Gyorséttermek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"
Burger Kingben 2 sajt&2 kiskrumpli 600
akármilyen mûanyag, ha este nincs nyitva más néha jólesik
joe14 amúgy Burgerbe bemész 500 Ft-ért kapsz Rodeo menüt Go Large-ba..
You\'ll never walk alone!
[/spam]™
Marhahúspogácsa, sajt, uborkaszeletek, friss hagyma, ketchup, mustár szezámmagos zsemlében
Tápérték (per 100g)
Energia (kcal) 518
Fehérje (g) 31,4
Zsír (g) 27,2
Szénhidrát (g) 36,7
Már azt nem értem, hogy ezt hogy lehet "tápértéknek" nevezni. <#idiota>#idiota>
Egy ilyen szenya vajon hány gramm? Szerintem nagyon nem 100g.
[/spam]™
mivel más, mint a sarki hamburgeres?
az addig ok, hogy nem egy hûdetáp kaja, de mennyivel hízlal pl jobban, mint egy pörkölt?
persze tekintsünk el az ártól, és tekintsünk egy a "kulisszák mögött" rákerülõ egyéb feltétektõl 😄
[/spam]™
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
1. Egészségtelen.
2. Nemhogy nem kívánom, egyszerûen undorítónak találom az ottani kaját.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
hatalmas menü-táblán kiírva: sék elfogyott
következõ 3 alkalommal ugyenez..
megkérdeztük a srácot hátha mégisesetlegtalán:
- Mikor lesz sék?
Nem tudja, talán egy hónap múlva, de addig is marad sékelésre a meki.. 😊
Legközelebb mentünk:
- Mikor lesz sék?
Azt mondták nem lesz.
Valakinek van infója róla, hogy akkor most a "békákban" megszûnt a shake vagy mifene? 😊
[/spam]™
más
egyébként aztért SZERETEM a mekiféléket, mert oda be lehet ülni (ellenben az uccai hamurgeresekkel) és nincs csövi és nincs alkoholsista részeg állat (ellenben a kocsmákkal) és tuti nem a bagófüstöt kell szagolnom (ellenben minden egyéb vendéglõvel)
pl
pizzahát baromira megcsinálta ezt a szmokingmentes asztalokat... semmi elhatárolás nincsen
[/spam]™
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Budapesten ilyen nincsen, egyszeruen az eszik Mc Donald's-ban, akinek arrafelé van dolga, de hamarabb érkezik fél órával, aki éhes, aki nem tudja, hogy milyen jó önkiszolgáló éttermek vannak a környéken, aki siet stb.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
[/spam]™
Amúgy a kiszolgálás elég tré mindenhol.
Lurdy-ban a csibe burger-re negyed órát kellett várni holott a barátnõm szerint egy hasonló nehézségü hambit a Burger King-ben 5 másodperc alatt kellett megcsinálni. Persze õ még akkor dolgozott ott mikor beindult ez az egész biznisz. Az amcsi fõnökük idõnként szétszedte a hambikat és kikaparta a majonézt, hogy megmérje megfelelõ mennyiségû van-e benne. Ha kevesebb akkor azért ha több akkor azért baszták le õket.
Ma már ez nem igaz.
Van arra szabály a Kingben legalábbis, hogy milyen sorrend alapján kell kipakolni a tálcára a cuccokat. Az üdítõ az utolsó mert az hideg és ne melegedjen sokáig stb...
Nem egészségesek, de néha mi is veszünk ott ezt-azt. Havonta egyszer belefér.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
bezárni az összeset a tosszba...
az a legfajább, persze az én "Dávid féle bányász hamburger"em után ott kapni a legjobb hambit :Ð
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
van ilyen ember? 😄 egyébként pl. a sarki gyroszos is gyorskajálda, mégis, egy egyáltalán nem hizlaló lepényt adnak, amiben igazi saláta, igazi hagyma, stb. van, szóval totál nem igazak rá a sztereotipiák.
amúgy ez a gyorséttermezgetés amcsiba életmód nálunk meg trendi fasság és havi pár alkalommal esznek ott és azt hiszik hogy menõk mert elbaszták egy heti kajájuk árát egy étkezésre de legalább mindenki látta õket az üveg túloldalán hogy xy a meki evett tök jó neki <#levele>#levele>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
This humongous burger, listed on the pub's menu as Ye Olde 96er, sells for $23.95 and contains a full six pounds of meat plus three pounds of trimmings: two whole tomatoes, a half-head of lettuce, twelve slices of American cheese, a full cup of peppers, two whole onions, and "a river of mayonnaise, ketchup, and mustard" according to pub owner Dennis Liegey.
Not that hungry? Denny's offers two- and three-pound burgers for those of us with slightly smaller appetites. Denny's Beer Barrel Pub is located at 1423 Dorey St., Clearfield, Pennsylvania. For more information, call (814) 765-7190 or visit their web site at www.dennysbeerbarrelpub.com

tegnap mentem egy gyros-oshoz, és csináltattam vele egy olyan gyrost amibe csak hús van, némi plusz pénz fejében 😊
Na azzal jól lehet lakni úgy 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit