SuperCars Championship Australia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Bathurstre gondoltam,hogy felvételről lesz-e adva, de a választ megkaptam a pü-dben. <#gonosz3>

Ulvar
Nem láttam, de most válaszoltam. Felvételről fogalmam sincs mikor lesz adva, lehet már volt a héten, de hogy a következő napokban nem lesz az biztos. És azt se tudom hova tudnák betenni mert ez már hosszú...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Felvételről lesz adva a Spíleren?
(Küldtem pü-t azt láttad?)

Ulvar
Amúgy megint állt a verseny mint tavaly...40 percig...persze hogy a 3,5 órából kevesebb mint 2,5 lett, és az ausztrálok (meg egy kicsit én is) morcosak, mert nem látják értelmét az időlimitnek ilyen versenynél. Elveszi az élményt. Inkább kezdődjön hamarabb a verseny, de ha csúszás van, akkor se legyen időlimit. Valahol megértem, valahol nem. Az tény, hogy vagy az essesel kéne valamit csinálni Sandownban (vagyis a bukóterével, mert nevetséges hogy ekkora hely van hagyva egy 270es tempó után), vagy tényleg hamarabb kezdeni...

De....mindegy...JÖN BATHURST! Amit élőben nem fog adni a Spíler szóval...marad a stream.

Elég durva baleset volt, kb egy dtm, gt szerű gépet képzelnék el hogy így röpülnek le róla az alakrészek darabobként <#wow1>

Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2017.09.20. 11:58:36

Dietrich
Az a lényeg, hogy nem lett komoly baja ilyenkor szarni az autóra.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

RatBaG
//www.youtube.com/embed/5rySBCFV-b8

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
ez a kép egy esős dirt track futam után is készülhetett volna:

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
<#wow2>

"Nulla tenaci invia est via"

Ulvar
Hát ez kuka. Szinte biztosra mondom hogy Tim Blanchard / Todd Hazelwood páros nem indul holnap. 98%. Hacsak nem adnak gyorsan valahonnan egy csere autót mert hogy ezt holnapig nem építik újra az kurva isten...

Ulvar
azt a kurva...azt a jó kurva eget te jó isten fasza...és ebből kiszállt a gyerek...

Kurvára kellett a COTF szabály rendszer, mert ha az nem lenne nem biztos hogy kiszáll ebből élve Todd...de kurva nagy mázlija még hogy háttal baszódott a falba...

Sandown 500 van a hétvégén.

Ulvar
Fáradt vót, allergiás azt nem alszik jól :).

RatBaG
gertendör, kámáronvótersz... gyulám a régi. <#banplz>

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
Hétvégén emberi időben lesznek Supercars versenyek Townsville utcáin.

2017 Watpac Townsville 400
Szombat
R13. 08:10 - 09:50 /70 kör
Vasárnap
R14. 08:10 - 09:55 /70 kör
Spíler TV élőben adja.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich

Dietrich
Mikor a pilótafülke 68 fokos és működik a hűtőmellény is, ilyen állapotban vannak a versenyzők általában 200km után.
Slade is szédült volt ráadásul kettőt látott a riporterből.

Dietrich
Aki nem latta a mai versenyt toltse le nem banja meg.

Dietrich
Hány éve ezt mondom, hogy így kellene rendezni, mert ami eddig volt semmi értelme 4x12 kör pont nem csak pénz járt érte.

Ulvar
Melbourne 2018-2023 között pontozva lesz a bajnokságban, továbbra is mint a Formula-1 betétfutama, csak hosszabb versenyekkel, valószínűleg SuperSprint verzióban. (Sz. 120 km V 200 km)

Dietrich
Penske mikor Perthben járt interjút adott az ottani "Szujónak" :)
//www.youtube.com/embed/_3qF3abVqJs

Ulvar
Ő döntött úgy, hogy nem hordja az #1-es rajtszámot. Ragaszkodott a #97-hez

SuperCharger
A Giz hogyhogy nem hordja az 1-es rajtszámot? Idén már nincs ilyen, vagy ő így döntött?

