Motoros ruházat-kiegészítő
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
35pénzt szeretne érte
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
iMac
A KRESZ nem. De a józan ész igen.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
9600 Ft-ért bármilyen kupakot venni, eleve öngyilkos húzás!
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Nézz be a Motor-Line-ba:
1038 Budapest, (régi) Szentendrei út 287.
Tel: 240-9997
A LAZER-t vagy a SUOMY-t ajánlanám amit még meg tudsz fizetni. Viszont ha nem kompozit-anyagút veszel hanem polikarbonátot (ami egyébként teljesen jó védelem szempontjából) azt ugye nem árt kb 3 évente lecserélni
A mûbõrhöz csak annyit: nem csak az, hogy rádég hanem már az égés ha felveszed! 😊
Lenne 1 kérésem tudnátok nekem ajánlani olyan jóminõségü 2részes bõrruhát ami 130000Ft környékén mozog, ugyszint csizmát 30000körûl?
Várom a válaszokat...
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
én a bõr dzsekit egész jól megúsztam,kint voltunk olaszoknál és ott átszámítva 20eFT ért vettem full protektoros,erõs börbõl készült motoros dzsekit😊mûbõrt semiféle képen nemajánlom,megrepedezik,rádég,a festésnek anyi...szal 1000 + 1 baja van...
sok sikert!
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
Utcai motorozáshoz keresnék ruhát, anagiak sajnos szûkösek. Elsõssorban sisak érdekelne, kb. melyik az a kategória, amelyet már érdemes megvenni, tehát nem gagyi, de még nincs elrugaszkodva az ára a földtõl? 5-10ezer, 10-20 ezer, vagy több?
Késõbb dzekiben, nadrágban is gondolkodom, errõl a szocimotoroson azt írták, végsõ esetben bármilyen valódi bõr megteszi, a farmer nem sokat ér bukáskor, a mûbõr pedig rám tud égni...
Ezt mar lehet Magyarban venni, es a sisakra felszerelni. Nezzetek meg, ha erdek akkor tudom adni a magyar nagyker cimet. (remelem ez nem spam nek szamit...<#wink>#wink>)
Kosz,
😛
Engem az érdekelne, hogy márkásabb, megbízhatóbb sisakokat, ruházati kellékeket hol lehet Pesten nagyker jellegû környezetben vásárolni?
(Hogy 354 sisak felpróbálása után azt mondhassam, hogy a 323. volt az igazi. 😄)
Olyat keresek, mint a SHOX, csak ott pl. nincs CRAFT. Ismer valaki ilyen shox jellegû más nagykert pesten?
iMac
iMac
akkor az összeg adott?
még nézzél meg más kiegeket is, ebben az árkategóriában ha van
#hhwnd
MINÕSÉG SPORTOS KIALAKÍTÁS
- Tartós Lorica és bõr felsõrész nagy flexibilis rüszt résszel fokozza a komfortérzetet.
- Boka támasztó rendszer PU szerkezettel és nagy anyagsûrûségû párnázással a kiváló ütéselnyelésért és biztonságért.
- Védõ lemez a sípcsontnál és beinjektált PU a saroknál és a vádli területén.
- Szivacsos belsõ bélés.
- Az egyedi hátsó cipzár rendszer Velcro® tépõzárral záródik, mely lehetõvé teszi a csizma könnyû, egyénileg beállítható vádlira erõsítését.
- Cserélhetõ bepattintható PU koptatók.
- Az Alpinestars kifejlesztette az exkluzív kiváló minõségû gumitalpat a maximális kényelemérzet érdekében.
- Fényvisszaverõ betétek.
Gyártó honlapja
Forgalmazó Város MIcard Bruttó Ár
Pardi motorsport Budapest 11 Ft -----> <#idiota>#idiota> 3at kérek 😄
#hhwnd
Mondial nadrággal összecipzározható - 40e FT...véleményeket várnék
Kesztyû:SHOX suzuka kesztyûMarhabõr kesztyû,
vékony bélés,
kemény karbon-kevlar protektorok,
tenyerén bõr erõsítés
bukó:AXO
na hát ezek érdekelnének...ha van valakinek valamilyen,vagy csak vélemény,vagy valamit halot róla írjon..
iMac
[ Túra - Chopper - Enduró dolgokban nagyjából otthon vagyok, ilyen cuccok vannak itthon .. ]
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