Vidámparkok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Barcelona-ban megnyílt a Ferrari Land
Aki meg igazi élményt nyújtó parkba akart menni, az úgyis már évek óta a szomszédos országban élte ki eme vágyait, amit teljesen meg lehet érteni, ismerve az itthoni állapotokat...
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Most meg.....pffff.....a kisparkban nem lehet megmaradni mert bontják a versenyautót és ütvefúróval döngölik a betont.Kíváncsi leszek mikor kéri vissza valaki emiatt a lóvét,mert jogos lenne ha vki kisgyerekkel jön oda.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Valahol kint a város szélén, vagy kicsit mégtávolabb kellene egy szuper modern parkot csinálni.Csak ugye ahhoz hatalmas tõkeinjekció kellene...
Az összes alkalmazott szomorú,elkeseredett.Már most úgy megy a park,hogy közben egész nap megy a kopácsolás.A versenyautót bontják most és sky meg anyósröptetõt már el is bontották.A hátsó rész ahol a szellemvasút meg ezek vannak már onnan is vannak lekerekítve részek ahol dolgoznak munkások.Az infós iroda elõtt már kötelezõen ki vannak téve állatkertes prospektusok.Eléggé nagy parasztság.Innen már nincs visszaút!
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Mióta dolgozol ott?
Valóban igazad van sajnos.Évek óta ment az, hogy "na most idén ez az utolsó szezon" meg hasonlók.Az állatkert évek óta ki akarta paterolni onnan a konkurencia és a politikai hatalmi harc miatt.Én ott dolgozok szóval tudom h mi a helyzet.Mult héten mikor mentem dolgozni már eléggé fura volt mert olyan hulla hangulat volt h csak na.Mindenki megkapta a felmondó levelét.Még az is aki 35 éve ott dolgozik.Van olyan aki anno diákként ment oda és itt öregedett meg.Sajnos ez van,nem lehet mit tenni.ILyen olyan dolgokat talál majd ki a média a bezárás okáról de az igazat úgy sem fogják elmondani.
a területet az állatkert kapja meg
új park nagy lesz és korszerû, befektetõket keresnek, de évekig tuti nem lesz egy kapavágás sem :(
Már jó rég nem voltam a vidámparkban, elrettentett, hogy mindenért fizetni kell még külön a belépõn kívül. De ha jól értem, most már úgy megy, mint nyugaton? hogy belépõ, aztán fel lehet ülni mindenre, legalábbis azokra, amik a honlapon "karszalag" felirattal vannak ellátva? Mert akkor már meggondolom, hogy újra ellátogatok, jobb szeretem, ha az elején tudom, mennyit kell kiadnom és nem motoszkál a fejemben mindvégig az, hogy de jó lenne még felülni valamire, de már többet nem akarok költeni...
Meg még egy kérdés: ahogy olvasgatom a fórumot, vannak meghibásodások és nem mûködik pár dolog.... jelenleg mik nem mûködnek?
Láttam, hogy pénteken, meg szombaton van éjszakai vidámpark! Melyik nap érdemesebb menni? Mikor vannak kevesebben? Vagy mindkét nap tömeg van? :)
Nagyobb baj, hogy a Flying is gyengélkedik.
Több száz buborékfújó a Vidámparkban Gyermeknapkor
Igaz, hogy a Vidámparkban minden nap gyereknap, viszont május 29-én a hivatalos gyereknapon különleges megmozdulásra készülünk:
Gyermeknap alkalmából a Budapesti Vidámpark minden belépõ gyermeknek egy buborékfújót ad ajándékba amellyel nincs más dolgunk, mint 12-18 óráig félóránként a hangosbemondóban leadott jelre egyszerre pár percig buborékokat fújnunk a magasba, hogy azok hatalmas buborékfelhõt képezve szálljanak a Városliget felett!
A látványos megmozduláson 14 órakor egy közös buborékfújásra invitálunk mindenkit, majd 17 óráig a buborékfújás fortélyait próbálhatják ki a kicsik és nagyok buborékfújó mutatványosok segítségével. Varázslatos szappanlabdákat fújhatunk a szilva nagyságútól a görögdinnye méretûig, óriás buborékhernyót is alkothatunk, vagy felfedezhetjük a szappanbuborékok csodálatos világát egy óriási szappanbuborék belsejébõl.
Ugyanitt lehetõség van arra is, hogy az ajándékba kapott buborékfújóinkat feltöltessük újabb adag folyadékkal, hogy tényleg minden órában több ezer szappanbuborék szállhasson a Városliget fölé!
Legyen mindenkinek felejthetetlen a vidámság parkjában töltött gyereknap. Különleges élményt garantálunk, érdemes megnézni!
Jelszó: Egy, két...szappanbuborék!
Csatlakozz az eseményhez és hívd meg ismerõseidet, barátaidat is!
http://index.hu/belfold/budapest/2011/05/13/az_allatkerte_lehet_a_vidampark_terulete/
Remélem a történelmi üzemek, mint a ringlispil, hullámvasút, kanyargó, kastély, óriáskerék azért megmarad a régi helyén.
Köszönöm!
http://www.facebook.com/budapestividampark
Hááát igen...nektek akkor nem igazán éri meg sajnos bemenni. Talán majd jövõre,ha nagyobb lesz a kisebb is. :)
Igazán nincs mit. Segítek ahol tudok. ;)
Elõszezonban gondoltam, mert akkor is 15 % a kedvezmény. Családi nem jó, mert nincs apa :(
jól van, legalább akkor tudom mire számíthatok.
Nagyon köszi, sokat segítettél, és nagyon rövid idõ alatt!
Aham. Nézem. 90cm. Ugyanaz érvényes amit mondtam akkor, csak 90 centivel.
Ha rá lehet kamuzni a kisebb gyerekre,h három,akkor a családi jegyet megpróbálhatnátok...annyival olcsóbb. Elõre be kell jelentkezni a családi kedvezményhez!!! A pénztárosok nagyon rendesek...de õk is csak szabályok szerint játszhatnak.
Bent is néznek mindent. Karszalag nélkül nincs játék.
De most már nem 90 cm a határ? Megértem... Tehát ha játszani akar, akkor kell a karszalag. Én azt hittem, hogy csak a belépéshez kell, aztán bent már nem nézik........ Én utoljára vagy 15 éve voltam, azóta sok minden változott..... Hát akkor jó nagy összegre számíthatok..
Ja, és még egy kérdés....... Régebben volt kisvidámpark. Most azok a gyerekek akik tényleg picik, nincs nekik ilyen ott? Körhinta, körforgó, vagy mesecsónakba sem tudnak beülni? ( a másik fiam 2 éves, és tényleg pici)
köszi!!!!
Ha 100cm alatt van, de elmúlt 3, bemehet ingyen...de ha nincs karszalag nincs játék sem! Ha elmúlt 3 és játszani akar, akkor magasságtól függetlenül kell karszalag neki.
Más kérdés? :)
(ott dolgoztam 2 évig)
Tudja valaki, hogy hogy ellenõrzik, hogy ki milyen magas? Tehát ha a fiam 5 centivel magassabb, mint 90, akkor már tuti nem jut be ingyen? Pontosan mérik a magasságot, vagy hogy csinálják? Lehet valahogy "csalni" egy picit?
várom válaszotokat!
Köszi!
Kriszti
Még külön köszönettel, aki Break Dance királyul kezelte a pörgetést.