GeForce 8 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbálnám összehozni ezzel a videókarival a 2 monitort, de sajnos nem sikerül. A windows látja, hogy 2 monitor van rádugva, a driver a legfrisebb, a felbontást állítgattam össze-vissza, de mégis egyszerre csak 1 monitoron van kép. Ha azt kihúzom és restartolok akkor a másikon lesz kép. Ha áthelyezem a desktopot, ha kiterjesztem, vagy ha klónozom akkor is változatlan a helyzet, egyszerre csak az egyiken van kép. (Egy Acer + egy Naovo monitor).
Bárkinek van-é valami használható ötlete? 2 hónapja még nem nálam volt a gép, az elõzõ gazdájánál ment rendesen a 2 monitor, aztán átkerült ide + lett rajta egy Win7 reinstall. Sajnos most próbálnám de nem sikerül összehozni, nem tudom mi lehet a gond.
Starcraft + Diablo III - esemve
valiaki meg tudja nekem mondani hogy mi a különbség a Geforce 8600Gt és az asus nvidia en8600gt magic között?
Bele lehet rakni mind a kettõt egy gigabyte alaplapba? (GA P31-DS3L)
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Szerintetek egy BFG Tech 8800GTS-tõl nem gáz, ha alapjáraton 60-62°, játék közben 78-80°-at megy? (Crysis alatt mérve, kb 1 óra játékidõ)
köszi nvidia <#puszis>#puszis>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Valami ötlet? Jó néven vennék egy kis transparency anti aliasing-ot.
Win7 + 8600 GT + 257.21-es driver.
Másik gond, hogy nem tudom belõni az Nvidia scaling with fixed aspect ratio részt. Az asztalra tudom alkalmazni, de ha egy program pl 1600*1200-at ismeri csak, akkor szépen széthúzza a képet a monitoron. A monitorom meg buta az ilyenhez. Winxp alatt anno mûködött. Erre is tud valaki esetleg megoldást?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Bár sokáig vízhûtõ volt rajta, avval 35-45° :D
asus EN8800GT karim van. kb 1.5 éve nem frissítettem drivert, nem volt rá szükségem. kipróbáltam a bf2-t, vmi csíkozás volt a képen. na mondom felteszem a legújabb drivert. elõször nem vettem semmi furcsát észre, de pl egyszer újraindult a filmnézés közben a gépem. wtf? aztán 1-2 nappal késõbb olvasom tök véletlenül, hogy sz@r a driver, mert túlmelegedést okozhat. gondolom ezért indult újból a gép. visszaraktam a régi drivert (tegnap meg a legújabbat). sajna nem tudok pontos adatokat, hogy milyen volt a hõmérséklete a kártyának, mielõtt feltettem az új drivert, de most 50-52 fokos alapjáraton a kártya. nyomtam egy fél óra cod4et, és 71fokig felugrott a hõmérséklet. normális ez? mert én szerintem nem volt ilyen meleg a kártyám ezelõtt... hozzáteszem, hogy nem gyári hûtésem van, hanem zalman vf1000-es. nyáron gondolom +10fokkal simán melegebb lesz minden, szal nem lehet, hogy gallyra ment vmi a kártyában? hûtés tuti megy, mert hallom a ventillátor zaját, és a kézi szabályzójával is tudom állítani a sebességét.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Nem érzékeli, hogy be lenne dugva bármi is.
Az alap 4 tûs S-video kábelt próbáltad már bedugni a 7 tûs aljzatba ?
A "Specifications"-ben "HDTV-output" szerepel HDCP-támogatással (na ezt jelenleg nem tudom mire használni) és a "TV Output" résznél az szerepel, hogy "S-Video to Composite"...
Na most ennyi lábat bekötni 7 érre, szerintem nem lehet.
A VGA leírása alapján egyáltalán küld ki kompozit vagy s-video jelet a kártya ?
Az S-video kábel nem mûködik, ha közvetlenül a kártyába dugod?
A videokártyán két DVI-kimenet van, és egy 7-tûs S-Video kimenet. Az utóbbihoz annakidején csak egy component video kábelt kaptam, azzal a 3 RCA-s csatlakozóval (piros/kék/zöld - Pr/Pb/Y).
Nincs semmi olyan eszközöm (sem TV, sem más...), amihez csatlakoztatni tudnám. Természetesen a régi 4-tûs S-Video csatlakozós kábelem ehhez nem jó.
Most kaptam kölcsönbe egy 7-tûs S-Video -> RCA video átalakító kábelt, de azzal sem mûködik. Az nVidia Control Panel-ben nem is észleli, hogy be lenne dugva a csatlakozó, pedig fizikailag ott van és a TV-re is rá van csatlakoztatva, mégsem mûködik.
Létezik megoldás arra, hogy ezt a kimenetet mégis tudjam TVOut-ként használni?
Vagy ez nem lehetséges ezzel a kártyával?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Már 3 féle windows, több driver, órajel állítgatás fagy csíkokkal ez a lószar. 3 hete baszakszok ezzel. Remélem tart még rá a garancia.
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
A S.T.A.L.K.E.R CoP benchmarkja alatt fagyott le elõször, azóta minden játék 10 percig megy és becsíkozódik a kép és lefagy. Azelõtt semmi baj nem volt a kártyával, meg voltam elégedve. Valaki írta alább hogy memóriahibás a kártyája és eladná, szerintem itt is ez lehet a gond... GPU core 663 MHz GPU memory 950 Mhz. Lejjebb veszem (ha sikerül ezzel a pirogival) bár ez nem tûnik soknak, mert amúgy is OC a kártya.
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
8800 GT-m álladóan fagy játékoknál 10 perc után...talán ez lehet a gond. de nem találok ilyen menüpontot sehol a NVIDA beállításokban...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
MSI 8800GTX OC-karit mennyiért lehetne eladni?
Tudtok jó oldalt ahol megudnán nézni hogy milyen a teljesítménye a mostani kártyákhoz képest?
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
Valakit nem érdekel véletlenül egy ÚJ bontatlan MSI N285GTX HydroGen OC VGA kártya? Németbõl kaptam de nekem nem kell. Vízhütéses model de ha kell adok hozzá új ventit.
Van egy NX8800GTS /320M MSI kártyám, ami úgy néz ki, hogy memória hibás. (Idõnként csíkozódik a kép, zavaros lesz, lefagy stb.)
Óccón eladó, ha valaki akar vele bütykölni.