Dietrich
2017 Winton SuperSprint
Szombat
08:00 - 09:08 /40 kör
Vasárnap
05:45 - 07:32 /67 kör
TV: Spiler élőben adja mindkét versenyt, az 1. futamot szombaton 15:55-kor ismétli.
stream

Dietrich

bmwcrash
Meg azért Phillip Island-i versenyeken is eleg jól ment.
Ingy2
Érződik amióta lelépett Ludo nem megy a szekér. :( Pedig egyik kedvenc, pláne a vezetési stílusa( ilyen lapos ívekkel hogy a picsbe tud gyors lenni). Bár a Barbagallo-i utsó versenyen ahhoz képest hogy lefulladt a rajtnál és hátúlról kellett rajtolnia és még ki is forgatták, behozta a kocsit 8.nak.

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

Dietrich
Nem csak azok a versenyek is. Nem eleg neki, hogy a fiatalok mar siman lenyomjak, de nem csak ot Whincupot is. :) A kiwi brigad nagyon eros lett, 12 evre visszamenoleg ennyire sosem voltak.

bmwcrash
Szegeny Lowndes. Hihetetlen mennyire peches, meg mennyire nem jönnek össze neki a qualy-k.
Dietrich
jó volt mindkét verseny a hétvégén. Aki nem látta töltse le és nézze meg nem fog csalódni, de főleg a szombati eredményhirdetés visz mindent. :D

Dietrich
Fabian te állat! :DDD

Dietrich
2017 Perth SuperSprint (Barbagallo)
Szombat
R7 08:45 - 09:45 /50 kör
Vasárnap
R8 08:15 - 09:45 /83 kör
TV Spíler élőben
stream

Dietrich
Hetvegen emberi idopontokban lesznek a rajtok. 08:45 es 08:15-kor.

Ingy2
Pont ugyanez futott végig a szürkeállományomon (ha még létezik<#idiota>). Symonnson Tandert(vele a mezőny felét) most Reynoldsot. (Symmonson a kommentátorok külön megünnepelték, hogy Holdsworth kimaradt a jóból<#idiota>) Először azt hittem Reynolds elbénázta mert hidegek voltak a gumik de belső nézetből tisztán látszott mi történt. De maga a verseny is botrány volt, nem hittem hogy a Michelines Indianapolis-i F1 malőrt nem lehet überelni de az hogy ennyi defekt volt (egy részt az új rázókő másrészt a gyenge konstrukció miatt, nem emléxem tisztán Sladenek vagy Blanchardnak volt dupla első defektje(!!!)bazz). Viszont a második versenyen amit Scotty-val műveltek az vérforraló (Ludót nekifutásból rúgtam volna zacsin), simán megnyerhette volna<#falbav>.

RatBaG
kezdem unni ezt a kis takonyképű cam waters-t. múltkor tasmaniaban is ő borította a dominót, aztán mást büntettek érte, most meg az első futamon rögtön az első kanyarban leszorította reynolds-ot, és ismét jött a gebasz.
aztán még courtney-t is szemrebbenés nélkül kiforgatta. valaki most már az orrára koppinthatna...

btw coulthard mindig megfürdeti a hostess csajokat a pódiumon, szegények. :D
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2017.04.28. 20:26:44

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
Kérdés felvetése jó, mivel valszeg Penskén keresztűl jöttek a képbe, azután, hogy az USA-ban a Shell, Penske fő szponzora.
3 éves szerződést kötöttek a Shellel a Supercars vezérei és szerintem külön a Supercarsnak gyártanak Etanolt (vagy veszik a Braziloktól. :)
Supercars partners with Shell Fuels
Piszok mód eltudják dugni a Supercars szabálykönyvét, de én találtam egy oldalt:
Fuel - Shell E85 Race Blend (85% ethanol, 15% petrol blend)
Link

bmwcrash
Fuu SvG mit fogott meg a masodik futamon:D
SuperCharger
Hát ez valami nagyon király! Hozzá lehet ehhez a sorozathoz jutni valahol?

