Dead Island
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ha a kinyirása után verjük szét a fejét akkor is megmurdel végleg?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ezek az Axe-ok, Sledgehammer és egyebek mire odavágok egyet belém mar a zombi 0-7 a handling, ami pont az egyik legfontosabb tényezõ...habár a Force valóban nagy azt aláírom
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A nyesõszerszámok nem adják annyira... Kivéve találn a slaughtering fire axe. 😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
amúgy a Wakizashi és a Zed's Demise a legjobb fegyók...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Mostmár minden lõszert elõ tudok állítani, ha megszorulok.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Jó a láncfûrész? vagy kifogy belõle a nafta mint a Left4Dead2-ben.
Lehet azért visszamegyek. Meg amúgy is jó lenne elverni, annyiszor lealázott a szemét...
Jason Voorhees? Péntek 13? <#idiota>#idiota>
Csak akkor spawnol újra ha a feje egyben van, ha szétlövöd/taposod a fejét akkor végleg meghal.
Ez valami vicc?? Én nem röhögtem rajta. Csomó lõszer, mégtöbb pénz, na meg idõ elment totál fölöslegesen. 😞
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Én Fury-val megöltem a nagyját a maradékot meg lelõttem AK-val mondjuk az öregé talán a legidegesítõbb az összes kísérõs küldi közül, a többiek mind képesek a seggükön maradni de ez a gyík egyfolytában berohan a szar kis botjával a harc közepébe :/
Ráadásul nem lehetek okos, mert jön egy thug, egy ilyen predator geci, meg még egy marék sima, és mindenki azt a mamlaszt pofozza.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
...viszont akár 18 fegyver is lehet nálad, mindegyikben egy-egy plusz tárral, annak már elégnek kell lennie 😊
1-3 zombinál egyáltalán nem kell fegyvert használni, le kell õket rúgni aztán belelépni az arcukba és ennyi, nagyobb tömegnél elég felmászni egy furgonra aztán fejbe nyomni õket sledgehammerrel vagy molotovot dobni rájuk (alkoholt nagyon könnyû találni Rag-et meg korlátlan mennyiségben lehet venni az árusoktól), Ram és Thug deo-bomb vagy shotgun, suicider pisztoly, infektedeknél ha csak 1-2 jön akkor rúgás+arcbalépés ha több akkor pisztoly.
A nagy tûzoltóbalta amúgy blunt vagy vágófegyver? Most találtam belõle egy kéket, valami Slaughtering Brutal Fire Axe, vagy mi a pöcs.. 😄DD Elég jópofa.
Mostanában katanákkal rohangálok, van pár sima-, meg duplaelektromos, meg egy paralizálós (bár az nem nagyon mûxik ám). Az égetõs machete is kewl, csak ritkán jön be.
Kihoztam a tudjukkit a tudjuk milyen station-ról. 😄
Továbbra is az a véleményem, hogy a csatornában van pár rész, ahol max. elfutni lehet/érdemes, legalábbis azokkal a cuccokkal, ami odaáig megszerezhetõ.
A 3x4 hangosbeszélõk beindítása meg igazi horrorélmény volt (volt hogy kettesével tolta a pofámba a RAM-okat, de kinyírtam a mocskokat).
Letöröltem, újra felraktam úgy, hogy STEAMrõl töltöttem le. Mindig, amikor lépnék be ingame, akkor kifagy.
Jelzem régen semmi gond nem volt.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Feared pedig a megjelenés után küzdött hasonlóval, esetleg olvasd át a késõbbi hsz-eit.
[merlinw.org]
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
a #4010-esre meg csak azt tudom mondani, hogy azt nem is értem. Nálam semmilyen komolyabb bug nem jött elõ és mindig enged lõszert felvenni. Természetesen csak a karakter kapacitásáig, és ha van nála adott típusú fegyverbõl.
A karakterek AI-ja valóban elég vad, nekem az egyik beleszaladt az eldobott molotov tüzébe, kigyulladt és meghalt. Na ott jót röhögtem. :-D
Sokkoló és társai szerintem rajtunk nem sebeznek olyan nagyot, hogy ne érné meg, noha igazából zárt helyen a pórnép ellen értelemszerûen nem ezeket kell használni, szóval ne csodálkozzon, aki emiatt szív. Fantasy-ban sem tûzlabdázzuk le a kétméterre álló ellenséget (már ha van friendly fire)... Az efféle fegyver RAM és Thug ellen való, meg a karókezû karatés ellen a dzsungelben.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.