Assassin\'s Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok!kéne nekem egy kis segítség!az elején vagyok a játéknak és kéne beszélnem két emberrel,de nem tom mi a teendõm?
rastaman
a full dna bar az ebben az esetben azt jelenti, hogy a lehetõ legtöbb kis téglalapot szedd össze. tehát elõször csinálj meg minden mellékküldetést és a célpontokat csak a legvégén gyilkold meg
itt találsz egy remek leírást arról hogy hogyan tudod megcsinálni az achievementeket

Sipee
nekem van egy oylan érzésem h ezt valahonnan kimásoltad mert már biztosh olvastam valahol (:

Ps3 ID:Sipee Ps1,Ps2,Ps3,PSP owner (:

Nálam is sok a bug,pedig eredeti...

Üdv!

Van az az acsi,amiért full DNA csíkkal kell megölni az összes célpontot. Ha az egyiket a 3.memory blockban(a dokit) nem úgy öltem meg,akkor azt késõbb megtudom változtatni,és megkapom akkor az acsit,vagy kezdjem elölrõl?

Kösz elõre is!

Fido4life
Nálam ilyenek egyszer sem fordultak elõ, és a játék simán meg érdekli a 9 pontot, már csak a hangulatért is.

jah meg bocs hogy a konzolos topicba irtam pedig pc-röl beszéltem!
hi all nekem nem jó eza game a gépigény meg van pedig!Nah ez a problémám az hogy elindul aa játék nem jön be semmi csak a hang megy lemennek a videok gondolom már a játék menujéban vok mert lehet lépkedni a menuben de nincs!pls help!:S(ha már le van irva valahol ez akkor szoljatok kössz és bocs hogy nem olvasom végig a topicot de nincs rá idom)
Megint megakadtam! Jeruzsálemben vagyok, és nemtom valamiyen pasihoz kell elmenni, de nem jó! Elmekegy oda és azt írja (szerintem) hogy beszélni kéne vele, de nemtom hogy ekll! Próbáltam megölni nem ment, megöltem az õröket is úgy se. valami tipp?
Kösz! sikerült
ha x360on jáccol, B-t nyomva tartod... többire nemtom:D
Nem tudok angolul, németes vok! Milyen gombot kell lenyomni?
elmondja,és ki is van írva, hogy kell átmenned. Asszem gentle push a gomb neve, azt nyomva tartod, elindulsz a tömegben, és finoman mindenkit odébblök ez által.
Valaki udna segíteni? Az elején meég szerintem ilyen gyakoráson vagy min hogy kell a tömegen átmenni? Mert a bemegyek a tömegbe akkor leesnkek az urrnák és kezdi újra! Hogy kell átmenni hogy ne verjem le egyik ember urnáját sem? Köszönöm elõre is!

elado assasin creed ps3 9500ft a postat allom erdeklodes priviben

Nálam el sem indul, kiír valami hibát
Alwares, szokj hozzá. Egyre inkiább a tömegeknek készülnek a játékok, minõség nem számít, csak vegyék! Game over....

Alwares
Pff gyerekek ez az Assassins Creed a játék vége fele milyen egy bugos szar lesz! Na ennek egy külön bejegyzést fogok szentelni szerintem....
Olyan volt, megyek az utcán, szépen csinálom az Informernek a gyilkosságokat, megyek az egyik utcán, egyszercsak a semmibõl lespaw-nol 8 ilyen elit katona és megtámadnak, küldetés vége.... Brrr... Eddig se tartottam sokra a játékot, csak gondoltam, ha már megvan az acsikat legalább kiszedem belõle... Erre ilyenekkel találkozok és ez csak a jéghegy csúcsa. Eddig nekem fejben egy 8 pontot ért a játék, most ezzel kb lecsúszott 7,5-re. Textúra bugok, animáció bugok, mozgási bugok, és ezek mint zavaróak, sõt pártól nem lehet játszani...

Ja igen meg volt egy olyan, hogy az idióta õr valami indittatásból leugrott a ház tetejérõl és meghalt, erre megtámadtak, mert hogy akkor én öltem meg. Na lol... Amikor ez megismétlõdött az csak szimplán lol volt, mikor üldözés után, lemondtak rólam és ugráltak le a házról, sorban meghaltak vagy huszan....
Na megyek vissza "debug"-olni...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

bubu13
Konzol topik csõ

EEE 1899

nekem is mindig kilép jeruzsálemnél... és a haveromnál is... pedig Xpm van... MIÉRT?! :D
Ma sikerült a végére érni. (nem egy hosszú játék, voltak kimondottan frusztráló részek, de összességében yo volt.) Ha valakit érdekel akkor elpasszolom.

Bocsánat elnézést kérek!!!De végülis valaki válaszolt isés nagyon köszönöm!!De szerintem atol fügetlenül hogy konzolos forum pc-s kérdést is felehet tenni!Nem olyan nagy az eltérés:)
HAF Rigel
De most tényleg téged nem zavar ,hogy konzolos topiban kérdezel egy Pc játékról ?

Legalább körbenéznél ,hogy hova írsz .

okthxby

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

B@ldrick
Ha közvetlen mögé érsz a hud-on átvált a gombfunkció, úgyemlékszem a B-t kell nyomni.