Tudja valaki, hogy idén benzinnel mennek-e, vagy még mindig ugyanazzal E-85-el, csak a Shell többet fizetett a relkámért? Neten nem találok rá egyenes választ, mintha szándékosan nem akarnák kimondani.

Dietrich
vegre ma mar autoverseny volt. Igaz nehany csapatnal volt kaosz rendesen.

Ingy2
Tander péntek esti nyilatkozat :"Can tell you that last years Volvo setup doesn't work on a Commodore around here! "<#idiota>

Nekem is korai volt a futam mert 10kor ébredtem, de szerencsére a pirannyán már fent van a szombati nap<#idiota>

Dietrich
12 ev tapasztalattal a hatam mogott is tud meglepetest okozni a Supercars...ez volt az elmult 12 ev talan legnagyobb kaosz versenye szaraz palyan.

RatBaG
bathurst jó, mert abba még bőven bele lehet nézni lefekvés előtt. <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
A 07:45 egyáltalán nincs "nem emgeti időpontban" :)
Bathurst 1000 rajt 01:30-kor van akkor az milyen? :D

egyébként elirtam a szombatinak a végét.
helyesen: 07:45 - 09:25
remélhetőleg nem időkorláttal lesz vége a versenyeknek, mert itt előfordult már red flag tengeri madarak miatt (bazi nagyok voltak és a kedvük úgy tartotta ők korzóznak az aszfalton, nem hatotta meg őket a V8 motorok robaja)meg nagyobb crash miatt is.

Akkor pár ezer forintos felvevőt javaslok ;), vagy ha telik rá akkor esetleg szolgáltatós rögzítő boxot, ráadásul a három nagynál úgy rémlik hogy mindegyiknél van már olyan hogy adott csatornák eseményeit x napig vissza lehet nézni, de nem tudom hogy spíler van-e ott.
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2017.04.21. 22:17:04

RatBaG
hétvégén az nem emberi. :)
a legjobb az, mikor ebéd után, tele hassal lehet nézni sorban a versenyeket.

Per Aspera Ad Inferi.

Mi van embertelen időben?
Az 05:50 esetleg, na de a 07:45-re ne mondjuk már ilyet.....
A múltkor is Lanti írta tán valamire hogy "korán kell kelni" reggel 8tól adtak valamit....
Sokkal fájóbb a WRX 22:15-re tétele, úgy hogy a livestream-et is blokkolták, én fent maradok mert érdekel, de sokan a végére lehet már elszundikálnak a tv előtt, bár aki az alatt el tud aludni az ne is nézze :D

Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2017.04.21. 21:07:26

RatBaG
kár, hogy a legelső hétvége kivételével eddig élőben ment. ha fel tudnék kelni ilyen korán, úgyis az eredetit nézném akkor már. így meg ugyanúgy nem látja senki, embertelen időben van.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2017.04.21. 20:43:20

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
2017 WD-40 Phillip Island 500
Szombat
07:45 - 08:25 /57 kör
Vasárnap
05:50 - 07:30 /57 kör
Tv: Spiler élőben
stream

Dietrich
Gyulám ma kimondta az igazságot.
"A Supercars a túraautózás csúcsa" :)
Egyébként az előzményeket ismerve (nem csak a tegnapi napot) egy félig esős pályán jó versenyt toltak a srácok.
Whincup is kezd rájönni, hogy a fiatalok lenyomják már. :)

Dietrich
de az vagy :D

Szabi
nem akarok ünneprontó lenni, de 1:50-től :)
//www.youtube.com/embed/IRjTdsJQYQM

"Nulla tenaci invia est via"