Volvo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hasznos információ .
A haverom V60-jával(2011-es,2000cm3 ,5 hengeres D5 motor ,diesel ) probléma van és nem boldogul vele ,ezért a segítségeteket szeretném kérni .
Menet közben kigyullad egy sárga lámpa amiben egy I betű van ,(ez világít akkor is ha nyitva az ajtó )
Ezzel egy időben világít a motor szimbólum is ,és elmegy a nyomaték . A haver szerint olyan mintha leállna a
turbó és ezt rendszertelenül csinálja . Leállítás és újraindítás után megint elmegy egy darabig .
Számítógépen nézve 1-es lambda szonda hiba ,amit kiütve újra megy rendesen egy darabig . A lambda szonda csere semmilyen változást nem eredményezett .
Előre is köszönök minden segítséget !
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Beszéltem a kereskedővel, állítása szerint habos, rossz minőségű gázolaj volt a tankban, egyszer már ők is kicserélték a szűrőt. Holnap ezt megpróbálom, de szkeptikus vagyok.
Van esetleg vélemény?
De a komolyabb mit jelenthet?
Febr 1-én új munkahelyen kezdek és kell oda az auto, de menetbiztosan. Tehát nem mindegy mikorra, mennyiből és kié a költség
20-án vettem egy 2003-es 1,9D 116 LE V40-et kereskedésben. Óra szerint 186k km. Elötte 2x néztem meg, nem tapasztaltam hibát, de gyanús volt hogy mind2x meleg motorral próbálhattam ki.
21-én reggel (kb -5fok) 2 izzításra szépen röffent, szép hang, szép alapjárat, de amint kezdett átmelegedni (kb 5perc)az alapjáratom ingadozni kezdett kb 700ra. Elindultam vele és a 2. sarkon lefulladt menet közben kb 30nál. Újra indítani csak kis gázadással tudtam, majd kb 20-30m és megint leállt.
2 szerelőt kérdeztem (egyik sem diesel mágus) elsőnek az üzemanyag szűrőt mondták.
23án jár le a három napos visszatérítési határidő. Az auto egyébként nagyon rendben van, semmi kosz a motortérben, futómű, kormány, fékek rendben, minden feszes az autón. Átírva 850k volt.
A dilemma: tök tuti auto, csak megállt <#wow3>#wow3> és hétfő elött nem tudjuk meg mi a baj, lehet komolyabb is.
Szeretném kérni aki járatos adjon tanácsot, hogy javíttassam, vagy mondjak le róla!
Köszönöm!
850-esnek elromlott a riasztó távirányítója.
Hogyan tudom kikapcsolni a riasztót, mikor megvettem a kocsit adtak hozzá egy pár kicsi kulcsot is, de nem találok sehol lukat nekik.
A motorteret már teljesen átkutattam.
Köszi,
Lenne egy kérdésem 98-as v40-es 2000-es benzines volvom van. Két vákumcsõ jön ki a légszûrõház oldalából és nem tudom hova kell csatlakoztatni. Nem találok seholse helyet neki. Valaki tudna nekem segíteni?
Köszönöm
Úton lenni a boldogság, megérkezni a halál. Béke veletek, engedjetek utamra.
Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14
Térkép vagy garantáltan mûködõ letöltési link kellene. Nem lennék hálátlan ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Dátum: 2011.12.29 18:00
Helyszín: Halász vendéglõ
www.halaszvendeglo.hu
Cím: Vecsés, Fõ út 86.
A fogyasztás önköltséges.
Szeretettel várunk a fenti helyen és idõpontban :)
Két napja keresik hol van a zárlat. :-(
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
én is többek között a fantasztikus Lucas adagoló miatt adtam el a V40-et. Aki azt kitalálta....
Üzemanyag van bõven.
Feltöltött aksira rá tudsz mérni. Megnézed a feszültségét terheletlenül, aztán meg egy-két lámpát, ventilátort, rádiót rákapcsolsz. Ha 1-2 voltnál nagyobbat esik a feszültség, akkor tuti rossz az akku.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Varta 72Ah / 680 van benne, újnak néz ki, a kupakokon még rajta van a matrica is, de negyon gyenge, vagy valami leszívja.
19" esek, nagyobbat nem talál
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Végül Diesel 850-es lett.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
http://www.hasznaltauto.hu/auto/volvo/740/volvo_740_2.3_gl_automata-5292580
Most V70-eseket nézegetek, a dieselekre azt mondják a tulajok, hogy 6-7 litert ezsnek. Lehetséges ez ?