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

Én csak probaként töltötem le hogy ,mien a game,és hát egész jó!A grafikája tökjó(nagyon tetszik) meg minden de elég nehéz a feladatokat megcsinálni(legalább is nekem)Soha nem azt csinája amit én akarok.Pl az elsõ feladatnál mikor kikéne rabolnom egy csávot(elöte egy csajal dumál és nem tudja mien levélröl beszél neki a csaj)Nem tudom kirabolni!,mien gomb kombinácioval és hogy tudom kirabolni?Mert vagy megütni tudom és el fut mindenki hat fele és rám jön az örség és meghalok mer nincs fegyverem csak a öklömel tudok ütni.:(Hogy tudom kirabolni?Elöre is köszönöm a segitséget!Mindent probáltam már,de lehet hogy rosz gomb kombináciot használok,vagy nem tom.Elöre is köszönöm a tippeket,és a segitségeket!
Istencsászár
No warez?!

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Attól függ, az x360-adra vagy a PS3-adra varázsoltál vistát, esetleg DSre?...

PSN: berghold

Uff

Nos probléma a következõ:
Ahogy beérek jerusalem-ne kifagy a pogram. Vista van a gépen. Menet közben többszõr csinálta ezt, de mindig tudtam folytatni. Most viszont nem. Ahogy beérek a kapun fehér kép és kidob a játékból.
Na erre tud valaki valami megoldást?

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

Ha ilyen hülyeségeket kérdez az ismerõsöd, akkor neki kevés mert úgyis el fog akadni ott, ahol a legtöbb, aki nem érti mit mondanak neki :D

BTW elmondták neki, hogy 9 arcot kell kinyírni, mindjárt látja is mennyi idõ egyet, érezni lehet kb. hol tartasz.

Gondoltam megkérdezem itt is,mondjuk több az esély h megkapom rá a választ: Egyik ismerõsöm kérte h érdeklõdjem meg,h hány %-a a játéknak (csak a fõszálat tekintve) az h megérkezünk Damascusba és beszélünk a csávóval az assassines házba,ahova a tetõn keresztül lehet bejutni. Kösz a választ.
HAF Rigel
Minden új területen azt kell csinálni toronyra fel , civilt menteni , elcsenni papirt , megverni valakit , megvan a célpont kinyirni , vissza a bázisra

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

bubu13
olvass vissza már vagy százszor kibeszéltük a témát. Átmész egy kéken világító városrészbe felmászol egy toronyba körülnézel és onnan mehetsz tovább

EEE 1899

FLeT
csá nép!
A 4. memory blocknál megakadtam...Elmentem mind a 3 városba beszéltem azzal a fõ Assassinokkal de semmilyen küldetést nem kapok...
Mit kell csinálni?

°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®

#421-ben kérdeztem
nem volt válasz, gyanítom azért, mert nem lehet

így van egy eladó AC-m

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

deep
Engem az érdekelne, hogy miután végignyomtam a storyline-t, hogy lehet csak úgy barangolni és a maradék dolgokat megcsinálni? Mert nekem csak újrajátszani engedi a fejezeteket. De ami már megvan, nincs kedvem még egszer megcsinálni:)
és #387

Szasztok, a "credit" után mit lehet még csinálni, mert az aszisztens csajszi számítógépébõl megszereztem annak az ajtónak a kódját ahol az a három öltönyös faszi magyarázott valamit. Ott a teremben találok egy notebook-ot de ACCES DENIED. Lehet egyátalán itt még valamit csinálni???????????
minden városba vizsgálódni kell, ami abból áll, hogy felmész magas helyekre, tornyokra és ott körülnézel, akkor megjelennek a térképen a lehetséges küldetések, amikbõl ha elegendõt csinálsz, mehetsz a fõ célszemélyre abban a városrészben. kb ennyi az egész játék 10-szer ismételve.

gizzda
Nincs valahol egy végigjátszás... leírás....

Elakadtam ott ,hogy mindegyik városba be kell menni és beszélni a Rejtekhelyen a fazonnal aki benn van a házban...minegyik városba bemegyek és beszélek az emberekkel de semmi nem történik.... vagy egy bizonyos sorendbe kell velük beszélni nem mindegy hol kezdem?!

Valaki tudjami lehet a baj?

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

Evogordon
Aha megvan.
Egyébként kár hogy ilyen gyengére sikerült ez a játék.. Minden fasza de hogy a játék 90% arról szól hogy felmászol egy toronyra meg hogy megmented az embereket áhh.

látod a jeleket, bemész a szobádba, felnézel az ágy feletti falra és jön a kredit.
Az újrajátszásnál a kis DNS elemeket meg lehet szerezni? Tehát így lehet 100%-ra vinni? Esetleg jelöli valahogy azt, ami már okés a lánc kis pálcikáit?

Olvastam valamit a végigjátszá utáni sérülésmentességrõl. Ilyen akkor van?

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Evogordon
Pontosan ott tartok hogy felébredek abban a gépben és 3 öltönyös pali dumál nekünk valamit aztán elmegy mindenki és én ott vagyok a terembe és nem tudok semmit se csinálni.

Evogordon
De nekem még nem volt kredit meg semmi... Még nem is vittem végig a játékot csak ott vagyok a terembe és se lefeküdni se semmit nem tudok..

lásd #414 hsz, #415hsz...
Evogordon
Amikor kinyírtam a királyt és megszereztem tõle azt az erõs hülyeséget aztán felébredek kimegy a professzor meg a csaj aztán mit kell csinálni? Jeleket látok a padlón..

Drephis
köszi.
azthittem még van valami fontosabb dolgom a játékban... :)

help

õõõõ elolvasni emaileket, mászkálni, igény szerint újrajászani a küldetéseket :D

Drephis
miután láttam ezeket a jeleket a falon bejön a credits és újra ott vagyok a szobában, itt mit kéne csinálnom?

help