, de a fast travellel tudsz odajutni, ott meg van 4 aréna, amit lehet nyomni.

akkor nincsennek benne új pályák,csak új küldetések?
nem vágom akkor hol kell átmenni vagy hogy adja be a kieget?
azért, mert nem lehet ott továbbmenni😄

attól függ melyiken mentél át...vmelyik már nem enged tovább, mert a pálya vége

odamentem a alagúthoz de mikor át akarok menni ezt írja:
you are leaving the playable arena

ez miért lehet?
Fpocok
Fast travellel lehet odautazni.

felraktam a kiegészítõt,de nem történik semmi ez miért van valakinek sikerült elindítani?
Pontosan 10 üveggel, csak sokat kell gyilkolászni hozzá, így sajnos nõ az XP.
A hotel az jó hely,szeretem, van egy polc végig cefrével vagy 10 üveg!<#nevetes1>