Dead Island

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TG Gida
Dead Island Helperben van erre a black screenre megoldás.

Isten áldja a pogányokat!

dalmar
Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni ,hogy az ATI-s videokártyával más is tapasztalt-e olyat hogy kifagy a játék.Gondolok itt arra,hogy egy idõ után elsötétedik a kép,olyan mintha a monitor alvó üzemmódba kapcsolna,de csak a gép újrainditása segít a dolgon. A videokártyám nem a legújabb de szerintem bírnia kellene. VID Kártya ATI RADEON HD 5750

\"Ha a cápa a kezedbõl eszik a lábadból is fog\"

Hali!Valami rútul elbaszódott a felhõben.Át kellene jutnom a szupermarket elõcsarnokán,be vannak fagyva az ellenek egy kivételével,és zászló ilyesmi semmi.Mit lehet ilyenkor tenni?

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

tutituti
ezt próbáltad?hátha jó lesz

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

game_x86_rwdi dll hibaüzenetet ir ki a játék,és leáll,ilyenkor mi a teendõ?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Szabi
én a templomosoknak csináltam a küldetéseket utoljára, de az nem tudom hányas chapter, talán 5-6, de majd szívesen besegítek nektek ha tudok 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Igazából az új és meglévõ update-re gondoltam, mert az elején az update 1,2 nél a zombi szintek nem változtak annál, aki belépett a 7-es szintû Logan ölhetett akár a coop partner okán 44-es szintû zombikat is. Ez a patch, amit használunk pont ezt küszöbölte ki

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

remek akkor toljuk hárman😊 grebber nem tudom hol tart mi asszem pont a chapter 4 környékén vagyunk...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nem is jött ma update

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nem kell elkezdenem elõlrõl,megvan a mentés,már a múltkor irtam a topikomban

jól van nálam mûkszik a teamwork meg én amúgy is macerálni szeretek a tárgyakkal, fegyverekkel

grebber
Az jó lenne mert akikkel voltam 2 idegen meg egy SG-s már a 10 .percbe nem tudtam ki merre van és mit csinál!
Nem is folytattam inkább elkezdem majd egyedül az elejérõl!

Next PC upgrade: 2022

Karácsony után majd alapítunk SG teamet😄

vigyél végig pár chaptert h csatlakozni tudj hozzám majd. Nem fogom újrakezdeni elõlrõl:S

LOL,akkor el kell inditanom,mert nekem eredeti a game.

tényleg, akkor ezt nem tudtam,bocs

szerintem ez így volt ahogy mondta, mert a zombik a mai update-kel a szintekhez igazodnak...

grebber
Indítottam ma egy coopot ahova csatlakoztak is.És egyvalaki mondta hogy nem kap xp-t és nem fejlõdik a küldik teljesítésével sem.Én meg már 7-es szintre fejlödtem meg minden!

Ez mitõl lehetett?

Kösz az ainfót lehet lecsapok rá. Holnap 7-ig van még idõm.

Szabi
él, sok random játékossal lehet coopolni, ha megveszik még páran magyarok is, akkor talán lehet majd együtt is jókat játszani most téli szünetben 😊

egyedül is ellehet lenni elég jól, de egy bizonyos rész után egyedül szinte esélytelen már egyedül a sok bot ellen :/

engts450-em van gyenge cpu-val társítva és csodaszépen megy 😊

Él még ez a játék? Érdemes megvenni vagy PS-be is van olyan jó? És egy 1 GB GT440-es kártyán már elfut? Nagy dilemában vagyok, mert más címet is várok akciósan. Viszont a Techland játékait imádom.

nem egészen igy van a co-opban,de mindegy

cs1rk3
ha te 4 es vagy akkor 4 körüli zombik jönnek a màsik aki pl 40 annak 40 körüli 😊

Volt olyan hogy 4-es karakterrel irtottam a 23-as,24-es zombikat

Akkor neked kell majd szenvedni a magasabb szintü zombikkal,mert kb olyan szinten lesznek,mint aki belépett a játékba legnagyobb szintü gamer

Fpocok
Passzz... de azt hiszem valahogy úgy.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Olyankor mi is van ha pl nagyobb szintû karatker csatlakozna hozzánk akkor õ kevesebb xp-t kap vagy hogy van ez?

