Assassin\'s Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt találsz egy remek leírást arról hogy hogyan tudod megcsinálni az achievementeket
Ps3 ID:Sipee Ps1,Ps2,Ps3,PSP owner (:
Van az az acsi,amiért full DNA csíkkal kell megölni az összes célpontot. Ha az egyiket a 3.memory blockban(a dokit) nem úgy öltem meg,akkor azt késõbb megtudom változtatni,és megkapom akkor az acsit,vagy kezdjem elölrõl?
Kösz elõre is!
Olyan volt, megyek az utcán, szépen csinálom az Informernek a gyilkosságokat, megyek az egyik utcán, egyszercsak a semmibõl lespaw-nol 8 ilyen elit katona és megtámadnak, küldetés vége.... Brrr... Eddig se tartottam sokra a játékot, csak gondoltam, ha már megvan az acsikat legalább kiszedem belõle... Erre ilyenekkel találkozok és ez csak a jéghegy csúcsa. Eddig nekem fejben egy 8 pontot ért a játék, most ezzel kb lecsúszott 7,5-re. Textúra bugok, animáció bugok, mozgási bugok, és ezek mint zavaróak, sõt pártól nem lehet játszani...
Ja igen meg volt egy olyan, hogy az idióta õr valami indittatásból leugrott a ház tetejérõl és meghalt, erre megtámadtak, mert hogy akkor én öltem meg. Na lol... Amikor ez megismétlõdött az csak szimplán lol volt, mikor üldözés után, lemondtak rólam és ugráltak le a házról, sorban meghaltak vagy huszan....
Na megyek vissza "debug"-olni...
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Legalább körbenéznél ,hogy hova írsz .
okthxby
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
PSN: berghold
Nos probléma a következõ:
Ahogy beérek jerusalem-ne kifagy a pogram. Vista van a gépen. Menet közben többszõr csinálta ezt, de mindig tudtam folytatni. Most viszont nem. Ahogy beérek a kapun fehér kép és kidob a játékból.
Na erre tud valaki valami megoldást?
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
BTW elmondták neki, hogy 9 arcot kell kinyírni, mindjárt látja is mennyi idõ egyet, érezni lehet kb. hol tartasz.
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
EEE 1899
A 4. memory blocknál megakadtam...Elmentem mind a 3 városba beszéltem azzal a fõ Assassinokkal de semmilyen küldetést nem kapok...
Mit kell csinálni?
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
nem volt válasz, gyanítom azért, mert nem lehet
így van egy eladó AC-m
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Elakadtam ott ,hogy mindegyik városba be kell menni és beszélni a Rejtekhelyen a fazonnal aki benn van a házban...minegyik városba bemegyek és beszélek az emberekkel de semmi nem történik.... vagy egy bizonyos sorendbe kell velük beszélni nem mindegy hol kezdem?!
Valaki tudjami lehet a baj?
Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT
Egyébként kár hogy ilyen gyengére sikerült ez a játék.. Minden fasza de hogy a játék 90% arról szól hogy felmászol egy toronyra meg hogy megmented az embereket áhh.
Olvastam valamit a végigjátszá utáni sérülésmentességrõl. Ilyen akkor van?
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
help