Állatkertek
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
minek menntek állatkertbe?
menny ki az utcára és elég 2lábu állatot láttok
menny ki az utcára és elég 2lábu állatot láttok
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
állat kert kell? akkor csak ált feljövök ide a forumra nézelõdni kicsit és már emg is van az élmény 😄
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Holnap lesz a budapestiben valami gyereknapos téma. Arra kimegyek, mert állítólag féláron lesz a jegy.
Egyébként én a Nyíregyháziba szoktam járni. Az Elég jól megvan csinálva. Egy erdõben van az egész, és ott kell kis utakon menni. Ráadásul már van egy csomó féle állat (pl. a két évvel ezelõtti állapotához képest). Ha valaki arra jár, érdemes megnéznie.
Egyébként én a Nyíregyháziba szoktam járni. Az Elég jól megvan csinálva. Egy erdõben van az egész, és ott kell kis utakon menni. Ráadásul már van egy csomó féle állat (pl. a két évvel ezelõtti állapotához képest). Ha valaki arra jár, érdemes megnéznie.
én pár éve a heidelbergiben jártam Németországban
budapestiben vagy 10 éve nem voltam, pedig azt mondják nagy változások történtek és érdemes kilátogatni
budapestiben vagy 10 éve nem voltam, pedig azt mondják nagy változások történtek és érdemes kilátogatni
<#vigyor3>#vigyor3>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Veszprémbe 😊
Meg vótam Pesten 😛
De mindennap járok állatkertbe majdnem: suli xD
Meg vótam Pesten 😛
De mindennap járok állatkertbe majdnem: suli xD
← ElőzőOldal 2 / 2