Szabi
kedv még lenne, de 10ig melóba vagyok :-/

hétfõtõl viszont ráérek 😄

cs1rk3
ha lesz idõm akkor OK 😊

grebber
Holnap lenne kedve valaki(k)nek coopban játszani full 0-ás karekterrel elölrõl?

MerlinW! Rakd fel légyszi ujra ezt a Hi-res modot,mert nem tudom leszedni.Nem jó már a link.köszi!

Maxtreme
Pedig müxik, én is használom.

cs1rk3
ha van egy 40es karim és ha
csatlakozok haverhoz aki 5ös
szintû akkor megmaradnak a
fegyóim meg a bluprintjeim?

Fpocok
Na, akkor örülök neked! 😄

Megvan sikerült! Addig szarakodtam ezekkel a beállításokkal míg nem sikerült. 😊
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!
Fpocok
A billentyûnél kell valamit állítani... valami csúszkát. Közben futtasd a játékot a háttérben, próbáld meg így is.

Fpocok
"go to ur control panel, and then click the keyboard icon, set the repeat rate to slow (slider all the way down)"

Ezt próbáltad?

Ezt próbáltam mielõtt írtam, de ezzel se akart mûködni. 😞
Azért köszönöm!
Fpocok
EZT rakd fel: Elvileg az egyik funkciót bekapcsolva megszûnik. Nem tudom pontosan melyik, de ha felrakod, jobb alul a kis ikon jobb klikk asszem és keresd meg. Azt hiszem a keyboarddal lesz kapcsolatban. Szólj, ha megoldódott...
Olvasd el, amit linkeltem... ott a letöltõ link is.

Úgy írják a neten, hogy Microstuttering. És a vidókból kiindulva nekem is az a gondom, hogy amikor mozgok ilyen pici apró szaggatások vannak. hiába állítok a grafikán akkor is ugyan úgy szaggat. ti nem találkoztatok ilyennel?
Fpocok
Öööö, mire is gondolsz?

Sziasztok!

Valaki letudná írni, hogy pontosan hogyan lehetne megoldani mikro laggokat. Próbáltam követni a külföldi leírásokat, de azoknál szerintem valamit mindig kihagyok. 😊

Elõre is köszönöm!

nekem normal van Sima alap Dead Island
cs1rk3
az GOTYhoz jár de meg veheted külön is 1 euroért 😄

Sziasztok nemtudjátok hogy a Ripper Modot hogyan lehetne megszerezni?
masterthief
Folytatni lehet, de nem érdemes.Lehet kezdeni elölrõl. Csak annyi a gubanc, hogy a legutóbbi szinttõl kezdesz.(ha nem uninstallálod persze.) Tehát, ha elérted max az 50-es szintet, akkor az új játékban, annyival is kezdel. De ha folytatni szeretnéd mindenképp, akkor hallgass Fpocok-ra. (a folytatás felesleges, ha megcsináltad az összes mellékküldetést. Én pl: mindig azokkal kezdtem, mielõtt egy fõküldetést teljesítettem volna. Közben ugyan akad 1-2, de ezekre odafigyeltem.) De sok értelme nincs. Inkább vedd meg, vagy töltsd le a DLC-ket. Vagy várd meg, amíg jövõre kijön a 2. része.

Fpocok
Utóbbit kétlem. És tudtommal lehet folytatni, viszont csak az elejétõl.
Ha nem mész át a végén a börtönbe, akkor még vissza lehet menni, megcsinálni a maradékot.

Fehercsoki
Ha végigvittem a játékot akkor lehet tovább játszani és csak úgy "túlélni"? Esetleg van hozzá olyan mod amiben ételt és iható vizet kell gyûjteni illetve fedezéket lehet építeni?

MerlinW
Dope

[merlinw.org]

Fpocok